Talvi tekee taas tuloaan ja se tarkoittaa pipokauden alkamista. Valitettavasti se tarkoittaa myös sähköisiä hiuksia ja kuivaa päänahkaa. Lue alta kolme tärkeää vinkkiä, jotta vältät tänä talvena sähköistyvät hiukset.

Sähköistyvät hiukset ovat ikävä riesa, joka vaivaa paitsi pitkä- kuin lyhythiuksisia.
Etenkin ilmojen kylmetessä hiukset sähköistyvät, mikä johtuu kuivasta sisä- ja ulkoilmasta. Kuiva ilma hidastaa sähkövarauksen purkautumista, minkä seurauksena hiukset alkavat hylkimään toisiaan ja lähtevät lentoon.

On ikävää, kun aamulla föönaamasi ja laittamasi hiukset ovat kuin myrskyn jäljiltä, kun pääset töihin ja otat pipon pois päästä. Sähköisten hiusten kanssa vaaditaan kärsivällisyyttä, mutta niiden taltuttamiseksi on olemassa myös muutama tehokas keino.

Haluatko kokeilla uudenlaista hiusnaamiota, jonka Argan öljy tekee ihmeitä hiuksillesi? Klikkaa tästä!

Yksi asia on ylitse muiden

Kuiva päänahka on etenkin täällä pohjolan kylmissä olosuhteissa varsin yleinen vaiva. Kaiken A ja O on siis riittävä kosteutus. Talvea kohden mentäessä iho alkaa kaipaamaan enemmän kosteutta ja hoitamattoman kuivan ihon lopputuloksena on paitsi kuiva päänahka myös kuivat hiukset.

Paras apukeino sähköisten hiusten taltuttajaksi on öljy. Moroccan Miracle hiusnaamio on salonkitasoinen hiusnaamio kotikäyttöön, jonka tehoaineena on superkosteuttava arganöljy. Hiusnaamio sisältää myös keratiinia ja elvyttäviä proteiineja, jotka hoitavat ja vahvistavat kuivaa ja hentoa skandinaavista hiusta.

Kun hiukset ovat terveet ja saavat tarpeeksi kosteutta, eivät ne enää sähköisty niin helposti ja myös kampaukset säilyvät pidempään.

– Aloitettuani hiusnaamion käytön, aloin saamaan jopa tuntemattomilta ihmisiltä kohteliaisuuksia hiuksistani. Nyt käytän tuotetta kerran viikossa, sanoo naamiota kokeillut 28-vuotias Jannike.

Tässä on hiusnaamio, jollaista ei markkinoilla ole ennen nähty! Argan öljy on kuivien ja sähköisten hiusten pelastaja – klikkaa ja tilaa tästä! 

Älä pese pois päänahan omia öljyjä

Päänahasta ei kannata pestä pois päänahan omia öljyjä liian tehokkailla tuotteilla. Jos käytät paljon muotoilutuotteita, on hyvä pestä hiukset muutaman kerran kuussa syväpuhdistavalla shampoolla. Kaikki eivät näitä syväpuhdistavia tuotteita kuitenkaan tarvitse ja etenkin herkkäihoisten kannattaa olla tarkkana mikä tuote sopii omalle päänahalle.

Kun päänahasta poistuu sen omia öljyjä, alkaa päänahka oireilemaan esimerkiksi erilaisina allergioina ja pahimmillaan jopa hiustenlähtönä. Myös erilaiset krooniset ihosairaudet, kuten atooppinen iho, psoriasis tai ruusufinni voivat esiintyä päänahassa. Pesemistä ei kannata näissä tapauksissa välttää, mutta liian puhdistavia ja ihoa ärsyttäviä tuotteita kyllä.

MayBeautyn Morocco Miracle-sarjan shampoo ja hoitoaine suojelevat hiuksiasi säänvaihteluilta tehden niistä helpommat käsitellä ja muotoilla. Tuotteissa oleva argan öljy silottaa takkuuntuvaa hiusta ja samalla kosteuttaen hiusta ja päänahkaa.

Keinokuitu on takuuvarma sähköistäjä

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä vinkkinä kannattaa kiinnittää huomiota omiin vaatevalintoihin. Keinkokuiduista, kuten esimerkiksi akryylista tai polyesterista valmistetut vaatteet sähköistyvät helposti, jolloin ne vaikuttavat myös ihoomme ja hiuksiin. Akryylista valmistettu pipo tekee hiuksistasi takuuvarmasti sähköiset, vaikka hiukset olisivat terveet ja kosteutetut.

Olisi sääli, jos histenhoitotuotteidesi vaikutus jää huomaamatta keinokuituisten, sähköisyyttä lisäävien vaatteiden takia. Suosi siis neuleissa ja pipoissa luonnonkuituja.

Sano hyvästi kuiville hiuksille –Moroccon Miracle hiusnaamio on tehokas hiusten kosteuttaja. Tilaa hiusnaamio tästä!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.