Oikeanlaisella ihonhoidolla pidät yllä heleää ja hyväkuntoista ihoa, joten ei ole aivan sama mitä naamaasi laitat. On tärkeää, että ihonhoitotuotteesi sisältävät iholle hyvää tekeviä vitamiineja. Kerromme alla kolme ihonhoidon kannalta olennaista vitamiinia ja niiden hyödyn.

Vanha sanonta ”kauneus tulee sisältä päin” pitää paikkansa, joten ei kannata vähätellä terveellisen ja ravinnerikkaan ravinnon merkitystä ihonhoidossa. Ravinnosta saatavat vitamiinit ja hivenaineet näkyvät yleisen hyvinvoinnin lisäksi myös ihomme kunnossa. Tämän lisäksi kannattaa huolehtia, että ihonhoitotuotteesi sisältävät ainakin näitä kolmea, ihon kannalta tärkeää vitamiinia.

E-vitamiini suojaa ja kosteuttaa ihoa

Kuiva ja hilseilevä iho voi olla merkki A- ja E-vitamiinien puutteesta. E-vitamiini, eli tokoferoli on antioksidantti, joka on erinomainen ihon kosteuttaja ja se sopii hyvin suojaamaan kuivaa talvi-ihoa. E-vitamiini vahvistaa ihon pinnan hydrolipidikalvoa, jonka tarkoitus on suojata ihoamme ja ehkäistä kosteuden haihtumista.

Tämä vitamiini on kuivan ihon lisäksi myös herkän ihon kaveri ja se myös hillitsee iholla mahdollisesti olevia tulehduksia, kuten aknea.

C-vitamiini säilyttää ihon kimmoisuuden ja tasoittaa sen sävyä

Flunssan karkoittaja, C-vitamiini toimii iholla tehden siitä kiinteämmän ja tasaisemman sävyisen. E-vitamiinin lisäksi myös C-vitamiini on antioksidantti, joka edistää kollageenin tuotantoa ja voi silottaa pieniä juonteita.

Jos ihollasi on paljon pigmenttiläiskiä ota avuksi C-vitamiini. Se suojaa vapailta radikaaleilta, jotka aiheuttavat ryppyjä, ihon veltostumista ja pigmenttihäiriöitä.

A-vitamiini uudistaa ihoa

A-vitamiini osallistuu solujen kasvuun ja ylläpitää ihon terveyttä. A-vitamiini uudistaa ihoa sisältä ulospäin ja yksi yleisimmistä A-vitamiinin muodoista on suuren suosion saavuttanut retinoli.

Retinoli uudistaa, silottaa ja kiinteyttää ihoa ja sen käyttö kannattaakin aloittaa varovasti, sillä vaikka se ei kuivata ihoa, niin aluksi iho saattaa alkaa hilseillä, johtuen sen uudistumisprosessista.

Vitamiinit A, C ja E toimivat parhaiten tiiminä, jolloin ne uudistavat, hoitavat ja suojaavat ihoa monipuolisesti.

Älä unohda ihonpuhdistuksen tärkeyttä

Jotta vitamiinit pääsisivät oikeasti imeytymään ihoosi, eivätkä tehoaineet jäisi tali- ja likakerroksen päälle, on tärkeää huolehtia ihon oikeaoppisesta puhdistuksesta.

The Incredible Face Kit on kolmivaiheinen ratkaisu ihon täydelliseen puhdistukseen ja sisältää tuotteita, joista on lyhyessä ajassa tullut monen suomalaisnaisen suosikkeja.

The Incredible Face Kit sisältää kuorivan The Incredible Face Gel-kasvogeelin, mustapäiden poistoon tarkoitetun The Incredible Face Mask-naamion sekä ihohuokosten puhdistukseen tarkoitetun The Incredible Pore Mask-savinaamion. Tuotepaketti sopii lähestulkoon jokaiselle – sukupuoleen tai ikään katsomatta, sillä kukapa meistä ei haluaisi kuultavan puhdasta ihoa.

The Incredible Face Gel on ihoa kuoriva hellävarainen geeli. Erikoista geelistä tekee se, että se ei sisällä minkäännäköisiä mikrokuulia tai rakeita. Kun rakeetonta The Incredible Face Geliä hieroo kasvojen ihoon, alkaa se irroittamaan ihosta epäpuhtauksia ja talia.

Jos iholla on mustapäitä, ota käyttöön The Incredible Face Mask, syvänmeren mudasta voimansa saava naamio. Tämä peel-off naamio poistaa tehokkaasti mustapäät ja kuolleen ihosolukon – tulokset näkyvät suoraan naamiossa, kun irroitat sen kasvoiltasi vaikutusajan jälkeen.

The Incredible Pore Mask on tarkoitettu puhdistamaan ja pienentämään tukkeutuneita ihohuokosia. Valkosavea sisältävä naamio sopii erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Naamio poistaa ylimääräistä talia sekä öljyisyyttä ja syväpuhdistaa ihohuokoset.

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Kuvat: Pexels & MayBeauty