Aina ei tarvita uusimpia trendejä, sillä siihen miksi joitakin tuotteita on käytetty jo monien vuosien ajan ja miksi ne löytävät yhä uudelleen tiensä ihmisten suosikkituotteisiin on syynsä. Yksi näistä tällaisista tuotteista on Marokosta peräisin oleva arganöljy.

1. Arganöljy sitoo kosteutta ja on kuivan ihon paras kaveri

Arganöljy tulee Argania Spinosa puun pähkinöiden sisällä olevista manteleista, joista puristetaan arganöljyä. Ravinnerikasta öljyä käytetään muun muassa kosmetiikan valmistuksessa, sillä sen tiedetään sitovan erityisen hyvin kosteutta ja täten kosteuttamaan kuivempaakin ihoa. Se sopii niin vartalolle, kuin kasvoille ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Hyvän ja laadukkaan arganöljyn tunnistaa sen vaaleasta väristä ja miedosta tuoksusta, joten kannattaa vertailla eri tuottajia.

2. Kiiltoa hiuksiin ja apua hiuspohjan ongelmiin

Kuivat ja elottomat hiukset saavat boostia ja kiiltoa arganöljystä. Öljy toimii myös vaurioituneiden hiusten pelastajana sillä se sisältää runsaasti A- ja E -vitamiineja, antioksidantteja ja tyydyttämättömiä rasvahappoja. Öljyä voi joko lisätä muutaman tipan pestyihin hiuksiin, tai sitten vastaavasti suosia shampoota ja hoitoainetta, jotka sisältävät arganöljyä. Päivittäiseen käyttöön sopivat Moroccon Miracle shampoo ja hoitoaine saavat molemmat voimansa arganöljystä ja tuovat kiiltoa ja eloa kuiviin hiuksiin.

3. Sopii myös herkälle iholle

Arganöljyä suositellaan käytettäväksi esimerkiksi rauhoittamaan auringonpolttamaa ihoa ja aito 100% puhdas arganöljy sopii myös herkän tai kemikaaleille ja lisäaineille herkistyneiden ihonhoitoon.

MayBeautyn sivuilta löytyy paljon erilaisia arganöljyä sisältäviä tuotteita – klikkaa ja katso lisää!

4. Apuna arpien hoidossa

Öljyn sisältämä runsas E-vitamiinipitoisuus on omiaan hoitamaan muun muassa raskaus- tai aknearpia. Säännöllinen aragnöljyn käyttö auttaa häivyttämään arpien lisäksi myös ihon pigmenttimuutoksia.

5. Ehkäisee ikääntymisen merkkejä

E-vitamiini vahvistaa ihon elastisuutta ja hidastaa ikääntymisen vaikutusta iholla. Arganöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja toimii täten luonnonmukaisena anti age-hoitona. Öljystä saat parhaan hyödyn irti, kun levität sen viimeisenä kasvoille, kasvoveden ja kasvorasvan päälle.

MayBeautyn sivuilta löytyy paljon erilaisia arganöljyä sisältäviä tuotteita – klikkaa ja katso lisää!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Kuvat: Unsplash & MayBeauty