Vaikka pedikyyrit ovat ihanaa arjen luksusta, voivat ne pidemmän päälle olla varsin kallista puuhaa.   Jalkojenhoitoa ei kannata kuitenkaan missään nimessä missata, sillä niiden hoitamiseksi on myös olemassa edullisia kotona tehtäviä hoitoja.

Valitettavan usein jalat ovat se ruumiinosa, joka jää vähiten huomiolle, kun puhutaan kauneudenhoidosta.

Hoidamme kasvojemme ihoa päivittäin erilaisilla voiteilla ja ihonhoitotuotteilla, mutta käsi ylös kuinka moni muistaa hoitaa jalkojaan päivittäin. Ajatellaan, että koska jalat ovat joka tapauksessa suurimman osan ajasta piilossa sukkien ja kenkien sisällä, onko sillä niin väliä miltä ne näyttävät.

Kyllä on! Seisomme jalkojemme päällä suurimman osan päivästä, mutta silti niiden hoitaminen on useimmilla retuperällä. Jalkoja vaivaavat erilaiset kovettumat, kuivuneet ja halkeilleet kantapäät tai esimerkiksi liikavarpaat.

Seisomatyö, epämukavat kengät ja hiostavat sukat ovat yhdistelmä, joka pistää hyväkuntoisetkin jalat koetukselle. Suurimman osan vuodesta jalkamme hikoilevat kenkien sisällä, joka lisää osaltaan myös erilaisille jalkasairauksille altistumista. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että pidämme jalkamme kunnossa ja hellimme niitä yhtälailla, kuin hoidamme vartaloa ja kasvojamme.

MayBeauty on ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin erikoistunut kauneudenalan yritys, jonka The Fantastic Foot Mask tuo kylpylätunnelman kotiisi. Se on jalkojen hoitoon tarkoitettu jalkanaamio, joka poistaa jalkojen kovettumat sekä pehmentää ja siloittaa halkeilleet kantapäät.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ihan mikä tahansa naamio, vaan naamiosukat, jotka sujautetaan jalkoihin ja annetaan vaikuttaa 1-2 tuntia. Sekoitus erilaisia öljyjä ja hedelmäuutteita, hoitavat jalkojasi tehden niistä pehmeät, kuin vauvalla. Samalla naamio poistaa myös haitalliset bakteerit, jotka voivat altistaa jalat erilaisille sairauksille. Naamion todellinen salaisuus piilee maitohapossa, joka on tehokas ihon kuorija, joka soveltuu niin herkälle, kuin myös epäpuhtaalle iholle.

Kun sukkien on annettu vaikuttaa 1-2 tuntia, huuhdellaan jalat tämän jälkeen hyvin. Heti käytön jälkeen voit tuntea jalkojesi pehmentyneen, mutta todellinen palkinto näkyy vasta muutaman päivän päästä.

Noin 3-7 päivän päästä naamiosukkien käytöstä kuollut ja kuivunut iho alkaa kuoriutumaan pois ja 7-10 päivän kuluttua kuollut ihosolukko on poissa ja jalkasi ovat kuin uudestisyntyneet.

Jalat ovat pehmeät ja kovettumat ovat poissa. Hoidon jälkeen kannattaa ottaa rutiiniksi jalkojen säännöllinen rasvaaminen, sillä näin saat tulokset pysymään pidempään. Täältä pääset tilaamaan jalkanaamion!

PS. Tässä on vaikka mahtava joululahjaidea myös perheen miehille. 

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.