Kauniit ripset ovat pitkät ja tuuheat, sellaiset jotka kiinnittävät huomion heti ensisilmäyksellä. Vaikka geeneillä onkin osuutta ripsien ulkonäköön, niin jokainen voi myös omilla toimillaan vaikuttaa ripsiensä kuntoon.

Käytä ripsiväriä oikein

Ripsivärejä on moneen lähtöön ja suurin osa niistä joko tuuheuttaa tai pidentää ripsiä. Ripsivärit ovat kehittyneet hurjasti viime vuosien aikana ja monella onkin oma suosikkiripsarinsa, jota ei hevillä haluta vaihtaa. 

Kuitenkin liian usein näkee ihmisiä, jotka ovat sutineet silmiinsä liian monta kerrosta ripsiväriä. Tällöin ripsistä tulee raskaat ja katsekin jää paksujen ripsien alle piiloon.

Paksu ripsivärikerros ei myöskään tee hyvää hennoille ripsille ja saa ne pahimmassa tapauksessa irtoamaan. Käytä siis ripsiväriä maltilla, sillä sopiva kerros ripsiväriä ei myöskään karise poskille tai silmien alle, vaan pysyy siistinä koko päivän.

Hellävarainen käsittely ja puhdistus

Koska ripset tosiaan ovat hennot, ne eivät myöskään vaadi hankausta tai kovakouraista pesua.  Älä siis hankaa ripsiäsi turhaan, kun peset kasvoja. Jos käytät silmämeikinpuhdistusainetta ja vanulappuja silmämeikin puhdistukseen, anna puhdistusaineella käsitellyn vanulapun vaikuttaa 10-15 sekuntia suljettujen silmien päällä, jotta puhdistusaineen aktiiviset ainesosat ehtivät vaikuttaa meikkiin.

Painele vanulapulla kevyesti silmiä, sillä hankaus vahingoittaa paitsi ripsiä, myös ohutta silmänympärysihoa.

Luonnollisuus on parempi

Ripsienpidennykset tulivat markkinoille myrskyn lailla joitakin vuosia sitten. Vaikka niiden avulla saakin nopeasti pitkät ja tuuheat ripset, voi pidennyksistä olla myös haittaa omille ripsille. Pidennyksissä käytettävä liima voi allergisoida ja omat ripset kärsiä jatkuvasta käsittelystä ja ripsihuollosta, joita pidennykset vaativat.

Ripsienpidennyksissä käytettävä liima saattaa myös aiheuttaa silmätulehduksia, jolloin silmät punoittavat ja rähmivät. Myös mahdollista kutinaa helpotetaan hankaamalla, mikä ei missään nimessä ole hyväksi ei silmille, eikä silmäripsille.

Ota avuksi seerumi

Erilaisista ripsiseerumeista on tullut todella suosittuja viime aikoina ja ripsiä pidentävä seerumi onkin hyvä vaihtoehto saada pitkät ja tuuheat ripset ilman pidennyksiä. Iän myötä ihokarvamme surkastuvat, mikä näkyy etenkin hiusten kunnossa, mutta myös kulmissa ja ripsissä. Ripsistä tulee harvemmat ja ne eivät näytä enää niin elinvoimaisilta, kuin aiemmin.

MayLashes-ripsiseerumi on kehitetty palauttamaan ripsien elinvoimaisuuden sekä tekemään niistä ällistyttävän pitkät ja tuuheat. Seerumin tehoaineena on Myristoyl Pentapeptide-17 peptidi, joka yhdessä erilaisten proteiinien kanssa imeytyy ripsien soluihin edistäen ripsien luonnollista kasvua.

MayLashes-ripsiseerumi ei ainostaan pidennä ja tuuheuta ripsiä, vaan tekee niistä vahvemmat ja tarjoaa ravinneaineita, jotka ovat hyvinvoivien ripsien edellytys. Eräässä tutkimuksessa 15 testihenkilöä iältään 18- 82 pääsivät testaamaan Myristoyl Pentapeptide-17 peptidiä sisältävää ripsiseerumia. Tulokset olivat hämmästyttäviä, sillä kaikilla osallistujilla huomattiin peräti 25% pidemmät ja tuuheammat ripset vain kahden viikon käytön jälkeen.

Täältä pääset lukemaan lisää MayLashes- ripsiseerumista ja tilaamaan tuotteen >> klikkaa!

Älä tingi oikeasta ravinnosta

Mikään kauneudenhoitotuote ei tee ihmeitä, jos elimistömme on rapakunnossa, vääränlaisen ravinnon ja vääränlaisten elintapojen vuoksi.

Silmäripset ovat karvoja siinä missä hiuksetkin ja tarvitsevat proteiineja ja ravinneaineita kasvaakseen pidemmiksi ja tuuheammiksi. Huolehdi siis ravinnerikkaan ja vitamiinipitoisen ruoan saannista. Etenkin biotiinin, e-vitamiinin ja sinkin saanti on tärkeää, jos haluat ripsistäsi pitkät ja tuuheat.

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.