contest terms & conditions

#winmaybeauty Kilpailun Säännöt & Ohjeet 

 

YHTEENVETO:

MayBeauty LTD (MayBeautySuomi) järjestää tuote arvonnan Instagram seuraajilleen. Osallistuminen arvontaan (‘‘Kilpailu”) sallitaan 25. Helmikuuta klo 18.00 saakka.

Arvonnan voittaja valitaan sattumanvaraisesti ja osallistumiset hyväksytään alla olevien sääntöjen mukaisesti. MayBeautySuomi pidättää oikeuden estää tai mitätöidä osallistumisen mistä tahansa näkemästään syystä. Tämän lisäksi MayBeautySuomi pitää oikeuden muuttaa sääntöjä tarpeen vaatiessa.

 

AIKATAULU:

Kilpailuun voi osallistua  03.2. 2021 klo 10.00 –  25.2. 2021 klo 18.00. Kyseisten päivämäärien välistä aikaa kutsumme “kilpailuajaksi”.

Osallistumisten laskenta ja voittajien valinta suoritetaan vasta kilpailuajan jälkeen. Voittaja julkaistaan Instagramissa  MayBeautySuomi tilillä  26.2.2021. MayBeautySuomi pitää oikeuden ilmoittaa voittajan myöhemmin, mistä tahansa syystä. Myöhästyneitä osallistumisia ei oteta huomioon.

 

EI OSTOPAKKOA:

Sinulla ei ole ostopakkoa osallistuessasi kilpailuun. Kilpailu on ilmainen kaikille osallistujille.

 

MAAT:

Kilpailu on avoinna Suomessa asuville ja noudattaa kyseisen maan lakia.

 

LISÄTIETOJA:

MayBeautySuomi arvonta ei ole Instagramin sponsoroima tai järjestämä. MayBeauty LTD järjestää kilpailun ilman erillisiä sponsoreita. 

 

LISÄTIETOJA OTA YHTEYS:

Mikäli tarvitse lisätietoja liittyen kilpailun sääntöihin, otathan yhteyttä: asiakaspalvelu@maybeauty.fi

 

VIRALLISET SÄÄNNÖT JA OHJEET:

Kilpailuun osallistuva hyväksyy nämä säännöt ja ehdot ja antaa  MayBeautySuomi:lle oikeuden päättää kilpailun säännöistä.

Palkinnon voittaminen edellyttää että kaikki sääntöjen kohdat toteutuvat. Kilpailun viralliset säännöt on tarkasteltavissa ja ladattavissa koko kilpailun ajan osoitteessa: https://maybeauty.fi/contest-terms-conditions/

Kilpailuun osallistuva perehtyy sääntöihin, ymmärtää ne ja hyväksyy ne ennen kilpailuun osallistumista.

1. Kelpoisuus

Osallistuakseen kilpailuun:

(i) Osallistujan tulee kilpailla yksilönä tai yksittäisellä Instagram tilillä ja tulee täyttää osallistumisvaatimukset mainittuna osissa 1.A–B.

(ii) Kilpailijan tulee täyttää kilpailujen sääntöjen vaatimukset koko kilpailun ja valinta-ajankohdan aikana.

B: Seuraavat ehdot tulee täyttyä, jotta kilpailuun osallistuminen hyväksytään:

(i) Osallistujan tulee olla 18 vuotta tai vanhempi ja laillisesti oikeutettu solmimaan sopimuksen;

(ii) Osallistujan tulee täyttää muut kilpailusääntöjen ehdot

 

2. Kilpailun vaatimukset kaikille osallistujille

Kilpailu alkaa 29.1. 2021 klo 10.00. Osallistujan tulee;

(i) Seurata @maybeautysuomi instagramissa

(ii) Ottaa selfie lempi MayBeauty tuotteen kanssa

(iii)  Ladata kuva Instagramiin ja tägätä @maybeautysuomi ja käyttää tägiä  #winmaybeauty

Kilpaiija voi osallistua kilpailuun toistuvasti erillisellä postauksella.

 

3. Voittamisen todennäköisyys ja voittajan valikoituminen

A. Voittamisen todennäköisyys riippuu osallistumiskertojen sekä osallistujien määrästä.

B. MayBeautSuomi pitää oikeuden olla jakamatta palkintoa, laillisiin, käytännöllisiin tai muihin syihin vedoten.

C. MayBeautySuomi pyrkii ilmoittamaan voittajan seitsemän (7) päivän kuluessa siitä kuin kilpailuun osallistuminen on päättynyt 25.2.2021 18.00. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti IG direct messagen välityksellä. Voittajan tulee vastata ja vastaanottaa palkinto viikon kuluessa viestistä.

D. Hyväksytyt osallistumiset kerätään ja ja järjestellään MayBeautySuomen omalla metodilla, voittaja valitaan sattumanvaraisesti.

 

4. Palkinto

1 Kilpailun voittaja saa 100€ MayBeauty lahjakortin, joka voidaan käyttää MayBeauty.fi tuotteisiin.

A. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi, eikä sitä voi muuttaa muuksi palkkioksi.

B. Mikäli hyväksyttyjä osallistumisia ei tule, ei palkintoa jaeta.

C. Voittaja vastaa mahdollisista veroista ja niiden ilmoittamisesta. Voittajan vastuulla on myös pyytää  MayBeautySuomea toimittamaan kuitti tai täyttämään veroilmoitus, mikäli tarpeellista. Voittajan vastuulla on myös muut mahdolliset ilmoitus vaatimukset. MayBeauty Suomi  pitää oikeuden tehdä toimia täyttääkseen verotusta koskevan lainsäädännön.

 

5. Osallistumisen ehdot ja velvoitteet

Osallistumalla kilpailuun annetaan suostumus:

(i) Ja hyväksyntä virallisiin kilpailusääntöihin sekä annetaan MayBeauty LTD oikeus päättää kilpailuun liittyvistä seikoista;

(iI) Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä hashtagia ‘#winmaybeauty’ kilpailija antaa suostumuksensa MayBeauty LTD säilyttää ja käyttää kilpailijan jakamaa sisältöä;

(iii) Täten kilpailija antaa  MayBeauty LTD maksuttoman, jatkuvan ja peruuttamattoman, maailmanlaajuisen oikeuden käyttää ja muokata kilpailijan kilpailuun tuottamaa sisältöä, sisältäen (kuvia/videoita/kuvatekstejä/arvosteluja) mainonta- ja markkinointitarkoituksiin, sisältäen, mutta ei rajoittuen seuraaviin kanaviin: Instagram, Youtube, Facebook, LinkedIn, TikTok, E-mail markkinointi  ja MayBeauty LTD verkkosivut ja muu digitaalinen ja printtimedia;

 

6. Yleiset ehdot

MayBeauty LTD pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä missä tahansa MayBeauty LTD: n vaiheessa, mukaan lukien kilpailijan tai järjestäjän vastuu ja oikeudet. MayBeauty LTD ilmoittaa muutetuista säännöistä sääntösivuilla. Muutokset astuvat voimaan heti, kun säännöt on päivitetty.

 

7. Yksityisyys

MayBeauty LTD ja näin ollen MayBeautySuomi  seuraa GDPR tietosuoja-asetuksia. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt että MayBealty LTD saattaa kerätä henkilötietoja, kuten sähköpostiosoitteen, kilpailijan osallistuessa arvontaan.Tilaushetkellä pyydetään antamaan joitakin henkilötietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Voit pyytää henkilötietojesi poistamista tietokannastamme. Voit lukea koko tietosuojaselosteemme täältä.

 

8. Ota yhteyttä

Mikäli tarvitset lisätietoa kilpailusta tai sen säännöistä, otathan yhteyttä: asiakaspalvelu@maybeauty.fi

 

Up