Ripsiväri löytyy melkein jokaisen naisen meikkipussista, sillä kauniit ripset saavat silmät säihkymään ja tätä myötä kohottavat kasvojen yleisilmettä. Nykyään myös erilaiset ripsienpidennykset ovat yleistyneet. Näiden lisäksi on olemassa myös seerumi, joka pidentää ripsiä  jo muutamassa viikossa.

Kauneustrendeissä mennään vuosi vuodelta luonnollisempaan suuntaan, jossa paksun meikkikerroksen sijaan arvostetaan kuulasta ja tervettä ihoa, sekä lähinnä korostetaan meikin avulla omia luonnollisia kasvonpiirteitä. Meikeissä korostetaan peittävyyden lisäksi myös niiden hoitavuutta, mikä omalta osaltaan tukee luonnollista kauneutta.

Monet ovat jättäneet myös ripsienpidennykset kosmetologin hyllylle ja alkaneet etsiä vaihtoehtoja saavuttaa luonnollisen näköiset, mutta silti pitkät ja tuuheat ripset. Vaikka ripsienpidennykset ovatkin väistyneet luonnollisemman lookin tilalta, niin moni käyttää edelleen päivittäin ripsiväriä tuomaan ripsiinsä pituutta ja tuuheutta. Toki monet ripsivärit tekevät ihmeitä, mutta eikö olisi ihanaa, jos myös ripsivärin voisi jättää pois päivittäisestä meikistä?

Tehokas ripsiseerumi, jolla saa tuloksia jo muutamassa viikossa – tilaa täältä!

MayBeauty on iho- ja hiustenhoitotuotteisiin erikoistunut kauneudenalan yritys, joka lanseerasi vähän aikaa sitten markkinoille Maylash käänteentekevän ripsiseerumin.

Maylash sisältää erilaisia proteiineja ja Myristoyl Pentapeptide-17 nimistä peptidiä, jotka yhdessä imeytyvät soluihin edistäen ripsien luonnollista kasvua. Seerumi ei sisällä hormoneja, haitallisia kemikaaleja tai eläinperäisiä raaka-aineita, joten se sopii myös vegaaneille.

Silmäripset ovat karvoja siinä missä hiuksetkin ja tarvitsevat proteiineja ja ravinneaineita kasvaakseen pidemmiksi ja tuuheammiksi. Koska kuten kaikki ihokarvat, myöskään ripset eivät kasva jatkuvasti, vaan ne uusiutuvat luonnollisesti noin 12 viikon sykleissä. Kasvukierto jakautuu kolmeen eri vaiheeseen, jossa ripset käyvät läpi kaikki nämä kolme kasvuvaihetta:

1. Anageeni vaihe, jossa ripset kasvavat

2. Katageenivaihe, jossa ripset alkavat irtoamaan karvatupesta

3. Telogeenivaihe, jossa ripset ovat lepotilassa

Ripsiä tuuheuttavaa ja pidentävää ripsiseerumia levitetään kahdesti päivässä siveltimen avulla ripsityveen, meikittömille kasvoille. Tulokset alkavat näkyä pian, itseasiassa jo 2-4 viikon päästä – säännöllisellä ja päivittäisellä käytöllä.

Kaikilla meistä ei ole niin hyviä geenejä, että omaisimme luonnostaan upeat, tuuheat ripset. Maylash seerumi sopii mainiosti kaikille, joilla on luonnostaan lyhyet ja heikot ripset tai jotka haluavat sanoa hyvästit ripsivärille tai ripsienpidennyksille. Seerumia voi käyttää myös ripsienpidennysten kanssa, jolloin se vaan vahvistaa omia ripsiä.

Pidemmät ripset vain muutamassa viikossa? Tilaa täältä ja hämmästy tuloksista!

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.