Monet meistä haaveilevat kauniista ja tasaisesta rusketuksesta. Tapoja rusketuksen saamiseksi on monia: suihkurusketus, itseruskistavat voiteet tai auringolle altistuminen. Oli tapasi sitten mikä tahansa, niin kaikille löytyy yksi yhteinen tekijä – huolellinen kuorinta ennen rusketuksen hankkimista.

Tasaisesti ruskettunut iho on kaunis ja terveen näköinen ja monet vaatteetkin näyttävät paremmilta ruskettuneella iholla. Esimerkiksi keltainen, valkoinen ja turkoosinsininen ovat värejä, jotka pukevat ruskettunutta ihoa.

Auringonoton rinnalle on tullut viime vuosina itseruskettavat voiteet sekä suihkurusketus, jotka ovat nopeita tapoja saada ruskettunut iho, ilman vaaraa UV-säteilystä. Tosin näiden mukana ei tule auringosta saatavaa D-vitamiinia, joka on tärkeä vitamiini pitämään yllä hyvinvointia. D-vitamiinin puutos vaikuttaa muun muassa heikentyneeseen puolustusjärjestelmään ja luuston hyvinvointiin. Jos siis hankit rusketuksesi purkista huolehdi, että nappaat myös D-vitamiinisi purkista.

Oli tapasi ruskettua sitten mikä tahansa, on kaikille tavoille yksi yhteinen tekijä, nimittäin huolellinen ihon kosteutus ja kuorinta. Kun ihon on oikein kuorittu ja kosteutettu, tulee rusketuksesta paitsi tasaisempi, se myös kestää pidempään.

Eroon kuolleesta ihosolukosta

Koska kasvojen iho on yleensä herkempi kuin vartalon, on tärkeää, ettei kasvojen kuorintatuote ole liian voimakas. Maybeautyn The Incredible Face Gel on ihoa kuoriva hellävarainen geeli.

Kun rakeetonta The Incredible Face Geliä hieroo kasvojen ihoon, alkaa se irroittamaan ihosta epäpuhtauksia ja talia. Kyllä, luit oikein! The Incredible Face Gel ei sisällä minkäännäköisiä rakeita, eikä mikropellettejä, vaan sen teho perustuu puhtaasti geeliin.

Kun peset kasvosi geelillä, pääset samalla eroon kuolleesta ihosolukosta, ja näin ylläpidät tervettä ja hehkuvaa ihoa. Kuorittu iho on edellytys tasaiselle rusketukselle, eikä lopputuloksesta tule laikukas, koska ihosta on kuorittu pois epäpuhtaudet, kuivat ja hilseilevät kohdat sekä kuolleet ihosolut.

– Olen myyty! Ihostani on tullut paljon terveempi sen jälkeen kun aloin käyttämään The Incredible Face Geliä säännöllisesti, sanoo Jenny.

Täältä pääset tilaamaan The Incredible Face Gelin ja katsomaan tämän hetken tarjoukset! Klikkaa >>

Ylellinen kahvi-kookoskuorinta tekee hyvää vartalolle

Jos haluat täydellisen rusketuksen ensi kesänä, Coffee Scrub on tuote, joka kannattaa ehdottomasti pitää esillä kylpyhuoneessa. Se on valmistettu kookosöljystä sekä kahvinpuruista, jotka kuorivat ihosi luonnonmukaisesti, mutta tehokkaasti.

Kookosöljy on kauneudenhoidon tehotuote, jota voi käyttää niin iholle, hiuksiin, kuin ravintonakin. Ihonhoidossa kookosöljy taipuu vaikka mihin ja se sopii loistavasti esimerkiksi kuorintavoiteisiin sekä kasvoille tai vartalolle. Kookosöljyä voi myös käyttää kosteuttamaan päänahkaa ja kuivia hiuksia, suun puhdistukseen (oil pulling) tai vaikka kynsinauhojen hoitoon. Ei siis ole mikään ihme, että MayBeauty on valinnut juuri kookosöljyn kuorintansa tähdeksi.

Kookosöljyn kosteuttavat ja ihoa pehmittävät ominaisuudet yhdistettynä kuoriviin kahvinpuruihin, takaavat ihanan ylellisen, mutta silti luonnonmukaisen kuorinnan. Kahvinpurut kiihdyttävät ihon pintaverenkiertoa, jonka seurauksena ihostasi tulee tasaisempi ja terveen hehkuva. 

Kun olet kuorinut niin kasvojen, kuin vartalonkin ihon, älä unohda kosteutusta, Lotraa kosteusvoiteella oikein kunnolla, jotta ihosi on tehokkaasti kosteutettu ja valmis rusketukseen.

Tilaa täältä Coffee Scrub-kuorinta –klikkaa >>

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.