Jos sinun tulisi nimetä yksi vartalosi osa, mikä jää yleensä liian vähälle huomiolle, mikä se olisi? Saammeko arvata, että kyse voisi olla jaloistasi. Jalkamme joutuvat päivittäin kovalle koetukselle sillä kävelyn, juoksemisen ja seisomisen lisäksi haudomme jalkojamme kengissä ja sukissa, mikä pahimmassa tapauksessa altistaa erilaisille sairauksille.

Jalat, nuo arjen sankarit, jotka tekevät päivittäin kovaa työtä puolestamme, mutta jotka jäävät aina liian vähälle huomiolle. Hoidamme ja hemmottelemme kasvojemme ihoa luksustuotteilla, voitelemme vartaloamme erilaisilla rasvoilla ja teemme erilaisia naamioita hiuksillemme, mutta hoidammeko jalkojamme samalla tavalla – tuskin.

Jalkojen puutteellinen hoito voi näkyä erilaisina kovettumina, känsinä tai halkeamina ihossa. Myös ihottumat ja infektiotaudit etenkin varpaiden välissä voivat puhjeta vähäisen hoidon seurauksena.

Pidämme terveitä jalkoja vähän liiankin itsestäänselvyytenä ja heräämme hoitamaan niitä vasta silloin, kun on pakko. Yleensä tämä tapahtuu silloin, kun jalkamme sairastuvat tai silloin, kun jalkojen iho niin kovaa, että se alkaa halkeilla ja tuntuu epämukavalta askeleen alla.

Tässäpä muutama vinkki ja muistilista, miten pidät jalkasi kunnossa:

  • Pese jalat päivittäin suihkugeelillä tai saippualla.
  • Kuivaa jalat hyvin - älä unohda varpaiden välejä.
  • Rasvaa jalat ennen nukkumaan menoa ja tehosta rasvan vaikutusta pukemalla puuvillasukat jalkaan. Vältä rasvaamasta varpaiden välejä.
  • Hoida jalkojasi vähintään kerran kuukaudessa jalkanaamiolla.
  • Jos jaloissasi on pahoja kovettumia, jotka eivät lähde raspaamalla tai rasvaamalla, käy näyttämässä niitä jalkojenhoitajalle tai jalkaterapeutille.

Helppo ja ennenkaikkea tehokas tapa hoitaa kovettumia

The Fantastic Foot Mask on jalkojen hoitoon tarkoitettu jalkanaamio, joka poistaa jalkojen kovettumat sekä pehmentää halkeilleet kantapäät. Se on helppo ja ennenkaikkea tehokas tapa hoitaa jalat kesäkuntoon talven jäljiltä.

The Fantastic Foot Mask - naamiosukat sujautetaan jalkoihin ja niiden annetaan vaikuttaa 1-2 tuntia. Voit vaikka pukea sukat jalkaan siksi ajaksi, kun katsot lempiohjelmaasi. Sekoitus erilaisia öljyjä ja hedelmäuutteita hoitavat jalkojasi tehden niistä pehmeät, kuin vauvalla. Samalla naamio poistaa myös haitalliset bakteerit, jotka voivat altistaa jalat erilaisille sairauksille.

Naamion todellinen salaisuus piilee maitohapossa, joka on tehokas ihon kuorija ja soveltuu niin herkälle, kuin myös epäpuhtaalle iholle. Heti käytön jälkeen voit tuntea jalkojesi pehmentyneen, mutta todellinen palkinto näkyy vasta muutaman päivän päästä.

Noin 3-7 päivän kuluttua naamiosukkien käytöstä kuollut ja kuivunut iho alkaa kuoriutumaan pois ja 7-10 päivän kuluttua kuollut ihosolukko on poissa ja jalkasi ovat kuin uudestisyntyneet. Jalat ovat pehmeät ja kovettumat ovat poissa. Jalkasi ovat valmiita sandaaleihin ja kesän rientoihin, ihanaa eikö!

Kesä on ihan kulman takana – hoida jalkasi kesäkuntoon nyt! Klikkaa ja tilaa täältä >>

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Kuvat: Unsplash ja MayBeauty