Tiedätkö sen tunteen, kun kylpyhuoneen kaapistasi löytyy kymmeniä eri hiustenhoitotuotteita, mutta kuitenkin etsit vielä sitä yhtä ja oikeaa? Me tiedämme ja juuri siksi kehittelimmekin hiusseerumin, joka hoitaa, silottaa ja helpottaa hiusten muotoilua. 

Sanotaan, että hiukset ovat kuin naisen kruunu, eikä sanonta "bad hair day" ole tullut syyttä. On ärsyttävää, jos hiukset ovat huonosti tai eivät asetu haluamallasi tavalla. Myös huonokuntoiset hiukset saattavat pahimmillaan nakertaa itsetuntoa, sillä kukapa ei haluaisi kauniita ja terveennäköisiä hiuksia.

Uusia hiustenhoitotuotteita tulee markkinoille, kuin sieniä sateella ja monen kaapit täyttyvätkin uusista kokeiluista, jotka eivät sitten kuitenkaan osoittautuneet oikeiksi. 

MayBeauty halusi vastata tähän ongelmaan ja kehitteli hiusseerumin, jonka jälkeen et tarvitse enää muita hoitotuotteita hiuksillesi. 

Tilaa tästä neljän eri hoitavan öljyn tehopakkaus, joka hoitaa hiuksiasi ja tekee niistä kiiltävät ja helpommat muotoilla. Klikkaa!

Sekoitus superterveellisiä öljyjä muuttaa hiusten kuntoa jo ensimmäisellä käyttökerralla

Moroccan Miracle-hiusseerumi on ultrakevyt, rasvaton seerumi, joka on ainutlaatuinen sekoitus arganöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, jotka kaikki sisältävät tärkeitä ja hiuksia hoitavia rasvahappoja. 

Seerumi sopii myös hennolle skandinaaviselle hiukselle, jolle useat seerumit ovat liian rasvaisia ja jättävät hiukset likaisen näköiseksi. 

– Hiusstylistina minun on pakko sanoa, että tämä on yksi parhaimmista hiustuotteista, joita olen kokeillut, seerumi korjaa hiuksia ja tekee niistä helpommat käsitellä ja silkkisen pehmeät, sanoo 24-vuotias kampaamoalan ammattilainen Julia. 

Tilaa tästä neljän eri hoitavan öljyn tehopakkaus, joka hoitaa hiuksiasi ja tekee niistä kiiltävät ja helpommat muotoilla. Klikkaa!

Jos kärsit sähköisistä hiuksista, kertoo se siitä, että hiuksesi ja päänahkasi janoavat kosteutta. Paras apukeino sähköisten hiusten taltuttajaksi on öljy – ja niitä tästä hiusseerumista löytyy! Etenkin seerumin sisältämä arganöljy on luonnon oma ihmelääke, joka sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia, kuten E- ja A-vitamiinia, rasvahappoja ja eri antioksidantteja. Nämä kosteuttavat ainesosat hoitavat erinomaisesti hiuksia sekä ihoa ja tekevät hiuksista superkiiltävät.

Pellavansiemenöljy sisältää paljon hyvää tekevää Omega 3-rasvahappoa, sekä E- ja B- vitamiinia. Nämä vitamiinit auttavat pitämään hiukset vahvoina ja kosteutettuina. Myös manteliöljy sisältää paljon E-vitamiinia, joka parantaa päänahan hyvinvointia ja soveltuu siksi erityisen hyvin hoitamaan päänahan eri ongelmia. 

Oliiviöljy sisältää alfalinoleeni rasvahappoa, joka hoitaa karheita hiuksia ja sopii varsinkin kiharalle hiukselle. 

Myös 38-vuotias Anna kehuu hiusseerumia, johon jäi koukkuun jo heti ensimmäisellä hoitokerralla. 

– Olen kokeillut liian monia eri hiustenhoitotuotteita ja minun on pakko sanoa, että Morocccan Miracle on paras tuote omille hiuksilleni, sillä se tekee niistä pehmeät, kiiltävät ja helpommat harjata. 

Neljän eri öljyn sekoitus, ultrakevyt Moroccan Miracle-hiusseerumi nyt vain 29€. Aina ilmainen toimitus! Tilaa täältä!

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.