Ihailetko TV- mainoksissa olevien naisten kiiltävää ja terveen näköistä tukkaa? Noh, voimme paljastaa, että mainoksissa hulmuavien hiusten takana on yleensä monta muutakin tuotetta, kuin pelkkä niissä esitelty shampoo tai hoitoaine. Tosin on olemassa yksi hiustuote, jolla pääset jo hyvin lähelle  mainoksissa nähtyä lopputulosta.

Mainoksissa hiukset hohtavat kiiltävinä ja elinvoimaisina, mutta usein mainoskuviin on vaadittu paljon muutakin, kuin vain shampoo tai hoitoaine. Hiukset on ensin käytetty kampaajan kautta  jossa niihin on - värjäyksen lisäksi, leikattu sopiva malli. Tämän jälkeen hiuksia on föönattu ja laitettu niin, että ne näyttäisivät mahdollisimman kauniilta. Voilà, kauniisti hulmuavat hiukset ovat valmiina mainoskuviin!

On selvää, että tällaiseen operaatioon ei ole päivittäin mahdollisuutta – eikä välttämättä mielenkiintoakaan. Kauniit hiukset tulisi myös saada helpommin. Uusia hiustenhoitotuotteita tulee markkinoille, kuin sieniä sateella ja monen kaapit täyttyvätkin uusista kokeiluista, jotka eivät sitten kuitenkaan osoittautuneet oikeiksi. 

Kampaamokäyntiä ei valitettavasti mikään voita, mutta on olemassa yksi tuote, joka tekee taikoja väsyneisiin ja elottomiin hiuksiin.

Arganöljyä sisältävä seerumi hellii hiuksia

MayBeauty halusi vastata ylimääräisten tuotteiden ongelmaan ja kehitteli hiusseerumin, jonka jälkeen et tarvitse enää muita hoitotuotteita hiuksillesi. 

Moroccan Miracle-hiusseerumi on ultrakevyt, rasvaton seerumi, joka on ainutlaatuinen sekoitus arganöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, jotka kaikki sisältävät tärkeitä ja hiuksia hoitavia rasvahappoja. Pellavansiemenöljy sisältää paljon hyvää tekevää Omega 3-rasvahappoa, sekä E- ja B- vitamiinia. Nämä vitamiinit auttavat pitämään hiukset vahvoina ja kosteutettuina. 

Myös manteliöljy sisältää paljon E-vitamiinia, joka parantaa päänahan hyvinvointia ja soveltuu siksi erityisen hyvin hoitamaan päänahan eri ongelmia.

Kiiltäviin ja elinvoimaisiin hiuksiin ei tarvita, kuin pari tippaa seerumia. Seerumi levitetään tasaisesti pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Koska kyseessä on ultrakevyt seerumi, sopii se erinomaisesti hennolle skandinaaviselle hiuslaadulle, jolle useat seerumit ovat liian rasvaisia ja jättävät hiukset likaisen näköiseksi.

– Hiusstylistina minun on pakko sanoa, että tämä on yksi parhaimmista hiustuotteista, joita olen kokeillut. Seerumi korjaa hiuksia ja tekee niistä helpommat käsitellä ja silkkisen pehmeät, sanoo 24-vuotias kampaamoalalla työskentelevä Julia.

Joten seuraavan kerran, kun ihailet TV-mainosten kauniita hiuksia, voit vain kävellä kylpyhuoneen kaapillesi ja levittää pari tippaa hiusseerumia hiuksiisi. Eron näet hetkessä!

>> Neljän eri öljyn sekoitus, ultrakevyt Moroccan Miracle-hiusseerumi nyt vain 29€. Aina ilmainen toimitus ja tyytyväisyystakuu! Tilaa täältä! <<

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Kuvat: MayBeauty & Unsplash