Kevät on vihdoin täällä! Aurinko paistaa, hymy hiipii kasvoillesi ja olet taas valmiina kohtaamaan maailman. Mutta ovatko myös hiuksesi valmiina uuteen vuodenaikaan? Älä huoli -  apuun saapuu täydellinen Hair Rebuilding Routine -rutiinimme. 

Aivan kuten kasvosi, myös hiuksesi reagoivat lämpötilojen muutoksiin ja vuodenaikojen vaihdoksiin jättäen hiuksesi kuiviksi ja elottomiksi. Lisää UV-säteily, arkipäivän ilmansaasteet sekä hiusten harjaus, muotoilu ja värjäys samaan soppaan niin jäljelle jää melkoinen pörrö selvitettäväksi. Onneksi voit saada huomattavia tuloksia aikaan tekemällä vain muutaman helpon muutoksen hiustenhoitorutiiniisi ja totisesti muuttaa hiustesi kunnon ja ulkonäön. 

Panosta helppoon ja stressittömään hiustenhoitoon

Mistä kannattaisi aloittaa? Vannomme johdonmukaisuuden sekä helpon, mutta tehokkaan, hiustenhoitorutiinin nimeen. Vaikka jokaisen hiustyyppi on erilainen ja hiusten tarpeet vaihtelevat ajoittain, omaksumalla tämän helpon muutaman vaiheen hiustenhoitorutiinin tulet saamaan huomattavasti terveemmät ja vahvemmat hiukset.

1. Puhdista

Monille perusasia, mutta usein aliarvioitu sellainen. Miksi puhdistus on sitten niin tärkeää? Ihosi uusiutuu luonnostaan noin kerran kuukaudessa, jättäen kertymän kuollutta ihoa jälkeensä. Pitääksesi hiuksesi terveinä ja kiiltävinä on tärkeää pestä hiukset perusteellisesti, jotta ylimääräinen rasva, hiustenhoitotuotteiden jäämät ja kuollut ihosolukko peseytyy pois ilman, että hiustesi luonnolliset öljyt häviävät hiuspinnalta. Jos käytät paljon muotoilutuotteita, on suositeltavaa pesaista hiukset kahdesti, jotta kaikki muotoilutuotteiden jäämät peseytyvät ennen seuraavaa tärkeää vaihetta. 

2. Hoida

Hoitoaineen käytöllä on monia hyötyjä hiustesi terveydelle. Hoitoaine niin kosteuttaa kuin avittaa takkujen selvittelyssä mikä taasen ehkäisee katkenneita ja vaurioituneita hiuksia. Hoitoaineen käyttö tuo myös kiillon, sileyden ja pehmeyden takaisin hiuksiisi ja auttaa pörröisyyden taltuttamisessa. 

3. Kosteuta

Hyvän, perusteellisen pesun ja hoidon jälkeen on tärkeää lukita tuotteiden tuoma kosteutus ja hoitoaineen muut hyödyt hiuksiisi. Öljyseerumi on tähän oiva tuote, sillä se kosteuttaa hiuksiasi ehkäisten kuivien ja vaurioituneiden hiusten muodostumista. Hyvän öljyseerumin tulisi jättää hiuksesi pehmeiksi ja kiiltäviksi ilman rasvaista tunnetta.

4. Harjaa

Harjaus on olennainen osa stressitöntä hiustenhoitoa, sillä se estää katkenneiden hiusten syntymistä. Siksi on tärkeää valita omalle hiustyypille sopiva hiusharja, jotta et vahingossa revi hiuksia irti harjatessasi tai venytä hiuksiasi yli niiden jostavuuden rajoja. Harvahampainen kampa ja selvitysharja sopivat kaikille hiustyypeille ja niillä voi selvittää myös märät hiukset - todelliset luottotuotteet kiireisimmällekin tytölle!

5. Ravitse

Joskus hiuksesi tarvitsevat sen viimeisen silauksen. Jos kärsit kuivasta päänahasta tai pörröisistä, vaurioituneista hiuksista, on aika kurkottaa kylpyhuoneesi ylähyllyille ja napata tehoravitseva hiushoito käyttöön. Tee siitä viikottainen sunnuntairituaalisi, hiuksesi kiittävät sinua myöhemmin. 

Katso täydelliset hiustenhoitotuotteemme täältä!

Back to the basics - valitse ainesosia, jotka oikeasti toimivat

Kyllä. Markkinat ovat pullollaan tuotteita, jotka lupaavat mitä ihmeellisempiä tuloksia, ja siksi oikean tuotteen etsiminen kosmetiikkaosastolla voi olla monelle haastava tehtävä. Tärkeä seikka, joka tulee ottaa huomioon omalle hiustyypillesi sopivia tuotteita etsittäessä, on valita oikeita, luonnollisia ainesosia, jotka todella puhdistavat ja ravitsevat hiuksiasi. Mutta mitä nämä ainesosat voisivat sitten olla?

Olet varmaan kuullut arganöljystä - ja syystäkin! Arganöljy on luonnon oma voimanlähde, joka on täynnä antioksidantteja, tärkeitä rasvahappoja ja E-vitamiinia, joita hiuksesi tarvitsevat voidakseen hyvin. Arganöljy puristetaan Argania Spinosa puun pähkinöiden manteleista, ja sen on todistettu kosteuttavan ja pehmentävän niin ihoa kuin hiuksiakin. Arganöljy ravitsee hiusta sisältä ulos, sekä toimii UV-suojana ja vapaiden radikaalien neutralisoijana sen korkean E-vitamiinipitoisuuden vuoksi palauttaen kiillon elottomiin hiuksiin. Tästä syystä se on myös täydellinen ainesosa päivittäisessä hiustenhoidossa, hiusnaamioissa ja seerumeissa. 

Toinen kaksikko, joka kamppailee huonoja hiuspäiviä vastaan on hydrolysoitu keratiini ja kollageeni. Itse asiassa, hiuksesi on tehty keratiinista - tiesitkös sen? Keratiini on voimaa ja vahvuutta rakentava proteiiniketju, joka lukitsee vettä, mineraaleja, lipidejä sekä tärkeitä aminohappoja yhteen rakentaakseen vahvempia hiusjänteitä. Vaikka keratiinin tehtävä hiuksissa on siis vahvistaa, voivat arkipäivän saasteet, sään vaihtelut ja hiusten muotoilu vahingoittaa sen toimintoja. Tähän ongelmaan oiva apu on hydrolysoitu keratiini, jota löytyy jo useista hiustuotteista. Hydolysoitu keratiini on keratiinia, joka on pilkottu pienemmiksi proteiineiksi, jotta hiuksesi voivat todella hyödyntää sen tehon. Se toimii täyttämällä hiusjänteidesi pieniä aukkoja antaen niille kunnon vahvistusboostin tehden hiuksistasi pehmeämmät, runsaammat ja vahvemmat. 

Hydrolysoidun keratiinin tavoin, hydrolysoitu kollageeni on myös proteiiniketju, joka on tehty pienemmiksi pilkotuista aminohapoista, jotta ne voisivat läpäistä hiusjänteesi. Kollageeni on proteiini, jota löytyy runsaasti monelta puolelta kehoasi. Kollageeni auttaa muun muassa pitämään jänteesi ja nivelsiteesi kunnossa. Mutta se on myös tärkeä proteiini hiustesi toimintojen kannalta - jotta kehosi voisi rakentaa keratiinia, tarvitsee se kollageenia! Keratiinin avustustehtävien lisäksi kollageeni toimii kosteudensitojana ja vahvistavana antioksidanttina taistellessaan vapaiden radikaalien aiheuttamaa stressiä ja ilmansaasteita vastaan. Ainesosa, jonka todella haluat löytää ainesosaluettelosta! 

Selaa näitä tärkeitä ainesosia sisältäviä tuotteitamme täältä! 

Ainoat hiustenhoitotuotteet, joita tulet tarvitsemaan

Muistathan, että stressi vaikuttaa hiustesi kuntoon huonontavasti, joten pidä hiustenhoito simppelinä! Älä suotta tee siitä liian vaikeaa ja täytä kylpyhuoneesi hyllyjä kymmenillä eri tuotteilla ja monimutkaisella rutiinilla. Sijoita aikasi ja rahasi sen sijaan oikeisiin, sinun hiustyypillesi sopiviin tuotteisiin, jotka tuovat elon takaisin hiuksiisi. 

Puhdista ja korjaa Moroccan Miracle Shampoolla & Hoitoaineella

Näyttelijä ja vaikuttaja Sara Parikka vannoo Moroccan Miracle shampoomme ja hoitoaineemme nimeen päivittäisessä hiustenhoidossaan. “Olen etsinyt jo pitkään tarpeeksi hoitavia tuotteita, jotka jättävät hiukset puhtaiksi sekä kiiltäviksi! Kannattaa ehdottomasti testata!”, Sara sanoo. 

Joten miten ne toimivat? Tämä ravitseva hoitopari suojelee hiuksiasi sään vaihteluilta ja ulkoisilta ärsykkeiltä antioksidanttirikkaan ja kosteuttavan arganöljyn sekä vahvistavan hydrolysoidun keratiinin ja kollageenin avulla. Vaikka pesukertojen väli riippuu täysin omasta hiustyypistäsi, suosittelemme kunnon pesua ja hoitoa 3-4 päivän välein ylimääräisen talin poistamiseksi ja säilyttääksesi kosteuden hiuksissasi. Näin hiuksesi säilyvät kiiltävinä, pehmeinä ja helppoina käsitellä. 

Sido kosteus Moroccan Miracle Hair Serum -hiusöljyllä

Jotta saisit kaiken hyödyn irti shampoosta ja hoitoaineestasi, sido tuotteiden tuoma kosteus pyyhekuiviin hiuksiisi levittämällä tipan tai kaksi Moroccan Miracle hiusseerumiamme. Tämä ihmeidentekijä imeytyy hiuksiisi nopeasti ja auttaa vaurioituneita hiusjänteitä vahvistumaan. Hiusseerumimme on ultrakevyt ja ainutlaatuinen sekoitus argan-, manteli- ja pellavansiemenöljyjä, joka saa hiuksesi sileiksi, kiiltäviksi ja uskomattoman pehmeiksi - jättämättä rasvaista, raskasta tunnetta hiuksiisi!

Kuten uskollinen asiakkaamme Tiia sanoo, “Olen käyttänyt Moroccan Miracle seerumia jo muutaman viikon ajan ja voin todella nähdä eron! Hiukseni ovat nyt pehmeämmät, kiiltävämmät ja sileämmät. Todella mahtava tuote!”

Viikottainen ravitseva tehohoito Moroccan Miracle Hair Mask -hiusnaamiolla

Hiustenhoitotuote, joka todella yllätti kauneudenhoitoyhteisöt sosiaalisessa mediassa on Moroccan Miracle Hair Mask -hiusnaamiomme. Syväravitseva ja kosteuttava hiusnaamio, jonka nimeen vaikuttajat, kuten Anna Pastak Mungolife -blogista sekä TV-tähti ja vaikuttaja Ulla-Riitta Koskinen vannovat. Tämä pehmentävä tehohoito yhdistää arganöljyn ja hydrolysoidun keratiinin parhaimmat hyödyt ja siten korjaa ja hoitaa hiuksiasi syvältä käsin. Hiuksistasi tulee pehmeämmät, vahvemmat ja terveemmät jo yhden hoitokerran jälkeen. 

Tavallisista hiusnaamioista poiketen, Moroccan Miracle Hair Mask -hiusnaamio on ravitseva naamiomyssy, jonka annetaan vaikuttaa hiuksissasi noin 30 minuutin ajan samalla, kun rentoudut kotisohvallasi. Älä stressaa, että tuote valuisi myssystä ollessasi pystyasennossa, sillä naamion mukana tuleva teippikiinnitys pitää myssyn varmasti paikoillaan. Joten istu vain alas ja rentoudu!

“Hiukseni tuntuivat ja näyttivät täysin erilaisilta hiusnaamion käytön jälkeen. Ne olivat paljon vahvemmat ja olin todella yllättynyt miten kiiltävät niistä oli tulleet, todella positiivinen yllätys!”, Ulla-Riitta iloitsee. Naiset, teidän täytyy ehdottomasti tehdä tästä osa sunnuntairituaalianne!

 

Kuulostaako yksinkertaiselle? Se todella on!

Kiiltävät, sileät ja helposti käsiteltävät hiukset eivät koskaan ole olleet näin helposti saavutettavissa.

 

>> Kokeile Maybeautyn Hair Rebuilding Routine -pakettiamme jo tänään ja #huomaaero! <<

 

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Kuvat: MayBeauty, Pexels & Unsplash