Tiedätkö ne hetket, kun iho näyttää pintapuolisesti ihan hyvältä, mutta tarkemmin tarkasteltuna löytyy pieniä näppyjä vähän sieltä sun täältä. Myös nenänpielet ovat täynnä mustapäitä, joita ei nopealla vilkaisulla huomaa, mutta lähempää katsottuna ne tuntuvat valloittaneen koko nenä alueen. Ja leuan, ja itseasiassa löytyy niitä myös kulmien välistä…huoh!

Meillä kaikilla on hyviä ihopäiviä, ihan ok ihopäiviä ja sitten on niitä tosi huonoja ihopäiviä. Hyvinä ihopäivinä peiliin on kiva tuijotella ja meikkikin levittyy ihan kuin itsestään iholle jos sitä tarvitsee lainkaan. Iho hehkuu, näyttää tasaiselta ja terveeltä. 

Tosi huonoina ihopäivinä iho kannattaa ensitöikseen jättää rauhaan. Vaikka tekisikin mieli lähteä nypläämään niitä näppyjä ja levittää ties mitä rasvaa, seerumia ja öljyä iholle, voi tästä olla enemmän haittaa, kuin hyötyä. Vaikka luulet, että esimerkiksi kosteuttava seerumi tekisi hyvää näpyille, voi se vain pahentaa ihon tilannetta liian aktivoivien aineiden johdosta. Ihon pitää antaa rauhoittua ja vähentää ihonhoitotuotteet minimiin.

Photo by Roberto Delgado Webb on Unsplash

Ja sitten on ne ihan ok ihopäivät. Iho näyttää päällisin puolin ihan hyvältä, mutta kun katselet stä hetken aikaa, niin johan alkaa näppyä ja mustapäätä löytymään. Ihon väri voi olla vähän harmahtava ja se voi näyttää ja tuntua elottomalta. Ei hätää, sillä nämä kaksi täsmätuotetta on suunniteltu juuri tämäntyyppisiä päiviä varten. Kumpikin tehopakkauksia omassa lajissaan!

The Incredible Pore Mask käy tukkeutuneiden ihohuokosten kimppuun

Meikkivoide, aurinkorasva, hikoilu tai liian aktivoivat ja voimakkaat ihonhoitotuotteet saavat ihohuokoset tukkeutumaan, jolloin iholle ilmestyy pieniä ihonalaisia näppyjä, eli tukkeutuneita ihohuokosia. Ne eivät varsinaisesti punoita tai ole kipeitä, eikä niitä nopealla vilkaisulla yleensä edes huomaa.

Ihohuokoset tukkiutuvat, kun liiallinen tali jää ihohuokosten aukkoihin. Ne myös suurentuvat, jolloin lika pääsee niihin helpommin. Etenkin meikkiä levittäessä tai kun valo tulee kasvoille tietyssä kulmassa, näkyvät nämä näpyt selkeästi ja tekevät ihon pinnasta epätasaisen ja röpelöisen. 

Photo by MayBeauty

Riippuen talin määrästä ja siitä, kuinka epäpuhdas iho on, voi pelkällä kasvojen pesulla tai kuorinnalla saada tukkeutuneet ihohuokoset puhdistumaan. Jos tästä ei kuitenkaan ole hyötyä kannattaa kokeilla valkosavea.  Valkosavella eli kaoliinilla on ihoa puhdistava vaikutus ja se sopii hyvin myös herkän ja kuivan ihon hoitoon.

The Incredible Pore Mask sisältää valkosavea, ja se hoitaa tehokkaasti tukkeutuneita ihohuokosia ja syväpuhdistaa sekä kirkastaa ihoa. Valkosaven sanotaan myös kuorivan ihoa kevyesti sekä vilkastuttavan verenkiertoa. Tuloksena on syväpuhdistettu iho, jonka sävy on tasaisempi ja jonka laajentuneet ihohuokoset ovat supistuneet.

Photo by MayBeauty

Parasta naamiossa on, että voit käyttää sitä vain niihin kohtiin, jossa ongelma on. Usein näpyt ilmestyvät tiettyyn paikkaan, jolloin naamiota on helppo levittää vain haluttuun kohtaan. Ihosi kunnosta riippuen voit tehdä hoidon kerran viikossa tai harvemmin.

Ilmainen toimitus ja tyytyväisyystakuu! Tilaa täältä The Incredible Pore Mask ja jollet ole tyytyväinen tuloksiin, voit saada rahasi takaisin >>

Kulttituotteeksi noussut mutanaamio on paras apu mustapäihin

Oletko törmännyt netissä mustaan peel off-naamioon, joka levitetään kasvoille ja kun se irroitetaan, naamiosta voi nähdä siihen jääneet epäpuhtaudet? Juuri tämä naamio on noussut suomalaisnaisten suosikiksi.

Kyseessä on MayBeautyn The Incredible Face Mask, joka saa voimansa syvänmeren mudasta ja on tehokas täsmätuote juurikin mustapäiden hoitoon. Syvänmeren mudan lisäksi naamio sisältää paljon muitakin ihoa helliviä ja hoitavia aineita. Glyseriini kosteuttaa ihoa, lakritsinjuurijauhe rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vihreäteeuute toimii tehokkaana antioksidanttina.

Photo by MayBeauty

Tämä on juuri se naamio minkä haluat kasvoillesi levittää sellaisina päivinä, kun iho on ihan ok. Naamio irroittaa tehokkaasti mustapäät ja muut ihon epäpuhtaudet, jotka voi nähdä omin silmin, kun naamion irroittaa kasvoilta. Hoidon jälkeen iho on puhtaampi ja kuulaampi, ja meikkikin levittyy paremmin.

Samalla tavalla, kuin sisarensa The Incredible Pore Mask, myös tätä naamiota voi levittää vain sellaisiin kohtiin, jossa mustapäitä on.

Kokeile nyt tätä syvänmeren mutanaamiota! Monet ovat kokeilleet ja ihastuneet! Jollet ole tyytyväinen tuloksiin, voit saada rahasi takaisin. Klikkaa tästä >>

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.