Luonnosta on ammennettu rohtoja ja parannuskeinoja jo tuhansien vuosien ajan, ja kauneudenhoitoalan trendit näyttävät vahvasti menevän yhä luonnollisempaan ja ekologisempaan suuntaan. Välillä yksinkertainen ja muutamista ainesosista valmistettu tuote voi olla se paras vaihtoehto, kun etsit omaa suosikkituotettasi. 

Vanha sanonta ”kauneus tulee sisältä päin” pitää paikkansa, joten ei kannata vähätellä terveellisen ja ravinnerikkaan ravinnon merkitystä ihonhoidossa. Ravinnosta saatavat vitamiinit ja hivenaineet näkyvät yleisen hyvinvoinnin lisäksi myös ihomme kunnossa. Monet suosivatkin myös kauneudenhoitossa periaatetta, jossa iholle ei lisätä mitään muuta, kuin samoja raaka-aineita, mitä  voi käyttää myös ravintona.

Ihomme on meidän suurin elin ja se reagoi ihan kaikkeen mitä elämässämme tapahtuu. Kannattaa siis paitsi suosia mahdollisimman puhdasta ja ravinnerikasta ruokaa, myös käyttää laadukasta ja mahdollisimman yksinkertaista kosmetiikkaa.

Markkinoille on onneksi tullut kosmetiikkatuotteita, joissa on kymmenien eri ainesosien sijaan vain muutama todella tehokas ja laadukas ainesosa, jotta ihomme saisi vain parasta, eivätkä liialliset ainesosat kuormittaisi muutenkin herkkää ihoamme.

Monikäyttöinen kookosöljy taipuu vaikka mihin

MayBeauty on tunnettu tehokkaista kauneudenhoitotuotteistaan, joissa luonnolliset ainesosat kuten esimerkiksi syvänmerenmuta, aloe vera ja kookosöljy näyttelevät suurta roolia. Nyt yritys on tuonut markkinoille kookoksesta ja kahvista valmistetun ylellisen Coffee Scrub vartalonkuorinnan. Herkulliselta tuoksuva kuorintavoide rauhoittaa ja pehmentää ihoa, samalla kun se kuorii kuollutta ihosolukkoa.

Kookosöljy on kauneudenhoidon tehotuote, jota voi käyttää niin iholle, hiuksiin, kuin ravintonakin. Ihonhoidossa kookosöljy taipuu vaikka mihin ja se sopii loistavasti esimerkiksi kuorintavoiteisiin sekä kasvoille tai vartalolle. Kookosöljyä voi myös käyttää kosteuttamaan päänahkaa ja kuivia hiuksia, suun puhdistukseen (oil pulling) tai vaikka kynsinauhojen hoitoon. Ei siis ole mikään ihme, että MayBeauty on valinnut juuri kookosöljyn kuorintansa tähdeksi.

Kookosöljyn kosteuttavat ja ihoa pehmittävät ominaisuudet yhdistettynä kuoriviin kahvinpuruihin, takaavat ihanan ylellisen, mutta silti luonnonmukaisen kuorinnan. Kahvinpurut kiihdyttävät ihon pintaverenkiertoa, jonka seurauksena ihostasi tulee tasaisempi ja terveen hehkuva. Uskallammekin väittää, että kun olet kerran kokeillut tätä kuorintaa - et halua enää käyttää muita kuorintatuotteita vartalollesi. 

Jos haluat täydellisen rusketuksen ensi kesänä, Coffee Scrub on tuote, joka kannattaa ehdottomasti pitää esillä kylpyhuoneessa. Säännöllisellä käytöllä kuorit vanhan ja kuivan ihosolukon pois, joka yleensä on syynä laikukkaaseen ja epätasaiseen rusketukseen. Kun iho on kuorittu ja kosteutettu oikein, voit olla varma, että nautit tänä kesänä muotikuvien pronssinhohtoisesta ja tasaisesta rusketuksesta – ja hehkut kilpaa auringon kanssa!

Herkullisen tuoksuinen ja tehokas Coffee Scrub kuorinta on ehdoton tuote, jos haikailet pehmeää ja kosteutettua ihoa talven jäljiltä – tilaa täältä!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Kuvat: Pexels and MayBeauty