Kauniit ja hyväkuntoiset hiukset keräävät kehuja – niin ystäviltä, kuin tuntemattomilta. Terveen näköiset hiukset ovatkin monen naisen haaveissa ja onneksi sellaiset voi saavuttaa paitsi terveellisellä ravinnolla, myös oikeanlaisilla hoitotuotteilla.

Viimeinkin eroon kuivista hiuksista? Tämä naamio todellakin toimii – klikkaa!

Hiukset kaipaavat samalla tavalla hoitoa, kuin ihokin ja on tärkeää, että jokainen löytää omalle hiuslaadulle sopivat hoitotuotteet. Skandinaavinen hius on usein hauras ja ohut ja etenkin talvella se voi sähköistyä kuivan pakkas- ja sisäilman johdosta.

Paras apukeino sähköisten ja kuivien hiusten taltuttajaksi on öljy. Ohuelle ja hauraalle hiukselle hiusöljy voi tosin olla jopa liian tuhtia, jolloin kannattaa suosia hoitotuotteita, joihin on lisätty öljyä muiden hoitavien ainesosien lisäksi. Yksi tehokkaimmista tavoista kosteuttaa kuivaa ja pörröistä hiusta on hiusnaamio.

Moroccan Miracle hiusnaamio on salonkitasoinen hiusnaamio kotikäyttöön, jonka tehoaineena on superkosteuttava arganöljy. Hiusnaamio sisältää myös keratiinia ja elvyttäviä proteiineja, jotka hoitavat ja vahvistavat kuivaa sekä hentoa skandinaavista hiusta. Kun hiukset ovat terveet ja saavat tarpeeksi kosteutta, eivät ne enää sähköisty niin helposti ja myös kampaukset säilyvät pidempään.

– Aloitettuani hiusnaamion käytön, aloin saamaan jopa tuntemattomilta ihmisiltä kohteliaisuuksia hiuksistani. Nyt käytän tuotetta kerran viikossa, sanoo naamiota kokeillut 28-vuotias Jannike.

Moroccan Miracle hiusnaamio toimii eri tavalla, kuin tavalliset purkissa olevat hiusnaamiot. Naamion hoitavat aineet, kuten proteiinit, keratiini ja kosteuttava pantenoli on lisätty naamiomyssyyn, joka laitetaan päähän puolen tunnin ajaksi. Myssyä voi käyttää samalla, kun teet vaikka kotitöitä tai katsot telkkaria, samalla kun myssyn tehoaineet tekevät taikojaan.

Unohda markkinoiden muut hiusnaamiot – MayBeautyn salonkitasonen hiusnaamio kotikäyttöön nyt vain 19€.

Tuotteen vaikutukset voimistuvat lämmössä, joten voit halutessasi kietaista pyyhkeen naamion päälle.  Lämmössä hiussuomut aukenevat ja imaisevat hoitavat aineet sisäänsä. Huuhtele naamio pois niin viileällä vedellä kuin pää suinkin kestää, jolloin hiussuomut vuorostaan sulkeutuvat ja tehoaineet pysyvät hiuksen sisällä.

Viimeinkin eroon kuivista hiuksista? Tämä naamio todellakin toimii – tilaa täältä!

Arganöljy sisältää hiuksia ja ihoa kosteuttavia rasvahappoja

Arganöljy on luonnon oma ihmelääke, joka sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia, kuten E- ja A-vitamiinia, rasvahappoja ja eri antioksidantteja. Nämä kosteuttavat ainesosat hoitavat erinomaisesti hiuksia sekä ihoa ja tekevät hiuksista superkiiltävät.

Riippuen hiuslaadustasi kannattaa hiusnaamiota käyttää joko kerran viikossa tai pari kertaa kuukaudessa. Jos haluat tehostaa naamion vaikutuksia, kannattaa hiuksiin sivellä naamion jälkeen Moroccan Miracle-hiusseerumia. Tämä ultrakevyt, rasvaton hiusöljy on ainutlaatuinen sekoitus arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä. Seerumin sisältämän tärkeät rasvahapot hoitavat kuivunutta sekä vahingoittunutta hiusta.

Etenkin talven tullen hiuksia kannattaa helliä säännöllisin väliajoin hiusnaamiolla, sillä hiuksemme joutuvat aikamoiselle koetukselle pipon alla sekä kuivan ilman vuoksi.

– Käytän itse tuotetta kerran viikossa ja täytyy sanoa, että olen todella onnellinen tuloksista, Jannike sanoo.

Argan öljyä sisältävä salonkitasoinen hiusnaamio nyt vain 19€ – tilaa täältä!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.