Kauneustoimittajilla ja kauneudenhoitoalan ammattilaisilla on jokaisella omat suosikkituotteensa, joita he aina silloin tällöin rohkenevat paljastaa myös muille. Yleensä näitä tuotearvioita kannattaa kuunnella, sillä ammattilaiset käyvät läpi satoja tuotteita vuosittain, joten he todellakin tietävät mistä puhuvat. 

Tehokas ja helppokäyttöinen kasvonaamio, joka kosteuttaa ja silottaa kasvojen ihoa – katso tarjoukset ja tilaa täältä!

Viime aikojen puhutuin tuote kauneudenhoitoalalla ovat erilaiset yksittäispakatut kasvonaamiot. Monet käyttävät niitä jopa päivittäin, sillä kasvonaamiot ovat todella helppo ja tehokas tapa joko tehokosteuttaa ihoa, siloittaa juonteita tai kirkastaa ihon sävyä. Parasta naamioissa on helppouden lisäksi se, että erilaisia naamiota voi huoletta kokeilla ilman, että tulee investoitua paljon rahaa purkkinaamioihin, jotka eivät sitten olekaan omalle iholle sopivat. 

Yksittäispakatuissa kasvonaamioissa on yleensä todella hyvä hinta-laatusuhde ja eri tehoisia naamioita voi kokeilla suhteellisen edullisesti. Näin löydät myös juuri omalle iholle sopivan kasvonaamion. 

Tämän hetken puhutuin innovaatio kasvonaamioissa ovat erilaiset bio-sellulossa kasvonaamiot. Bio-selluloosa on ohut luonnonkuitu, joka on peräti 1000 kertaa ohuempaa, kuin ihmisen hius. Mutta mitä hyötyä tästä on kasvonaamiossa?

Koska bio-selluloosa on niin ohutta, sulautuu se ihoon, kuin tiivis kalvo, jolloin naamion tehoaineet pääsevät oikeasti imeytymään ihoon. Jos verrataan muita kasvonaamioita bio-selluloosa naamioihin, jättävät muut naamiot ihon ja naamion välille tyhjän tilan, jolloin kasvonaamion tehoaineet eivät pääse samalla tavalla imeytymään ja vaikuttamaan ihoon. Saatat siis pitää ihollasi naamiota, joka ei itseasiassa vaikuta ihoosi niin tehokkaasti, kuin ohuempi ja tiiviimpi bio-selluloosa naamio.

MayBeautyn hyaluronihappoa sisältävä Bio Cellulose Face Mask on tehokas superkosteuttaja, kun ihosi janoaa kosteutusta. Hyaluronihappo tunnetaan ihon superkosteuttajana, sillä se sitoo kosteutta ihoon sekä silottaa samalla juonteita. Iho paitsi tuntuu kimmoisalta ja kosteutulta, hyaluronihappo tekee siitä myös superpehmeän. Tämän lisäksi naamio on täysin biohajoava, joten se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto verrattuna moneen muuhun kasvonaamioon. 

Bio Cellulose Face Maskissa yhdistyvät siis kaksi ihosi kannalta parasta asiaa: superohut ja tehokas bio-selluloosa naamio sekä hyaluronihapon kosteuttava vaikutus. Naamiolla on tämän lisäksi myös silottava ja ihoa rauhoittava vaikutus.

Näin käytät MayBeautyn Bio Cellulose Face Maskia:

1. Puhdista ja kuivaa kasvosi.

3. Bio-selluloosa naamio on kahden suojakerroksen välissä. Poista molemmat suojakerrokset naamion ympäriltä ja asettele naamio kasvoille. Asettele naamio niin, että se sopii hyvin ihoa vasten.

4. Anna vaikuttaa kasvoilla 20-30 minuuttia.

5. Poista naamio. Jos sinulla on kuiva tai normaali iho, älä puhdista ihoasi naamion jäljellä.  Jos ihosi taas on rasvainen tai sekaiho, voit pyyhkiä ylimääräisen naamion kasvoilta vanulapulla. 

Tehokas ja helppokäyttöinen kasvonaamio, joka kosteuttaa ja silottaa kasvojen ihoa – katso tarjoukset ja tilaa täältä!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.