Kun markkinoilla on tuhansia hiustenhoitotuotteita, mistä tietää mikä on oikea juuri itselle. Kuten ihonhoidossa, on hiusten hoitoonkin tarkoitetuissa tuotteissa eri ominaisuuksia. Toiset kosteuttavat, toiset korjaavat ja toiset silottavat hiusta – ole siis tarkkana, että valitset itsellesi oikeanlaisen tuotteen.

Hiustenhoidosta ei kannata luistaa, sillä se kostautuu äkkiä, etenkin näin talvella. Jos hiukset ovat hauraat ja kaipaavat kosteutta, huomaat sen viimeistään ensimmäisten talvipakkasien kolkutellessa ovea. Silloin hiuksesi sähköistyvät ja kuiva hius myös katkeaa helpommin.

Talvella hiuksiin kohdistuu vielä muita paineita, sillä pidämme pipoa päässä monen kuukauden ajan ja hiuksemme hankautuvat esimerkiksi kaulaliinaan, joka saattaa aiheuttaa lisää hiusten katkeilua.

Useimmiten ongelmana on, että hiuksia kosteuttavia tuotteita käytetään liian vähän. Moni luulee, että liian kosteuttavat tuotteet latistavat tukkaa – etenkin skandinaavista hentoa hiusta. Markkinoilla on kuitenkin olemassa kosteuttavia tuotteita, jotka ovat kehittyneet niin, että ne eivät latista tukkaa.

 

Ja totuuden nimissä jopa vähän lättänäkin, mutta kosteutettu tukka on silti paremman näköinen, kuin kuiva, katkeileva ja pörröinen hius.

Hiuksia pestäessä on hyvä muistaa myös pari vinkkiä. Shampoota ei yleensä tarvita niin paljon, kuin olemme tottuneet sitä lotraamaan. Peukalonpään kokoinen määrä riittää hyvin lyhyeen ja keskipitkään hiukseen, pidempi ja hyvin paksu tukka vaatii vähän enemmän shampoota.

Hoitoaine levitetään aina pyyhekuivattuun tukkaan ja annetaan vaikuttaa hetken aikaa, parisen minuuttia riittää hyvin. Mitä hyötyä on laadukkaasta, hoitavasta ja kosteuttavasta hoitoaineesta, jos peset sen heti pois? Hoitoaine myös huuhdellaan mahdollisimman viileällä vedellä, jolloin hiussuomut sulkeutuvat ja täten kosteuttavat ja hoitavat aineet oikeasti imeytyvät ja pysyvät hiuksessa.

Hiuksiin kosteutta satoja vuosia vanhasta arganöljystä

Arganöljy on arganpähkinöistä saatava öljy, joka tulee Marokon lounaisosissa sijaitsevista Argania Spinosa-puista. Alue on tunnettu äärimmäisestä kuivuudestaan, jolloin tämä puu on oppinut varastoimaan vähäisenkin kosteuden. Tämä ominaisuus on syy, miksi arganöljyä arvostetaan ja käytetään niin paljon eri kosmetiikkatuotteissa – kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi öljy on täysin ainutlaatuinen hoitamaan kuivaa ihoa sekä hiusta.

Arganöljyn kosteuttavaan voimaan perustuu myös MayBeautyn The Moroccon Miracle shampoo ja hoitoaine. Morocco Miracle-sarjan shampoo ja hoitoaine suojelevat hiuksiasi säänvaihteluilta tehden niistä helpommat käsitellä ja muotoilla. Tuotteissa oleva arganöljy kosteuttaa niin hiusta, kuin päänahkaa, samalla silottaen takkuuntuvan tukan.

Tämä satoja vuosia vanha öljy on luonnon oma ihmelääke, joka sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia, kuten E- ja A- vitamiinia, rasvahappoja ja eri antioksidantteja. Nämä kosteuttavat ainesosat hoitavat erinomaisesti hiuksia ja tekevät niistä tämän lisäksi myös superkiiltävät.

Lue lisää tuotteista ja tilaa The Moroccon Miracle shampoo ja hoitoaine täältä!

MayBeauty tulostakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% rahat takaisin takuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.