Savinaamiot ovat hyvä tapa syväpuhdistaa iho ja markkinoilta löytyykin erilaisia naamioita moneen lähtöön. Saveakin on erilaista ja etenkin valkosavi, eli kaoliini on tunnettu sen syväpuhdistavista ominaisuuksista.

Iho tarvitsee erilaista hoitoa kesällä ja talvella. Kun talvella on tärkeää keskittyä kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa kuivan ja kylmän ilman laittaessa ihomme koetukselle, kesällä on hyvä aika syväpuhdistaa ja kuoria ihoa. Hikoilu, aurinkorasva ja meikit tekevät iholle aikamoisen likakerroksen, joka on hyvä puhdistaa säännöllisin väliajoin syväpuhdistetulla kasvonaamiolla.

Myös kauniin rusketuksen edellytys on epäpuhtauksista ja kuivasta ihosta kuorittu iho. Kun iho on kuorittu ja rasvattu, tarttuvat auringonsäteet siihen tasaisemmin ja rusketus myös kestää iholla pidempään. Maybeautyn Coffee Scrub sisältää kookosöljyä ja kahvinpuruja, jotka kuorivat ihoa luonnonmukaisella tavalla. Kahvinpurut tehostavat kuorintaa, kun kookosöljy kosteuttaa ja hoitaa kuivaa ihoa. Kokeile täältä >>

Kun Coffee Scrub puhdistaa ja kuorii vartalosi ihoa, on se vastaavasti kasvoille liian tujua tavaraa. Kasvojen hellävaraiseen syväpuhdistukseen suosittelemme The Incredible Pore Maskia, jonka tehoaineena on valkoinen savi.

Saven tiedetään imevän itseensä rasvaa ja epäpuhtautta, jolloin ihosta tulee puhtaampi ja ihon väristä tasaisempi. Ihohuokoset tukkiutuvat, kun liiallinen lika jää ihohuokosten aukkoihin. Silmällä on vaikea erottaa kaikkea sitä kerrostumaa mikä ihohuokosiimme kerääntyy kesän aikana – hikeä, talia, meikkiä ja aurinkorasvan jäämiä, jolloin säännöllinen tehopuhdistus tulee tarpeeseen.

Ihohuokoset myös suurentuvat, ja yleensä suurentuneita ihohuokosia ja epäpuhtauksia onkin nimenomaan kasvojen T-alueella. The Incredible Pore Mask myös pienentää suuria ihohuokosia, joten se on oiva tuote heille, jotka kamppailevat laajentuneiden ihohuokosten kanssa.

Naamiota voikin levittää vain ongelma-alueille, eli sitä ei tarvitse levittää koko kasvojen alueelle. Usein levitämme samaa ihonhoitotuotetta koko kasvojen alueelle ja emme ajattele tarvitseeko koko alue samaa tuotetta. Esimerkiksi suunympärysalueen iho ei välttämättä tarvitse yhtä hoitavaa tavaraa, kuin otsa tai posket, jolloin liian voimakkaat ja hoitavat tuotteet väärällä alueella, voivat saada ihon reagoimaan ja oireilemaan.

Näin käytät The Incredible Pore Maskia:

  • Kostuta kasvot vedellä tai mieluiten kasvovedellä.
  • Levitä naamiota niille alueille, joissa on epäpuhtauksia. Yleensä kasvojen T-alueella on eniten epäpuhtauksia.
  • Anna naamion vaikuttaa 20-30 minuuttia. Naamio kuivuu kasvoille ”maskiksi”, joten ohuempikin kerros naamiota riittää, jottei se varise kuivuessaan pois kasvoilta.
  • Pese kasvot haalealla vedellä, jolloin naamio liukenee veteen. Voit halutessa pyyhkäistä lopuksi vielä kasvot kasvoveteen kostutella vanulapulla.
  • Levitä lopuksi kasvoille kosteusvoide.

Klikkaa, katso tarjoukset ja tilaa täältä syväpuhdistava valkosavinaamio – The Incredible Pore Mask! >>

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.