Kevät ja kesä ovat varsinaista juhlien kulta-aikaa. Vappu, valmistujaiset, kesähäät… erilaisia juhlia riittää ja mikä sen ihanampaa, kuin juhlistaa elämää ystävien ja perheen kesken. Annamme muutaman täsmävinkin, jolla saat elvytettyä ihon sekä hiukset juhlakuntoon pitkän talven jäljiltä.

Kun lumet alkavat sulaa kaduilta ja aurinko lämmittämään poskipäitä, on varma merkki, että kevät ja kesä tekevät viimein tuloaan. Säiden lämmetessä tekee mieli kantaa talvivaatteet kellarikomeroon ja vastaavasti hypistellä kaikkia kivoja kesävaatteita mitä ei edes muistanut omistavansa. Kun toppatakki vaihtuu nahkatakkiin ja saappaat tennareihin, on myös hyvä samalla freesata iho ja hiukset kesäkuntoon.

Kun koko talvi on paineltu menemään pipo päässä, ovat hiuksemme ja päänahka hemmottelun tarpeessa. Niin päänahka, kuin hiukset saattavat olla kuivat ja janoavat kosteutta ja kiiltoa. Yksi tehokkaimmista hiusten ja hiuspohjan kosteuttajista on arganöljy.

Arganöljy on arganpähkinöistä saatava öljy, joka tulee Marokon lounaisosissa sijaitsevista Argania Spinosa-puista. Alue on tunnettu äärimmäisestä kuivuudestaan, jolloin Argania Spinosa-puu on oppinut varastoimaan vähäisenkin kosteuden. Tämä ominaisuus on syy, miksi arganöljyä arvostetaan ja käytetään niin paljon eri kosmetiikkatuotteissa – kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi öljy on täysin omiaan hoitamaan kuivaa ihoa sekä hiusta.

Arganöljy on myös Moroccon Miracle-hiustuotteiden tähti. Koska arganöljy sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia, kuten E- ja A-vitamiinia, rasvahappoja ja eri antioksidantteja, hoitaa se tehokkaasti kuivaa ja vaurioitunutta hiusta.

Bonuksena öljy tekee hiuksistasi superkiiltävät. Arganöljy onkin helppo ja tehokas tapa elvyttää kuivat hiukset talven jäljiltä. Kokeile vaikka arganöljyä ja keratiinia sisältävää shampoota ja hoitoainetta säännöllisesti käytettäväksi.

Kokeile nyt ja ihastu arganöljyn kosteuttavaan vaikutukseen – lopputuloksena kosteutetut superkiiltävät hiukset! Klikkaa!

Kasvoille eloa ja hehkua hyaluronihappoa sisältävällä kasvonaamiolla

Viime aikoina kauneusalalla on kohistu paljon erilaisista yksittäispakatuista kasvonaamioista, joilla saa tehokkaasti ja nopeasti kosteutta, kiinteyttä sekä elvytettyä harmahtavan ja kulahtaneen ihon.

Kasvonaamioiden ehdoton kunkku (tai kuningatar) on bio-selluloosasta valmistettu kasvonaamio. Koska bio-selluloosa on materiaalina äärimmäisen ohutta, sulautuu se ihoon, kuin tiivis kalvo, jolloin naamion tehoaineet pääsevät oikeasti imeytymään ihoon. Jos verrataan muita kasvonaamioita bio-selluloosa naamioihin, jättävät muut naamiot ihon ja naamion välille tyhjän tilan, jolloin kasvonaamion tehoaineet eivät pääse samalla tavalla imeytymään ja vaikuttamaan ihoon.

MayBeautyn Bio Cellulose Face Mask sisältää hyaluronihappoa, joka tunnetaan sen kosteuttavasta ja ihoa silottavista ominaisuuksista. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon sekä silottaa samalla pieniä ihojuonteita. Ei siis ihme, että kauneudenhoitoalan ammattilaiset suosivat tuotteita, joista löytyy tätä superkosteuttajaa.

Tilaa täältä superkosteuttava kasvonaamio – klikkaa!

Naamio on helppo tapa freesata kuivaa ja elotonta ihoa ja hoidon voi tehdä vaikka juhlia edeltävänä päivänä. Kaikkihan tietävät, että upea ja kuulas meikki perustuu hyvin hoidettuun ja tehokkaasti kosteutettuun ihoon, joten ei missään nimessä kannata tinkiä ihonhoidosta ennen tärkeitä juhlia.

Kun kasvosi ja hiuksesi ovat terveet ja hoidetun näköiset, saat lisää itseluottamusta ja olet valmis ottamaan kevään ja kesän juhlat vastaan. Vanha sanonta kuuluu, että kauneus kumpuaa sisältä päin, mutta pieni ulkoinen ehostus ja freesaus ei ole koskaan pahasta. 

MayBeautyn sivuilta löytyy paljon upeita ja tehokkaita kauneudenhoitotuotteita niin kasvoille, kuin hiuksille – klikkaa ja katso lisää!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Kuvat: Unsplash & MayBeauty