Kun ensimmäiset auringonsäteet lämmittävät kasvoja, on varmaa, että kevät tekee tuloaan. Kevät onkin oiva aika hoitaa iho kuntoon talven jäljiltä. Talvella iho on joutunut kovan koetuksen alle kylmän ja kuivan ilman vuoksi, jolloin riittävä ihon kosteutus on ollut tärkeää. Ilmojen lämmetessä voit alkaa pikkuhiljaa siirtymään kevyempiin ihonhoitotuotteisiin, unohtamatta tietenkään aurinkosuojaa.

Kevät - ah, mikä ihana tekosyy heittää toppatakit, pipot ja talvikengät nurkkaan ja kaivaa nahkatakit ja aurinkolasit esiin kaappien kätköistä. Samalla kun kevennät vaatetta talven jäljiltä, on hyvä myös keventää ihonhoitotuotteita. Enää ei ole tarvetta superkosteuttavalle kasvorasvalle. Ihon on hyvä antaa välillä myös hengittää, eikä kuormittaa sitä turhaan. Talven jäljiltä onkin hyvä tehdä muutama tehokas hoito, jolloin ihosi on valmis vastaanottamaan kevään ja kesän riennot. Voit ajatella sitä vaikkapa ihon kevätsiivouksena, samalla tavalla, kun teet kevätsiivouksen kotiisi.

MayBeautylta löytyy täydellinen ihonhoitosetti, jolla saat ihosi syväpuhdistettua ja samalla palautat sen luonnollisen hehkun. Kun iho on syväpuhdistettu, on sen sävy tasainen ja luonnollinen hehku takaa, ettet tarvitse juuri lainkaan meikkiä. Anna siis ihollesi mahdollisuus hehkua kilpaa auringonsäteiden kanssa!

The Incredible Face Kit on jokaisen ihonhoidosta kiinnostuneen unelma. Se on kolmivaiheinen ratkaisu ihon täydelliseen puhdistukseen ja sisältää tuotteita, joista on lyhyessä ajassa tullut monen suomalaisnaisen suosikkeja.

Tehopakkaus sisältää kuorivan The Incredible Face Gel- kasvogeelin, mustapäiden poistoon tarkoitetun The Incredible Face Mask-naamion sekä ihohuokosten puhdistukseen tarkoitetun The Incredible Pore Mask-savinaamion. Tuotepaketti sopii lähestulkoon jokaiselle – sukupuoleen tai ikään katsomatta, sillä kukapa meistä ei haluaisi kuultavan puhdasta ihoa.

Aloe veraa sisältävä puhdistusgeeli sopii myös herkälle iholle

Yksi ihonhoidon ehdottomia kulmakiviä on sen oikeanlainen puhdistus. Liian voimakkaat aineet vahingoittavat ihon omaa suojakerrosta, kun taas liian kevyet hoitotuotteet voivat jättää ihon likaiseksi puhdistuksen jälkeenkin.

The Incredible Face Gel on ihoa kuoriva hellävarainen puhdistusgeeli. Erikoista geelistä tekee se, että se ei sisällä minkäännäköisiä mikrokuulia, jotka ovat paitsi vakava luontohaitta mikromuovin muodossa myös turhaa kemikaalia iholle. Kun rakeetonta The Incredible Face Geliä hieroo kasvojen ihoon, alkaa se irroittamaan ihosta epäpuhtauksia ja talia.

Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja likaa, jolloin kasvorasvan ja seerumin tehoaineet pääsevät oikeasti vaikuttamaan ihoosi, eivätkä jää likakerroksen tai kuolleen ihosolukon pinnalle. Kun iho on kuorittu ja puhdistettu oikein, myös kevätaurinko tarttuu siihen tasaisesti ja saat puhtaan ihon lisäksi kaupan päälle myös upean päivetyksen.

Puhdistusgeeli sisältää kosteuttavaa aloe veraa sekä ihoa tasapainottavaa ruusuvettä, ja se sopii myös herkemmälle iholle. Geeli on pakattu käteviin kertakäyttöpakkauksiin, jotka on helppo napata mukaan vaikkapa matkalle.

Puhdistava ja kuoriva geeli samassa pakkauksessa - täydellinen kombo! Tilaa tästä!

Ihon kevätsiivous syväpuhdistavien kasvonaamioiden avulla

MayBeauty on valloittanut tuhansien suomalaisnaisten sydämet tehokkailla ja helppokäyttöisillä kasvonaamioilla. The Incredible Face Mask ja The Incredible Pore Mask ovat molemmat nimensä veroisia, mistä kertoo lukuisten asiakkaiden tyytyväiset palautteet.

Syvänmerenmudasta voimansa saava The Incredible Face Mask on saavuttanut lyhyessä ajassa suuren suosion, niin Suomessa kuin maailmallakin. Se poistaa niin mustapäät, kuin kuolleen ihosolukonkin, jättäen ihon kuultavan puhtaaksi. Tämä naamio poistaa myös ylimääräiset ihokarvat, jolloin meikkivoiteen levitys kasvoille onnistuu helpommin ja tasaisemmin.

Parasta naamiossa on paitsi sen helppokäyttöisyys ja luonnonmukaiset ainesosat, mutta ennenkaikkea tehokkuus, jonka pääset näkemään omin silmin, kun irroitat naamion kasvoiltasi hoidon jälkeen. Kuollut ihosolukko ja mustapäät tarttuvat naamioon, mikä suorastaan motivoi jatkamaan naamion käyttöä säännöllisin väliajoin.

Toinen naamioista, MayBeautyn valkosavea eli kaoliinia sisältävä The Incredible Pore Mask-kasvonaamio taas toimii tehokkaana apuna taistelussa tukkiutuneita ihohuokosia vastaan. Ihonhoidossa valkosavea suositellaan erityisesti kuivan ja herkän ihon puhdistukseen ja hoitoon.

Kasvonaamio poistaa ylimääräistä talia sekä öljyisyyttä ja syväpuhdistaa ihohuokoset. Tuloksena on syväpuhdistettu ja sävyltään tasaisempi iho, jonka laajentuneet ihohuokoset ovat supistuneet.

Voisiko ihonhoito olla enää helpompaa? Tuskin. Tilaa tämä kolmen tehotuotteen paketti nyt edullisesti MayBeautyn sivuilta.

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.