Vaikka mustapäitä löytyy lähestulkoon jokaiselta, on niiden poisto yleensä pitkäjänteistä puuhaa. Nämä viheliäiset kaverit eivät meinaa millään lähteä ihosta ja tämän vuoksi moni turvautuukin kosmetologin apuun. On olemassa kuitenkin myös helpompi ja huomattavasti edullisempi tapa päästä eroon mustapäistä.

Pääsyy mustapäiden syntymiseen on sekä rasvoittuvassa että kuivassa ihossa, kun talirauhasen erittämä öljy ei pääse ulos ihohuokosesta ihon pinnalle kertyneiden kuolleiden ihosolujen takia. Tämän vuoksi ennaltaehkäisyä ei voi alleviivata tarpeeksi. Ihon huolellinen puhdistus, kuolleen ihosolukon hellävarainen kuorinta ja kosteutus auttavat pitämään mustapäät loitolla.

Jos mustapäitä kuitenkin on ehtinyt ilmestyä, voi niistä pääseminen olla vaivalloista. Mustapäitä ilmestyy yleensä nenän alueelle ja niiden poistoon onkin olemassa erilaisia suosituksia. Monet vannovat haudutuksen nimeen, jossa mustapäiden päällä haudotaan lämpöistä pyyhettä, jolloin ihohuokoset aukeavat ja mustapäät pääsevät tulemaan ulos. Myös saunan jälkeen ihohuokoset ovat aukinaisia, jolloin mustapäiden poisto on helpompaa.

Haudutuksen lisäksi kannattaa ottaa avuksi MayBeautyn PoreStrip mustapäiden poistoon tarkoitetut liuskat. Hiiltä sisältävät liuskat täsmähoitavat juurikin nenän aluetta ja ne ovat todella helppokäyttöiset. Hiili on tunnettu sen puhdistavista ominaisuuksista.

Tee näin:

  • Kuori iho hyvin ennen liuskojen käyttöä. MayBeautyn The Incredible Face Gel on hellävarainen, mutta tehokas puhdistuageeli, joka kuorii ihon hellävaraisesti.
  • Aseta liuska nenällesi.
  • Anna vaikuttaa 30-40 minuuttia ja repäise liuska tämän jälkeen pois samalla tavalla, kuin repäisisit pois laastarin.
  • Mustapäät jäävät kiinni liuskaan ja sinulla on kuultavan puhdas iho.

Yksi paketti sisältää 12 kappaletta nenäliuskoja ja liuskat ovat todella käteviä, jos sinulla on edessä tärkeä tapahtuma ja haluat päästä nopeasti eroon mustapäistä. Liuskojen avulla voit täsmähoitaa ihoasi ja päästä eroon mustapäistä vain puolessa tunnissa. Liuskat on myös helppo ottaa mukaan reissuun, sillä ne vievät vähän tilaa ja eivät paina juuri mitään.

Tilaa tästä mustapäiden poistoon tarkoitettu PoreStrip Kit ja katso tarjoukset!

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.