Sametinpehmeä ja sileä iho on upean näköinen ja monen naisen haaveena. Kaikkia meitä ei ole kuitenkaan siunattu täydellisellä iholla, vaan usemmalla meistä on vähän epäpuhdas, pintakuiva tai epätasainen iho. Onneksi kuitenkin oikeilla tuotteilla voimme vaikuttaa ihomme kuntoon merkittävästi.

Mainokset ja filttereillä kuorrutetut kuvat antavat usein liian ruusuisen kuvan naisten ihosta. Totuus kuitenkin on, että harva meistä pääsee nauttimaan täydellisestä ihosta koko elämänsä ajan, sillä suurimpana elimenä, ihomme reagoi kaikkeen mitä elämässämme tapahtuu. Iho myös reagoi ilmansaasteisiin, ihonhoitotuotteisiin, kosmetiikkaan, ruokavalioon ja auringon UV-säteilyyn.

Voi olla, että koko nuoruuden ajan ollut puhdas ja tasainen iho muuttuu aikuisiällä yllättäen epäpuhtaaksi ja oireilevaksi. Näin voi käydä esimerkiksi ruokavalion muutoksen tai hormonien vuoksi. Myös vääränlaiset ihonhoitotuotteet tai vääränlaiset tavat hoitaa ihoa, voivat laukaista pahimmillaan ihotulehduksen, kuten aknen, ruusufinnin tai suunympärysihottuman.

On selvää, että vauvanpyllyn pehmeää ihoa emme pysty säilyttämään koko elämäämme, mutta onneksi on muutamia konsteja, joiden avulla voimme hoitaa ihomme paremmaksi.

Valkosavi puhdistaa ja pienentää ihohuokoset

Äh taas sama juttu! Levität meikkivoidetta kasvoille, mutta iho näyttää kaikkea muuta kuin tasaiselta ja sileältä – syynä laajentuneet ihohuokoset. Viimeistään kun levität puuterin meikkivoiteen päälle, huomaat suurentuneet ihohuokoset kasvoillasi.

Ihohuokoset paitsi laajentuvat, ne myös tukkiutuvat, kun liiallinen tali jää ihohuokosten aukkoihin. Epäpuhtaita alueita on etenkin T-alueella, eli leuassa, otsalla, nenässä, sekä poskialueilla nenän vieressä. Usein ihohuokoset ovat laajentuneet myös silloin, jos ihollasi on jokin tulehdus tai ihosi on todella kuiva.

Tukkeutuneet ja laajentuneet ihohuokoset kuriin The Incredible Pore Mask-naamion avulla. Tilaa täältä >>

MayBeautyn valkosavea eli kaoliinia sisältävä The Incredible Pore Mask- kasvonaamio toimii tehokkaana apuna taistelussa tukkiutuneita ihohuokosia vastaan. Ihonhoidossa valkosavea suositellaan erityisesti kuivan ja herkän ihon puhdistukseen ja hoitoon. Valkoinen kaoliinisavi kuorii ihoa kevyesti, vilkastaa verenkiertoa ja puhdistaa ihoa sekä ihohuokosia.

Naamio poistaa ylimääräistä talia sekä öljyisyyttä ja syväpuhdistaa ihohuokoset. Tuloksena on syväpuhdistettu iho, jonka sävy on tasaisempi ja jonka laajentuneet ihohuokoset ovat supistuneet.  Naamiota ei suositella käytettäväksi, jos ihosi on tulehtunut, eli ihosi kunnosta riippuen suosittelemme puhdistavaa hoitoa kerran viikossa.

Tukkeutuneet ja laajentuneet ihohuokoset kuriin The Incredible Pore Mask-naamion avulla. Tilaa täältä >>

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.