Kauneudenhoidosta vähänkään kiinnostuneet eivät ole voineet olla törmäämättä MayBeautyn mustaan peel off-kasvonaamioon, joka on valloittanut suomalaisnaisten kylpyhuoneen kaappeja myrskyn lailla viime aikoina. Mustapäiden poistoon tarkoitettu naamio on saavuttanut suuren suosion ja nyt me kerromme miksi.

Mustapäitä? Epäpuhtauksia tai kuollutta ihosolukkoa? Ylimääräisiä ihokarvoja? The Incredible Face Mask vastaa kaikkiin näihin ihohaasteisiin tehokkaalla, mutta silti hellävaraisella tavalla. Syvänmerenmudasta voimansa saava naamio poistaa tehokkaasti mustapäät ja siitä onkin tullut monen naisen luottotuote.

Muta tunnetaan ihonhoidossa sen epäpuhtauksia imevistä ominaisuuksista ja tämä luonnontuote sopiikin mainiosti niin öljyisen, kuin herkänkin ihon hoitoon. Naamiossa on ainostaan välttämättömät ainesosat ja sitä on rikastettu mudan lisäksi muilla ihoa hoitavilla aineilla. Glyseriini kosteuttaa ihoa, lakritsinjuurijauhe rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vihreäteeuute toimii tehokkaana antioksidanttina.

Kuollut ihosolukko ja mustapäät jäävät naamioon ja The Incredible Face Mask onkin lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion juurikin sen näkyvien tulosten johdosta. Kun irroitat naamion vaikutusajan jälkeen, näet itse kuinka kuollut ihosolukko, mustapäät ja ylimääräiset ihokarvat ovat kiinnittyneet ihoon ja ihosi hohkaa puhtautta.

30-45 minuuttia vaikuttava naamio poistaa tehokkaasti paitsi mustapäät ja kuolleen ihosolukon, se myös poistaa ylimääräistä öljyisyyttä ja talia sekä ennaltaehkäisee aknea. Naamio myös vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin ihosta tulee kuulas ja tasainen. Hoidon jälkeen iho tuntuu paitsi puhtaalta, myös pehmeältä ja kimmoisalta.

Bonuksena saat todella sileän ihon, sillä ylimääräiset ihokarvat tarttuvat naamioon. Meikin levittämisen kannalta tämä on mahtava uutinen, sillä meikkivoide levittyy sileälle iholle, kuin unelma. Naamio toimii tehokkaasti myös niihin lyhyisiin ihokarvoihin, joita on muuten mahdoton poistaa.

Mutanaamio on pakattu yksittäispakattuihin annospusseihin, joten sen voi helposti napata mukaan, vaikka matkalle. Etenkin matkustaessa ihoon kertyy paljon epäpuhtauksia, joten kannattaakin aina pitää vähintäänkin yksi annospussi matkassa mukana.

Parhaan tuloksen saat luonnollisesti säännöllisellä käytöllä, mutta toisin kuin muiden ihonhoitotuotteiden kanssa, tämä naamio todellakin näyttää tehokkuutensa jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Kokeile itse ja ylläty!

Tilaa täältä The Incredible Face Mask ja katso mehukkaat tarjoukset!