Pidemmät, paksummat ja vahvemmat ripset Maylash –ripsiseerumilla vain 4-8 viikossa!

Maylash tekee ripsistäsi:

Pidemmät & Vahvemmat
Tuuheammat & Täyteläisemmät

Kuinka kasvatat silmäripsiäsi

Kun levität seerumia silmäripsiisi, seerumi imeytyy ripsien juureen ja stimuloi kasvua.

  • Pidemmät ja täyteläisemmät silmäripset vain 4-8 viikossa!
  • Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita!
  • Ilmainen maailmanlaajuinen toimitus
  • Tyytyväisen asiakkaan takuu!
  • Hellävarainen ja turvallinen tuote!

Kokeile Maylash –ripsiseerumia vain €69 hintaan!

Osta useampi Maylash kerralla ja säästä rahaa!

2 Maylash -seerumia 119€ (säästä 19€) Osta Nyt!
3 Maylash -seerumia 149€ (säästä 58€) Osta Nyt!
Ilmainen maailmanlaajuinen toimitus - Nopea ja turvallinen maksu luottokortillasi!
partners

Usein kysyttyjä kysymyksiä


Kyllä, Maylash ei sisällä lainkaan haitallisia aineita vaan pelkkiä luonnollisia ainesosia. Näin sinun on täysin turvallista käyttää Maylashia.

99% asiakkaistamme ei raportoi minkäänlaisia sivuvaikutuksia, mutta kuten aina, on joitakin ihmisiä, joilla on yliherkkyyksiä kosmetiikalle. Joten, jos huomaat silmä- tai ihoärsytystä Maylashin käytön jälkeen, lopeta tuotteen käyttö.

Jotkut ihmiset huomaavat tuloksia jo 2-4 viikossa, kun taasen toiset tarvitsevat noin 8 viikkoa ennen kuin huomaavat hyviä tuloksia.

Saat nauttia pitkistä silmäripsistäsi 1-3 kuukautta Maylashin käytön lopettamisen jälkeen, mutta sen jälkeen ne palautuvat normaaliin pituuteensa. Ylläpitääksesi pitkät, kauniit silmäripsesi, suosittelemme, että jatkat Maylashin käyttöä 1-3 kertaa viikossa.

Jos käytät Maylashia säännöllisesti, joka ilta, yksi pakkaus kestää keskimäärin noin 2-4 kuukautta.

Jos lopetat Maylashin käytön, silmäripsesi palautuvat normaaliin tilaansa. Kun olet tyytyväinen saavuttamiisi tuloksiin, voit jatkaa Maylashin käyttöä 1-3 kertaa viikossa ylläpitääksesi kauniit, pitkät silmäripsesi.

Kyllä, ehdottomasti voit.

Kyllä, Maylash pidentää niin silmäripsiä kuin kulmakarvojakin. Levitä Maylashia niille osille kulmakarvojasi, joita haluat kasvattaa.

Kyllä, täysin ongelmitta. Varmista vain, että Maylash on ensin täysin kuivunut kunnes levität sen päälle muuta kosmetiikkaa.

Ei, Maylashia tulisi käyttää vain kerran päivässä. Maylashin käyttö useamman kerran päivässä ei anna sinulle sen parempia tuloksia.

Jos unohdat käyttää Maylashia, muista käyttää sitä seuraavana iltana. On tärkeää, että käytät seerumia säännöllisesti parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Huuhtele silmäsi vedellä, ja ota yhteyttä lääkärin, jos huomaat merkittävää tai pitkäaikaista ärtyneisyyttä silmissäsi.

Kyllä, voit käyttää Maylashia, vaikka käyttäisit piilolinssejä. Suosittelemme kuitenkin, että otat piilolinssit pois seerumin levittämisen ajaksi.

Maylash sisältää vain luonnollisia ainesosia, mutta suosittelemme kuitenkin, että keskustelet tuotteen käytöstä ensin lääkärin kanssa.

Kyllä! Maylash sisältää ainutlaatuisen sekoituksen ravitsevia aineosia, jotka sopivat myös ripsienpidennykset omaaville.

Ei, MayBeautyn tuotteet eivät ole eläintestattuja.

Kyllä, Maylash toimii yhtä hyvin niin miehillä kuin naisillakin.