Onko olemassa täydellistä ihoa? Vaikka monen iho saattaa päällisin puolin näyttää kauniilta ja puhtaalta, lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa muuta. Monen naisen ihohuokoset tukkeutuvat esimerkiksi liiallisesta talintuotannosta, huokoset ovat laajentuneet tai ihossa on muita epäpuhtauksia, kuten mustapäitä. 

Iho on meidän suurin elin ja välistä tuntuu, että se reagoi ihan kaikkeen. Stressiin, huonoihin elintapoihin tai ravintomuutoksiin – mitä tahansa elämässäsi sitten tapahtuukaan, voit olla varma, että pidemmällä aika välillä muutokset näkyvät ihossasi. 

Moni meistä varmasti haaveilee täydellisestä ihosta, sillä onhan terve ja kuulas iho asia, joka kiinnittää muiden ihmisten huomion. Ja niin kiinnittää myös huonokuntoinen ja erilaisista iho-ongelmista kärsivä iho. Joskus ihon kunto voi olla niin huono, että se häiritsee jo jokapäiväistä elämää ja jopa näyttäytymistä julkisilla paikoilla. Huonokuntoinen iho koettelee itsetuntoa ja vaikka meikillä saisimmekin suurimmat ongelmat peittoon, ei meikilläkään voi muuttaa ihon kuntoa paremmaksi. 

MayBeauty on kauneudenalan yritys, jonka tuotteet tuovat mielenrauhan eri iho-ongelmien kanssa painiville. Yritys on erikoistunut hoitaviin ja ihoa puhdistaviin tuotteisiin ja jonka tuotteista jo tuhannet suomalaisnaiset ovat löytäneet helpotusta omiin iho-ongelmiin. 

Tukketuneet ihohuokoset ja epäpuhdas iho? The Incredible Pore Mask auttaa ongelman hoidossa – 8 kpl paketti nyt vain 26€. Klikkaa ja tilaa tästä!

Laajentuneet ihohuokoset kuriin savinaamiolla

Ihohuokoset tukkiutuvat, kun liiallinen tali jää ihohuokosten aukkoihin. Ihohuokoset myös suurentuvat ja epäpuhtaita alueita on etenkin T-alueella, eli leuassa, otsalla, nenässä, sekä poskialueilla nenän vieressä.

MayBeautyn valkosavea eli kaoliinia sisältävä The Incredible Pore Mask- kasvonaamio toimii tehokkaana apuna taistelussa tukkiutuneita ihohuokosia vastaan. Ihonhoidossa valkosavea suositellaan erityisesti kuivan ja herkän ihon puhdistukseen ja hoitoon. 

Naamio poistaa ylimääräistä talia sekä öljyisyyttä ja syväpuhdistaa ihohuokoset. Tuloksena on syväpuhdistettu iho, jonka sävy  on tasaisempi ja jonka laajentuneet ihohuokoset ovat supistuneet. Ihosi kunnosta riippuen voit tehdä puhdistavan hoidon kerran viikossa ja näet, kuinka ihosi kunto paranee. 

Tukkeutuneet ihohuokoset ja epäpuhdas iho? The Incredible Pore Mask auttaa ongelman hoidossa – 8 kpl paketti nyt vain 26€. Klikkaa ja tilaa tästä!

Kuori säännöllisesti ja pidä iho puhtaana

Ehkäpä yksinkertaisin vinkki mikä kannattaa huomioida, jos haluat pitää ihohuokosesi kurissa on säännöllinen puhdistus. 

Puhdista iho mieluiten aamuin illoin puhdistusaineella, jonka pH on neutraali. Puhdista kasvot etenkin hikoilun jälkeen, sillä varsinkin hiki yhdessä talin kanssa tukkii ihohuokoset. Treenaamaan mennään usein töistä suoraan meikit naamassa ja voit vaan kuvitella, mitä meikkikerros ja hiki tekevät ihohuokosille. 

Ei myöskään kannata välttää ihon kuorintaa, sillä se on yksi tärkeimmistä asioista tukkiutuneiden ihohuokosten ennaltaehkäisyssä.

Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja likaa, jolloin kasvorasva ja seerumin tehoaineet pääsevät oikeasti vaikuttamaan ihoosi, eivätkä jää likakerroksen pinnalle. Maybeauty The Incredible Face Gel on ihoa kuoriva hellävarainen geeli.

Erikoista geelistä tekee se, että se ei sisällä minkäännäköisiä mikrokuulia, jotka ovat paitsi vakava luontohaitta mikromuovin muodossa myös turhaa kemikaalia iholle. Kun rakeetonta The Incredible Face Geliä hieroo kasvojen ihoon, alkaa se irroittamaan ihosta epäpuhtauksia ja talia, pitäen ihohuokoset puhtaana. 

Tukkeutuneet ihohuokoset ja epäpuhdas iho? The Incredible Pore Mask auttaa ongelman hoidossa – 8 kpl paketti nyt vain 26€. Klikkaa ja tilaa tästä!

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.