Erilaiset kasvonaamiot ovat olleet viimeisen parin vuoden ajan suosituimpien ihonhoitotuotteiden listan kärkipäässä. Ne ovat tehokas ja helppo apu erilaisiin iho-ongelmiin ja riippuen naamiosta sekä sen hoitotarkoituksesta, myös tulokset näkyvät yleensä varsin pian heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Kun erilaisia kasvonaamioita tulee markkinoille melkeinpä päivittäin, voi kaiken paljouden keskellä iskeä valinnanvaikeus. Millainen naamio oikein sopisi omalle iholle ja mitä naamiota kannattaa käyttää mihinkin tarkoitukseen.

Kasvonaamio kannattaa valita oman ihotyypin, iän sekä sen mukaan, millä tavalla ihoa haluaa hoitaa. Kasvonaamiot voidaan jakaa pääsääntöisesti neljään ryhmään: kosteuttavat, ravitsevat, puhdistavat ja kiinteyttävät kasvonaamiot. Myös naamiotyyppejä on erilaisia, osa sekoitetaan jauheesta, osa levitetään kasvoille siirapin tai voiteen tavoin ja osa naamioista on kangasnaamioita eli niin sanottuja ”sheet maskeja”, jotka asetellaan kasvoille.

Kun haluat eroon epäpuhtauksista

Jos ihollasi on paljon mustapäitä ja sen väri on tunkkainen ja harmahtava, kannattaa silloin ottaa kerran viikossa käyttöön syväpuhdistava kasvonaamio. The Incredible Face Mask saa voimansa syvänmerenmudasta, joka poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon sekä mustapäät.

Naamiossa on ainostaan välttämättömät ainesosat ja sitä on rikastettu mudan lisäksi muilla ihoa hoitavilla aineilla. Glyseriini kosteuttaa ihoa, lakritsinjuurijauhe rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja  vihreäteeuute toimii tehokkaana antioksidanttina.

30-45 minuuttia vaikuttava naamio poistaa tehokkaasti paitsi mustapäät ja kuolleen ihosolukon, se myös poistaa ylimääräistä öljyisyyttä ja talia sekä ennaltaehkäisee aknea. Naamio toimii imemällä kuona-aineita ja likaa ihohuokosista ja vilkastuttamalla verenkiertoa, jolloin ihosta tulee kuulas ja tasainen. Hoidon jälkeen iho tuntuu paitsi puhtaalta, myös pehmeältä ja kimmoisalta.

Haluatko kerralla eroon mustapäistä ja kuolleesta ihosolukosta? The Incredible Face Mask on tehokas hoitokeino – klikkaa ja tilaa!

Kosteutusta ja elvytystä kuivalle iholle

Kun iho kaipaa kosteutusta on hyvä ottaa käyttöön kosteuttava kasvonaamio. Parhaiten tähän tarkoitukseen toimivat kangasnaamiot. Tämän hetken puhutuin innovaatio kasvonaamioissa ovat erilaiset bio-sellulossa kasvonaamiot. Bio-selluloosa on ohut luonnonkuitu, joka on peräti 1000 kertaa ohuempaa, kuin ihmisen hius. Kasvonaamioissa tästä ominaisuudesta on iso hyöty.

Koska bio-selluloosa on niin ohutta, sulautuu se ihoon, kuin tiivis kalvo, jolloin naamion tehoaineet pääsevät oikeasti imeytymään ihoon. Jos verrataan muita kasvonaamioita bio-selluloosa naamioihin, jättävät muut naamiot ihon ja naamion välille tyhjän tilan, jolloin kasvonaamion tehoaineet eivät pääse samalla tavalla imeytymään ja vaikuttamaan ihoon. 

MayBeautyn hyaluronihappoa sisältävä Bio Cellulose Face Mask on tehokas superkosteuttaja, kun ihosi janoaa kosteutusta. Hyaluronihappo tunnetaan ihon superkosteuttajana, sillä se sitoo kosteutta ihoon sekä silottaa samalla juonteita. Iho paitsi tuntuu kimmoisalta ja kosteutulta, hyaluronihappo tekee siitä myös superpehmeän. Tämän lisäksi naamio on täysin biohajoava, joten se on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto verrattuna moneen muuhun kasvonaamioon. Kokeile itse ja ylläty tuloksista!

Tilaa tästä superkosteuttava Bio Cellulose Face Mask ja katso tarjoukset!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.