Kaipaatko piristystä ja boostia kuiviin ja elottomiin hiuksiin? Puolen tunnin piristysruiske onnistuu helposti ja tehokkaasti tämän tehoduon ansiosta, joka saa voimansa luonnon omasta ihmerohdosta, arganöljystä.

Tyttöjen ilta tai tärkeä tapaaminen tulossa, mutta hiukset näyttävät kaikkea muuta kuin edustuskelpoiselta? Aina ei tarvitse varata aikaa kampaajalle, vaan hiuksia pystyy boostaamaan ja elävöittämään nopeammilla ja edullisimmillakin konsteilla.

Varmasti kaikki tietävät miltä ”bad hair day” tuntuu ja kuinka se voi latistaa hyvinkin alkaneen päivän. Erilaiset muotoilutuotteet, kuiva sisäilma ja talven pipokausi latistavat hiuksia ja tekevät niistä kuivat ja sähköiset. Hiusten laittaminen ei onnistu ja vaikka kuinka suoristaisit tai kihartaisit tukkaa, niin se ei asetu niin kuin haluaisit sen asettuvan.

Ei hätää, sillä meillä on tehokas apukeino – tehoduo, jolla karkoitat pahimmankin ”bad hair dayn”.

The Moroccon Miracle combo on kahden tuotteen paketti, joka sisältää kosteuttavan hiusnaamion sekä kiiltoa ja eloa tuovan hiusseerumin. Molemmat tuotteet sisältävät arganöljyä, joka on superhoitava ja kosteuttava arganpähkinöistä saatava Marokkolainen öljy.

Salonkitasoinen Moroccon Miracle Hair Mask sisältää keratiinia, pantenolia, argan öljyä sekä proteiineja, jotka yhdessä syväkosteuttavat kuivemmat ja karheammatkin hiukset. Anna naamion vaikuttaa puolen tunnin ajan ja kääri hiukset pyyhkeeseen tehostaaksesi naamion vaikutusta.

Moroccan Miracle- hiusnaamio toimii eri tavalla, kuin tavalliset purkissa olevat hiusnaamiot. Naamion hoitavat aineet on lisätty naamiomyssyyn, joka laitetaan päähän puolen tunnin ajaksi. Myssyä voi käyttää samalla, kun teet vaikka kotitöitä tai katsot telkkaria, samalla kun myssyn tehoaineet tekevät taikojaan.

Tämän jälkeen naamio huuhdellaan pois ja hiuksiin levitetään ultrakevyttä Moroccan Miracle-hiusseerumia.

 

Tämä täysin rasvaton seerumi on ainutlaatuinen sekoitus arganöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, jotka kaikki sisältävät tärkeitä ja hiuksia hoitavia rasvahappoja. Pellavansiemenöljy sisältää paljon hyvää tekevää Omega 3-rasvahappoa, sekä E- ja B- vitamiinia. Nämä vitamiinit auttavat pitämään hiukset vahvoina ja kosteutettuina. 

Myös manteliöljy sisältää paljon E-vitamiinia, joka parantaa päänahan hyvinvointia ja soveltuu siksi erityisen hyvin hoitamaan päänahan eri ongelmia.

Hoitavuudesta ja kosteuttavista ominaisuuksista huolimatta seerumi sopii myös hennolle skandinaaviselle hiukselle, jolle useat seerumit ovat liian rasvaisia ja jättävät hiukset likaisen näköiseksi. 

Parasta tässä tehoduossa on se, että tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen. Hiuksista tulee kiiltävämmät, ilmavammat ja terveen näköiset. Olit sitten lähdössä baanalle tai työhaastatteluun niin voit sanoa hyvästi ”bad hair daylle”.

Tilaa The Moroccon Miracle Combo täältä ja katso tarjoukset – klikkaa >>

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.