Katkeilevat, kuivat, takkuiset ja elottomat hiukset. Aivan kuten kasvosi, myös hiuksesi reagoivat lämpötilojen muutoksiin ja vuodenaikojen vaihdoksiin jättäen hiuksesi kuiviksi ja elottomiksi. Lisää UV-säteily, arkipäivän ilmansaasteet sekä hiusten harjaus, muotoilu ja värjäys samaan soppaan niin jäljelle jää melkoinen pörrö selvitettäväksi. 

Älä huoli -  tilaa täältä täydellinen Hair Rebuilding Routine -tuotepakettimme! 

Katkeilevat ja elottomat hiukset ovat usein monen tekijän summa. Vitamiinien ja mineraalien lisäksi hiuksesi tarvitsevat päivittäistä hoitoa ja niiden hyvinvoinnin tukemiseen tarkoitettuja tuotteita. Oikeiden tuotteiden valitseminen on usein haastavaa jo silkan tarjonnan runsauden vuoksi. Monet hiustenhoitotuotteet myös sisältävät hiustesi uudistumista häiritseviä lisäaineita ja ainesosia tai sitten eivät sisällä hiustesi hyvinvointia tukevia ainesosia ollenkaan. 

Myös hiusten päivittäisen hoidon laiminlyönti tai ylipeseminen on varma tapa huonontaa hiustesi kuntoa. Onneksi voit saada huomattavia tuloksia aikaan panostamalla oikeita ainesosia sisältäviin tuotteisiin ja omaksumalla tämän helpon hiustenhoitorutiinin, jolla voit totisesti muuttaa hiustesi kunnon ja ulkonäön!

Arganöljy, kreatiini ja kollageeni - valitse ainesosia, joita hiuksesi oikeasti tarvitsevat

MayBeautyn Hair Rebuilding Routine on kymmenien tuhansien pohjoismaalaisten naisten suosima helppo ja tehokas hiustenhoitorutiini, jolla näet selviä tuloksia alle 60 minuutissa!

Tämä 4-vaiheinen tuotepaketti puhdistaa, hoitaa, sekä tukee hiustesi toimintoja ja antaa niille tarvittavat rakennusaineet, joiden avulla saat vahvemmat, pehmeämmät ja helpommin käsiteltävät hiukset. 

Sen tehon salaisuus piilee tarkoin valituissa ainesosissa sekä hiuksen uudistumista tukevassa rutiinissa, jotka yhdessä auttavat hiuksiasi pysymään terveinä ja elinvoimaisina. Antioksidanttirikas arganöljy ravitsee, hydrolysoitu keratiini vahvistaa, ja hydrolysoitu kollageeni sitoo kosteutta ja tukee hiustesi uudistumista. Tästä syystä ne ovat täydellisiä ainesosia päivittäisessä hiustenhoidossa, hiusnaamioissa ja seerumeissa. 

Haluatko vahvemmat, sileät ja elinvoimaiset hiukset? Tilaa Hair Rebuilding Routine täältä - klikkaa!

Ainoat hiustenhoitotuotteet, joita tulet tarvitsemaan

Näyttelijä ja vaikuttaja Sara Parikka vannoo Moroccan Miracle shampoomme ja hoitoaineemme nimeen päivittäisessä hiustenhoidossaan: “Olen etsinyt jo pitkään tarpeeksi hoitavia tuotteita, jotka jättävät hiukset puhtaiksi sekä kiiltäviksi! Kannattaa ehdottomasti testata!”.

Tämä ravitseva hoitopari suojelee hiuksiasi sään vaihteluilta sekä ulkoisilta ärsykkeiltä ja säilyttää kosteuden hiuksissasi. Näin hiuksesi säilyvät kiiltävinä, pehmeinä ja puhtaina pidempään. 

Jotta saisit kaiken hyödyn irti shampoosta ja hoitoaineestasi, Moroccan Miracle hiusseerumiamme sitoo kosteuden hiuksiisi, vähentää pörröisyyttä ja tekee niistä helpommat käsitellä. Tämä ultrakevyt hiusseerumi jättää hiuksesi sileiksi, kiiltäviksi ja uskomattoman pehmeiksi - ilman rasvaista ja raskasta tunnetta! 

Syväravitseva ja kosteuttava Moroccan Miracle Hair Mask -hiusnaamiomme on laittanut hiustenhoidon some-ympyröissä uusiksi. Tämä pehmentävä tehohoito yhdistää arganöljyn ja hydrolysoidun keratiinin parhaimmat hyödyt ja siten korjaa ja hoitaa hiuksiasi syvältä käsin. Hiuksistasi tulee pehmeämmät, vahvemmat ja terveemmät jo yhden hoitokerran jälkeen. 

“Hiukseni tuntuivat ja näyttivät täysin erilaisilta hiusnaamion käytön jälkeen. Ne olivat paljon vahvemmat ja olin todella yllättynyt miten kiiltävät niistä oli tulleet, todella positiivinen yllätys!”, bloggaaja ja hiusyrittäjä Ulla-Riitta iloitsee saamistaan tuloksista.

Vaikka jokaisen hiustyyppi on erilainen ja hiustesi tarpeet vaihtelevat ajoittain, omaksumalla tämän helpon hiustenhoitorutiinin tulet saamaan huomattavasti terveemmät ja vahvemmat hiukset.

Näin käytät Hair Rebuilding Routine -tuotepakettia:

1. Puhdista

Kastele hiuksesi ja vaahdota The Moroccan Miracle Shampoolla. Toista tarvittaessa. Purista ylimääräinen vesi pois ennen hoitoaineen käyttöä. 

2. Hoida

Levitä The Moroccan Miracle Hoitoainetta latvoihin, tarvittaessa hiustesi pituuksiin ja päänahkaan. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia, huuhtele ja huomaa kuinka puhtailta ja pehmeiltä hiuksesi tuntuvat!

3. Kosteuta

Poista Moroccan Miracle Hair Mask pakkauksesta. Avaa myssy, peitä sillä hiuksesi ja kiinnitä naamio sen mukana tulevalla teipillä. Anna vaikuttaa n. 30 minuuttia, poista myssy ja huuhtele hiuksesi. Tunne kuinka sileiltä ja pehmeiltä hiuksesi tuntuvat!

4. Ravitse

Viimeistele hoito Moroccan Miracle Hair Serumilla. Levitä hiusöljyä pyyhekuivien hiustesi latvoihin, anna imeytyä, harjaa ja muotoile. Näe kuinka silkkiset ja kiiltävät hiuksistasi on tulleet!


Kuulostaako yksinkertaiselle? Se todella on! 

Vahvat, sileät ja helposti käsiteltävät hiukset eivät koskaan ole olleet näin helposti saavutettavissa.

Tilaa Hair Rebuilding Routine ja #huomaaero! 

 

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.