Epäiletko ihohoitotuotteidesi tehoa? Tuntuuko, että tuloksia ei näy vaikka kuinka rasvaat ja puunaat ihoasi? Ihonhoito on kärsivällisyyttä vaativaa puuhaa, sillä mikään tuote ei tee ihmeitä yhdessä yössä. On olemassa kuitenkin tuotteita, joiden vaikutuksen näkee jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen – ja yksi niistä on MayBeautyn musta kasvonaamio. 

Markkinoilla on tuhansia ja tuhansia erilaisia kasvojen- ja ihonhoitotuotteita, joilla kaikilla on eri lupauksia. Yksi lupaa vähentää ryppyjä, toinen lupaa puhdistaa ja kolmas tasoittaa ihon sävyä. Kuten millä muullakin alalla, kaundenhoidossakin on omat trendinsä, jotka tulevat ja menevät. Viime aikoina on kohistu paljon esimerkiksi korealaisesta ihohoidosta, sekä erilaisista naamioista. 

Mutta mistä sitten tietää mikä näistä tuotteista ja ihonhoitomenetelmistä sopii juuri omalle iholle? 

Tähän ei valitettavasti ole olemassa, kuin yksi vastaus ja se on puhtaasti kokeilemalla. Kun tiedät oman ihotyyppisi, osaat jaotella tuotteet, mitkä sille voisivat mahdollisesti sopia ja mitkä ei, ja tämän jälkeen ei auta muu, kuin kokeilu. 

Netti on myös puollollaan erilaisia tuotearvosteluja, mutta loppujen lopuksi sama tuote voi reagoida täysin eri tavalla eri ihmisten iholla. Parasta onkin, jos tuotteen tehon pystyy näkemään jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. 

MayBeauty on ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin erikoistunut kauneudenalan yritys, jonka The Incredible Face Mask on laittanut hetkessä monen suomalaisnaisen ihonhoitorutiinit uusiksi. Ei ole ihme, että tästä syvänmeren mudasta voimansa saavasta kasvonaamiosta on tullut monen naisen luottotuote ihonhoidossa, sillä sen tehon huomaa itse omilla silmillä. 

Epäpuhtaudet ja mustapäät jäävät naamioon 

Naamion teho perustuu syvänmeren mudan ihoa puhdistavaan vaikutukseen ja sen hoitaviin mineraaleihin. Naamiossa on ainostaan välttämättömät ainesosat ja sitä on rikastettu mudan lisäksi muilla ihoa hoitavilla aineilla. Glyseriini kosteuttaa ihoa, lakritsinjuurijauhe rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja  vihreäteeuute toimii tehokkaana antioksidanttina.

30-45 minuuttia vaikuttava naamio poistaa tehokkaasti paitsi mustapäät ja kuolleen ihosolukon, se myös poistaa ylimääräistä öljyisyyttä ja talia sekä ennaltaehkäisee aknea. Naamio toimii imemällä kuona-aineita ja likaa ihohuokosista ja vilkastuttamalla verenkiertoa, jolloin ihosta tulee kuulas ja tasainen. Hoidon jälkeen iho tuntuu paitsi puhtaalta, myös pehmeältä ja kimmoisalta.

Parasta naamiossa on paitsi sen helppokäyttöisyys ja luonnonmukaiset ainesosat, mutta ennenkaikkea tehokkuus, jonka pääset näkemään omin silmin, kun irroitat naamion kasvoiltasi hoidon jälkeen.

Kuollut ihosolukko ja mustapäät tarttuvat naamioon ja tämä suorastaan motivoi jatkamaan mutanaamion käyttöä säännöllisin väliajoin. Varoituksen sanana voisimme sanoa, että naamion käyttö on myös todella koukuttavaa, sillä on mahtavaa nähdä epäpuhtauksien jäävän naamioon ja katsoa kirkasta ja puhdasta ihoa peilistä. 

Mainitsemisen arvoista MayBeautyn kasvonaamiossa on myös sen hinta, mikä ei päätä huimaa. Kahdeksan kappaleen paketti maksaa vain 25€ ja mitä enemmän ostat, sitä edullisemmaksi hinta tulee. Klikkaa ja valitse itsellesi sopiva määrä!

Näin käytät The Incredible Face Maskia:

  • Purista pussin sisältö puhtaaseen astiaan.
  • Levitä naamio kasvoillesi paketissa tulevan siveltimen avulla. Vältä hiusrajaa ja kulmakarvoja, sillä ne jäävät naamioon kiinni sen kuivuessa.
  • Anna naamion vaikuttaa kasvoilla 30-45 minuuttia.
  • Poista naamio vetämällä se rivakasti pois iholta, kuten laastari. Tuotteen poistaminen nipistää ihoa, mutta  poistamisen ei tulisi sattua ihoon.
  • Epäpuhtaudet ja mustapäät ovat jääneet naamioon kiinni ja sinulla on pehmeä ja puhdas iho!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.