Ripsienpidennyksistä on tullut monen naisen tavaramerkki, eikä ihme, sillä kauniit ja pitkät ripset herättävät huomiota ja saavat silmät suorastaan säihkymään. Säännöllisesti ripsienpidennyksiä käyttävät tosin myös tietävät, että ripsienhuolto ei ole ilmaista ja ripsienpidennykset sattavat myös vahingoittaa omia ripsiä. Miksi siis käyttää rahaa ja aikaa ripsienpidennyksiin, kun voit saada saman tuloksen helpommin ja edullisemmin?

Vaikka ripsienpidennyksiä näkyy edelleen katukuvassa, ovat monet naiset alkaneet etsiä vaihtoehtoja ripsienpidennyksille. Monet ovatkin jättäneet ripsienpidennykset kosmetologin hyllylle ja alkaneet etsiä vaihtoehtoja saavuttaa luonnollisen näköiset, mutta silti pitkät ja tuuheat ripset.

Erilaiset ripsiseerumit ovat vallanneet meikkipusseja myrskyn lailla viime aikoina ja ripsiä pidentävä seerumi onkin hyvä vaihtoehto saada pitkät ja tuuheat ripset ilman pidennyksiä. Iän myötä ihokarvamme surkastuvat, mikä näkyy etenkin hiusten kunnossa, mutta myös kulmissa ja ripsissä. Ripsistä tulee harvemmat ja ne eivät näytä enää niin elinvoimaisilta, kuin aiemmin.

MayLashes-ripsiseerumi on kehitetty palauttamaan ripsien elinvoimaisuuden sekä tekemään niistä ällistyttävän pitkät ja tuuheat. Seerumin tehoaineena on Myristoyl Pentapeptide-17 peptidi, joka yhdessä erilaisten proteiinien kanssa imeytyy ripsien soluihin edistäen ripsien luonnollista kasvua. MayLashes-ripsiseerumi ei sisällä hormoneja, haitallisia kemikaaleja tai eläinperäisiä raaka-aineita, joten se sopii myös vegaaneille.

Silmäripset ovat karvoja siinä missä hiuksetkin ja tarvitsevat proteiineja ja ravinneaineita kasvaakseen pidemmiksi ja tuuheammiksi. Koska kuten kaikki ihokarvat, myöskään ripset eivät kasva jatkuvasti, vaan ne uusiutuvat luonnollisesti noin 12 viikon sykleissä. Kasvukierto jakautuu kolmeen eri vaiheeseen, jossa ripset käyvät läpi kaikki nämä kolme kasvuvaihetta:

1. Anageeni vaihe, jossa ripset kasvavat

2. Katageenivaihe, jossa ripset alkavat irtoamaan karvatupesta

3. Telogeenivaihe, jossa ripset ovat lepotilassa

MayLashes-ripsiseerumi ei ainostaan pidennä ja tuuheuta ripsiä, vaan tekee niistä vahvemmat ja tarjoaa ravinneaineita, jotka ovat hyvinvoivien ripsien edellytys. Eräässä tutkimuksessa 15 testihenkilöä iältään 18- 82 pääsivät testaamaan Myristoyl Pentapeptide-17 peptidiä sisältävää ripsiseerumia. Tulokset olivat hämmästyttäviä, sillä kaikilla osallistujilla huomattiin peräti 25% pidemmät ja tuuheammat ripset vain kahden viikon käytön jälkeen.

Miksi siis tuhlata rahaa kalliisiin pidennyksiin ja huoltoihin, kun voit saada pidemmät ja tuuheammat ripset helpomminkin? Levitä ripsiseerumia kahdesti päivässä siveltimen avulla ripsityveen, meikittömille kasvoille. Tulokset alkavat näkyä pian, jo 2-4 viikon päästä säännöllisellä ja päivittäisellä käytöllä.

Tuuheammat ja pidemmät ripset jo parissa viikossa? Kokeile MayLashes ripsiseerumia ja lue lisää täältä!

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.