Sateen ropina ikkunoihin on melkeinpä meditatiivista kuunneltavaa, joka rauhoittaa mieltä ja sielua. Kun ulkona on harmaata ja sateista on ihanaa olla sisällä ja sytyttää vaikka muutama kynttilä luomaan tunnelmaa. Sadepäivä on myös hyvää aikaa hemmotella ihoa.

Sadepäivänä ei kannata tylsistyä, sillä sitä voi viettää monella tavalla. Joku tykkää katsoa leffaa, toinen lukea kirjaa ja kolmas tehdä suursiivouksen kotona, kun siihen ei muulloin ole ollut aikaa. Sadepäivänä voi myös tehdä suursiivouksen omalle iholle ja hemmotella sekä hoitaa sitä oikein pitkän kaavan mukaan.

Mustapäät kuriin syvänmerenmudan avulla

Pukeudu mukaviin vaatteisiin, pistä soimaan rauhoittavaa musiikkia ja laita pystyyn koti-spa.  Aloita hoito vaikka kasvojen ihon puhdistuksesta. MayBeautyn The Incredible Face Mask on oiva kasvonaamio, kun haluat eroon ikävistä mustapäistä. Naamio saa voimansa syvänmerenmudasta, joka tunnetaan sen puhdistavista ominaisuuksista.

Naamiossa on ainostaan välttämättömät ainesosat ja sitä on rikastettu mudan lisäksi muilla ihoa hoitavilla aineilla. Glyseriini kosteuttaa ihoa, lakritsinjuurijauhe rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja  vihreäteeuute toimii tehokkaana antioksidanttina. Mustapäiden lisäksi naamio poistaa myös kuolleen ihosolukon, jolloin sameakin iho saa takaisin terveen hehkunsa.

Peel off-naamio levitetään kasvoille sudin avulla ja annetaan vaikuttaa kasvoilla 30-45 minuuttia. Tämän jälkeen naamio poistetaan vetämällä se rivakasti pois iholta, kuten laastari. Tuotteen poistaminen nipistää ihoa, mutta  poistamisen ei tulisi kuitenkaan sattua ihoon. Naamion rippeistä pääset näkemään kaiken sen epäpuhtauden mitä se on "imenyt" ihostasi - mustapäät, kuolleen ihosolukon ja jopa ylimääräiset ihokarvat.

Nenänalueen mustapäihin kannattaa kokeilla Pore Strip-nenäliuskaa. Se toimii täsmätuotteena, jos nämä viheliäiset kaverit vaivaavat ainoastaan nenän alueella.

Täältä pääset tilaamaan sekä The Incredible Face Mask-kasvonaamion, että Pore Strip-nenäliuskan – klikkaa >>

Suurentuneisiin ihohuokosiin tehoaa yksi kikka

Jos mustapäiden sijaan kärsit suurentuneista ihohuokosista tai huomaat ihohuokostesi olevan tukossa, kokeile valkosavea sisältävää kasvonaamiota. Valkosavella, eli kaoliinilla on ihoa puhdistava vaikutus ja se sopii hyvin myös herkän ja kuivan ihon hoitoon.

The Incredible Pore Mask on tarkoitettu nimenomaan ihohuokosten hoitoon ja puhdistukseen. Tämä kasvonaamio poistaa ylimääräistä talia sekä öljyisyyttä ja syväpuhdistaa ihohuokoset. Tuloksena on syväpuhdistettu iho, jonka sävy on tasaisempi ja jonka laajentuneet ihohuokoset ovat supistuneet.

Kokeile valkosavea ja hämmästy sen vaikutuksesta iholla – klikkaa täältä!

Ihon kosteutus on hehkuvan ja terveen ihon A ja O

Kun iho on puhdistettu on erityisen tärkeää huolehtia sen oikeanlaisesta kosteutuksesta. Ihonhoidosta kiinnostuneet eivät ole voineet välttyä kuulemasta hyaluronihapon kosteuttavasta vaikutuksesta.

Hyaluronihappo tunnetaan superkosteuttajana, koska se sitoo kosteutta ihoon sekä silottaa samalla juonteita. Iho paitsi tuntuu kimmoisalta ja kosteutetulta, hyaluronihappo tekee siitä myös superpehmeän. Tämä happo on myös Bio Cellulose Face Maskin tehoaine.

MayBeautyn hyaluronihappoa sisältävä Bio Cellulose Face Mask on tehokas superkosteuttaja, kun ihosi janoaa kosteutusta. Nimensä mukaisesti tämä sheet-kasvonaamio on valmistettu bioselluloosasta, joka on peräti tuhat kertaa ohuempaa, kuin ihmisen hius. Tämä takaa sen, että ohut naamio levittyy kasvoillesi melkein kuin oma ihosi, jolloin naamiossa oleva hyaluronihappo pääsee tehokkaasti vaikuttamaan iholla.

Anna naamion vaikuttaa kasvoilla 20-30 minuuttia. Jos sinulla on kuiva tai normaali iho, älä puhdista ihoasi naamion jäljellä.  Jos ihosi taas on rasvainen tai sekaiho, voit pyyhkiä ylimääräisen naamion kasvoilta vanulapulla. 

MayBeautylta löytyy paljon ihania ja tehokkaita ihonhoitotuotteita – klikkaa ja katso miten voit hemmotella ihoasi!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.