Pohjolan pimeys ja kylmyys saavat monet pakkaamaan laukkunsa ja suuntaamaan makeimmille vesille. Auringonpaiste, valo ja meri houkuttelevat matkustamaan etelään ja karistamaan lumen ja räntäsateen rippeet olkapäiltä.

Etelän lomallakin on hyvä muistaa huolehtia ihon ja hiusten hyvinvoinnista. Suolainen merivesi ja aurinko tekevät monen iholle hyvää, mutta hiuksille tämä voi olla haitallinen kombo. Vastaavasti taas monen iho alkaa puskemaan epäpuhtauksia trooppisessa ja kosteassa ilmastossa, jolloin tehokkaat puhdistusmenetelmät ovat tarpeen.

Nappaa matkalaukkuun mukaan pari luottotuotetta, joiden avulla hoidat niin hiukset, kuin ihonkin kuntoon etelän loman aikana.

Hiuksia kosteuttava ja silottava neljän superöljyn seerumi

Kristallinkirkkaassa vedessä uiminen on ihanaa, mutta hiuksillemme meriveden suola voi olla painajainen. Hiuksiin kertyvä suola kuluttaa ja kuivattaa hentoa suomalaista hiusta, joten onkin suositeltavaa, että hiukset huuhdellaan meressä uimisen jälkeen.

Moni muistaa myös suojata ihonsa auringolta, mutta kuinka on hiusten laita? Aurinko kuivattaa hiuksiamme lisää, jolloin etelän loma voi olla hiuksillemme aikamoinen koettelemus. Kaiken A ja O on siis hiusten auringolta suojaamisen lisäksi hiusten riittävä kosteutus. Paras tapa kosteuttaa kuivaa hiusta on öljy.

Moroccan Miracle-hiusseerumi on ultrakevyt, rasvaton seerumi, joka on ainutlaatuinen sekoitus arganöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, jotka kaikki sisältävät tärkeitä ja hiuksia hoitavia rasvahappoja.

Etenkin seerumin sisältämä arganöljy on luonnon oma ihmelääke, joka sisältää runsaasti luonnollisia ainesosia, kuten E- ja A-vitamiinia, rasvahappoja ja eri antioksidantteja. Nämä kosteuttavat ainesosat hoitavat erinomaisesti hiuksia ja tekevät niistä superkiiltävät.

Pellavansiemenöljy sisältää paljon hyvää tekevää Omega 3-rasvahappoa, sekä E- ja B- vitamiinia. Nämä vitamiinit auttavat pitämään hiukset vahvoina ja kosteutettuina. Myös manteliöljy sisältää paljon E-vitamiinia, joka parantaa päänahan hyvinvointia ja soveltuu siksi erityisen hyvin hoitamaan päänahan eri ongelmia. Oliiviöljy taas puolestaan sisältää alfalinoleeni rasvahappoa, joka hoitaa karheita hiuksia ja sopii varsinkin kiharalle hiukselle.

Moroccan Miracle-hiusseerumi sopii erinomaisesti hennolle skandinaaviselle hiuslaadulle, jolle useat seerumit ovat liian rasvaisia ja jättävät hiukset likaisen näköiseksi.

– Hiusstylistina minun on pakko sanoa, että tämä on yksi parhaimmista hiustuotteista, joita olen kokeillut, seerumi korjaa hiuksia ja tekee niistä helpommat käsitellä ja silkkisen pehmeät, sanoo 24-vuotias kampaamoalan ammattilainen Julia.

Ihon syväpuhdistus valkosaven avulla

Trooppinen ilmasto, lämpö ja hikoilu saattavat laittaa monen ihon kukkimaan. Etenkin suuret lämpötilaerot Suomen ja etelän maiden välillä voivat olla ihollemme hetkellinen kulttuurishokki.

Ihohuokoset tukkiutuvat, kun liiallinen tali jää ihohuokosten aukkoihin. Myös hiki ja lika tukkivat ihohuokosiamme. Epäpuhtaita alueita on etenkin T-alueella, eli leuassa, otsalla, nenässä sekä poskialueilla nenän vieressä.

MayBeautyn valkosavea eli kaoliinia sisältävä The Incredible Pore Mask- kasvonaamio toimii tehokkaana apuna taistelussa tukkiutuneita ihohuokosia vastaan. Valkosavi sopii myös erinomaisesti kuivan ja herkän ihon puhdistukseen ja hoitoon.

Kasvonaamio poistaa ylimääräistä talia sekä öljyisyyttä ja syväpuhdistaa ihohuokoset. Tuloksena on syväpuhdistettu iho, jonka sävy on tasaisempi ja jonka laajentuneet ihohuokoset ovat supistuneet.

Parasta naamiossa on sen teho, mutta tämän lisäksi se on myös todella kätevässä paketissa, mikä sujahtaa helposti matkalaukkuun. Pieneen ja littanaan pussiin pakattu naamio vie vähän tilaa matkalaukussa ja se on korvaamaton apu, kun kaipaat ihollesi syväpuhdistusta etelän lomasi aikana.

Bon Voyage!

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.