Riippumatta iästämme tai ihostamme, jossain vaiheessa elämää suurimmalla osalla meistä on näppyjä. Toisilla näpyt liittyvät hormonitoimintaan, toisilla elämäntapoihin ja toiset meistä painivat erilaisten ihotulehduksien kuten aknen tai ruusufinnin kanssa. Valitettavasti aika harva meistä on niin onnekas, että voisi elää täysin virheettömän ihon kanssa.

Tiesitkö, että näpyn sijainti kasvoissasi voi kertoa syyn epäpuhtaaseen ihoon? Ihomme on elimistömme suurin elin ja se reagoi ihan kaikkeen mitä elämässämme tapahtuu. Oli kyse sitten stressistä, elämäntapamuutoksista tai ihonhoitoon liittyvistä asioista, ihomme kyllä reagoi niihin. Kerromme alla mitä näpyn sijainti kasvojesi eri kohdissa kertoo ja mikä voisi mahdollisesti olla syynä näppyjen syntymiseen.

Näppyjä poskissa

Kiinalaisen lääketieteen mukaan poskissa olevat näpyt kertovat keuhkoihin liittyvistä ongelmista. Jos sinulla on allergiaa, poltat tai joudut viettämään paljon aikaa paikassa, jossa on paljon ilmansaasteita, saattaa etenkin poskipäihin ilmaantua näppyjä. Erilaiset hengitysharjoitukset ja liikunta ovat oiva tapa saada happi liikkumaan kehossa.

Tämän lisäksi kannattaa myös kiinnittää huomiota tyynyliinan puhtauteen ja vaihtaa se tarpeeksi usein. Yön aikana hikoilemme paljon ja esimerkiksi hiuksistamme tarttuvat muotoilutuotteiden eri kemikaalit tarttuvat kaikki tyynyyn, joka on suoraan kosketuksissa kasvojemme ihon kanssa.

Näppyjä otsalla

Otsaan ilmestyvät näpyt yhdistetään yleensä ruoansulatusjärjestelmään ja niihin liittyviin ongelmiin. Myös alkoholilla, stressillä tai liian vähäisellä unimäärällä voi olla vaikutusta otsassa paistatteleviin näppyihin.

Näppyjä leuassa

Olet varmaan huomannut, että juurikin leukaan ilmestyy valtavan kipeitä näppyjä ennen kuukautisia tai niiden aikaan. Syynä on hormonit. Kuukautiskierron aiheuttamille finneille ei voi  valitettavasti tehdä oikein mitään, vaan pitää sinnitellä läpi pahimpien päivien. Lohdutuksena voi kuitenkin sanoa, että onneksi vaiva on väliaikainen.

T-alueen näpyt

T-alueelle, eli otsaan, nenän alueelle ja leukaan ilmestyvät näpyt voivat kertoa esimerkiksi huonosta ruokavaliosta. Kannattaa siis kokeilla vähentää esimerkiksi liian sokeripitoisen tai rasvaisen ruoan syömistä. Jos T-alueellesi on kuitenkin ilmestynyt näppyjä ja huomaat esimerkiksi ihohuokosten olevan tukkiutuneet, kokeile puhdistavaa valkosavinaamiota.

Ihohuokoset tukkiutuvat, kun liiallinen tali jää ihohuokosten aukkoihin. Ihohuokoset myös suurentuvat ja yleensä epäpuhtauksia onkin nimenomaan T-alueella. Valkosavella, eli kaoliinilla on ihoa puhdistava vaikutus ja se sopii hyvin myös herkän ja kuivan ihon hoitoon.

The Incredible Pore Mask on valkosavinaamio, joka poistaa ylimääräistä talia sekä öljyisyyttä ja syväpuhdistaa ihohuokoset. Valkosaven sanotaan myös kuorivan ihoa kevyesti sekä vilkastavan verenkiertoa. Tuloksena on syväpuhdistettu iho, jonka sävy  on tasaisempi ja jonka laajentuneet ihohuokoset ovat supistuneet.

Tilaa täältä tehokas The Incredible Pore Mask -naamio!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.