Luonnollista kauneutta ei voita mikään. Terve ja hehkuva iho, hyvä itsetunto ja aito hymy - siinäpä ominaisuudet, joilla pääsee jo pitkälle. Aina ei tarvita meikkiä, vaan muutamalla vinkillä voit saavuttaa luonnollisen kauneuden.

Kukapa meistä ei haaveilisi tasaisesta ja virheettömästä ihosta? Monet markkinoilla olevat tuotteet lupaavat tekevänsä ihmeitä iholle, mutta se mikä toimii yhdelle ei välttämättä toimi toiselle. Monen tuotteen kohdalla on myös vaikeaa nähdä nopeita tuloksia, sillä ihonhoito vaatii usein kärsivällisyyttä ja aikaa.

Tuotekokeiluja tehdessä myös kylpyhuoneen kaappi täyttyy salakavalasti eri tuotteista, jotka jäävät lojumaan kaapin pohjalle jo muutaman käyttökerran jälkeen. Tämä on paitsi turhauttavaa, myös pidemmän päälle kallista lompakolle.

Syvänmerenmuta puhdistaa ja silottaa ihoa

The Incredible Face Mask syvänmerenmutanaamio on ollut viime kuukausien puhutuin kauneudenhoitotuote Suomessa, eikä syyttä. Peel off-naamio on niin tehokas ja koukuttava, että siitä on tullut lyhyessä ajassa monen naisen suosikkituote.

Siirappimainen naamio sivellään kasvoille siveltimellä ja annetaan kuivahtaa 30-45 minuuttia. Epäpuhtaudet, ihokarvat ja kuolleet ihohuokoset tarttuvat naamioon ja tuloksen voit nähdä omin silmin, kun naamio on poistettu kasvoilta.

Ihosi on taivaallisen sileä, ihon väri on tasoittunut ja epäpuhtaudet ovat poissa. Iho hehkuu ja kirkastuu selkeästi jo yhden käyttökerran jälkeen.

Rentouttava spa-hetki omassa kodissa

Syväpuhdistava The Incredible Face Mask syvänmerenmutanaamio on täydellinen hemmotteluhetki kiireen keskellä. Kaada itsellesi lasi kuohuvaa ja laita soimaan rentouttavaa musiikkia. Sytytä muutama kynttilä ja kääriydy pehmoiseen kylpytakkiin. Nyt on aika ottaa hetki itselle ja vain rentoutua.

Koska iho on hoidon jälkeen syväpuhdistettu ja sileä, kasvorasvasi ja seerumi imeytyvät ihoon paremmin. Kaupan päälle myös meikkivoide levittyy tasaisemmin iholle, eikä iho jää laikukkaaksi.

Tilaa täältä peel off-naamio sekä jalkanaamio! Klikkaa ja katso tarjoukset!

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.