Talvi voi olla varsin ihanaa, kunhan siihen suhtautuu oikealla asenteella. Viltin alla köllöttely, kynttilöiden polttaminen ja yleinen ”hyggeily” tekevät talvesta sen verran nautinnollista, ettei sen toivoisi loppuvan koskaan.

Aivan kuten luontokin lakastuu ja menee talviunille syksyllä, on meilläkin oiva mahdollisuus hiljentää tahtia kesän jäljiltä ja rauhoittua. Talvella ei tarvitsekaan sykkiä joka paikkaan ja voi hyvällä omalla tunnolla pysytellä sohvan nurkassa ja katsella vaikka lempisarjoja.

Talvi on myös hyvää aikaa kerätä ystävät ja läheiset saman katon alle ja järjestää erilaisia hemmotteluiltoja. Yksi hyvä idea on järjestää kotispa, jossa jokainen voi tehdä mieleisensä kasvo- tai jalkahoidon. Samalla voitte vaihtaa kuulumiset ja nauttia vaikka lasilliset kuohuvaa.

Etenkin jalkoja tulee hoidettua liian harvoin, vaikka ne joutuvat päivittäin aikamoiselle koetukselle. Moni muistaa hoitaa jalkansa kesää kohden, mutta kuinka moni muistaa huolehtia jaloista keskellä talvea, jolloin ne juurikin tarvitsisivat hoitoa. Halkeilleet kantapäät, kovettumat ja kuivat jalat ovat arkipäivää monille, vaikka loppujen lopuksi niiden hoitaminen on varsin helppoa.

Hyvästit kovettumat ja haljenneet kantapäät

MayBeauty on ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin erikoistunut kauneudenalan yritys, jonka The Fantastic Foot Mask tuo kylpylätunnelman kotiisi. Se on jalkojen hoitoon tarkoitettu jalkanaamio, joka poistaa jalkojen kovettumat sekä pehmentää ja silottaa halkeilleet kantapäät.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ihan mikä tahansa naamio, vaan naamiosukat, jotka sujautetaan jalkoihin ja annetaan vaikuttaa 1-2 tuntia. Sekoitus erilaisia öljyjä ja hedelmäuutteita, hoitavat jalkojasi tehden niistä pehmeät, kuin vauvalla. Samalla naamio poistaa myös haitalliset bakteerit, jotka voivat altistaa jalat erilaisille sairauksille. Naamion todellinen salaisuus piilee maitohapossa, joka on tehokas ihon kuorija, joka soveltuu niin herkälle, kuin myös epäpuhtaalle iholle.

Kun sukkien on annettu vaikuttaa 1-2 tuntia, huuhdellaan jalat tämän jälkeen hyvin. Heti käytön jälkeen voit tuntea jalkojesi pehmentyneen, mutta todellinen palkinto näkyy vasta muutaman päivän päästä.

Noin 3-7 päivän päästä naamiosukkien käytöstä kuollut ja kuivunut iho alkaa kuoriutumaan pois ja 7-10 päivän kuluttua kuollut ihosolukko on poissa ja jalkasi ovat kuin uudestisyntyneet.

Jalat ovat pehmeät ja kovettumat ovat poissa.

 

Hoidon jälkeen kannattaa ottaa rutiiniksi jalkojen säännöllinen rasvaaminen, sillä näin saat tulokset pysymään pidempään. Sujauta vaikka villasukat jalkaan ja nauti pehmeistä jaloistasi!

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.