Iho on meidän suurin elin ja siitä huolehtiminen voi olla monelle itsestäänselvyys. Ihon puhdistus ja kosteutus eivät kuulosta kovinkaan monimutkaiselta, mutta moni unohtaa myös yhden toisen tärkeän vaiheen ihonhoidostaan. Hyvä ihonhoito on kaiken A ja O, jos haluamme säilyttää ihomme kuulauden ja nuorekkuuden.

8 kpl The Incredible Face Geliä, nyt vain 26€ – täältä pääset tilaamaan tämän suosikkituotteen!

Valitettavan usea meistä alkaa hoitamaan ihoaan vasta silloin, kun se alkaa oireilemaan. Kuiva, herkkä ja punoittava iho ovat monen suomalaisnaisen ongelmia etenkin, kun ilmat alkavat kylmenemään. Oikeanlaisella ihonhoitorutiinilla iho pysyy kuitenkin kunnossa läpi pakkasienkin, eikä ala oireilemaan haastavienkaan sääolosuhteiden takia.

Olemme tottuneet käyttämään täällä pohjolassa herkän ihon tuotteita, sillä todella monella meistä on herkkä ja erityistä hoitoa vaativa iho. Kylmä pakkanen ja kuiva sisäilma tekevät tehtävänsä ja monen iho onkin kovalla koetuksella etenkin talven kylmimpien päivien aikana.

Iho kuivuu, punoittaa ja huutaa kosteutta, mikä siitä haihtuu kylmyyden ja kuivan ilman myötä. Jos haluat pitää ihosi kunnossa myös talvella, kannattaa keskittyä hoitamaan ihoa jo ennen kuin paukkupakkaset tulevat, sillä oikeanlaisella ihonhoitorutiinilla iho pysyy kunnossa läpi talven kovimpien pakkasienkin.

Rasvoista ja seerumeista ei ole apua, jos tämä tuote puuttuu

On tärkeää, että hoidat ihoasi oikeanlaisilla tuotteilla. Kaikista hoitavin tuote ei välttämättä sovi kaikkein herkimmälle iholle ja vastaavasti liian vähän kosteuttavia ominaisuuksia omaava tuote ei luonnollisestikaan riitä kuivalle iholle.

Vaikka olisitkin löytänyt omalle ihollesi täydellisesti sopivan puhdistustuotteen, kasvorasvan ja kasvoseerumin, ei niistä ole hyötyä, jos ne eivät pääse imeytymään ja vaikuttamaan ihossasi.

Tämän vuoksi on tärkeää huolehtia ihon kuorinnasta. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja likaa, jolloin kasvorasva ja seerumin tehoaineet pääsevät oikeasti vaikuttamaan ihoosi, eivätkä jää likakerroksen pinnalle. Ei ole kuitenkaan ihan sama mitä kuorintatuotteita käytät.

The Incredible Face Gel kuorii ihosi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti! Tilaa täältä!

Maybeauty The Incredible Face Gel on ihoa kuoriva hellävarainen geeli. Erikoista geelistä tekee se, että se ei sisällä minkäännäköisiä mikrokuulia, jotka ovat paitsi vakava luontohaitta mikromuovin muodossa myös turhaa kemikaalia iholle. Kun rakeetonta The Incredible Face Geliä hieroo kasvojen ihoon, alkaa se irroittamaan ihosta epäpuhtauksia ja talia.

Kun iho on kuorittu kuolleesta ihosolukosta, ylimääräisestä talista ja liasta, pääsevät ihonhoitotuotteiden ainesosat paremmin vaikuttamaan ja hoitamaan ihoa.

Vaikka valitettavan moni unohtaa kuorinnan ihonhoitorutiineistaan, ei kuorinnan kanssa kannata kuitenkaan intoilla turhaan, vaan olisi hyvä kuoria ihoa maltillisesti. Mekaanista kuorintaa suositellaan tehtäväksi ihon kunnosta riippuen 2-4 kertaa kuukaudessa.

Rasvaista ihoa voidaan tosin kuoria useammin, koska epäpuhtauksia jämähtää iholle enemmän, kun taas erittäin kuivaa ja herkkää ihoa kannattaa kuoria hellävaroin vain pari kertaa kuussa. The Incredible Face Gel on hellävarainen kemiallinen kuorinta ja sitä voidaan käyttää pari kertaa viikossa.

8 kpl The Incredible Face Geliä, nyt vain 26€ – täältä pääset tilaamaan tämän suosikkituotteen!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.