Varmasti suurin osa naisista törmää näihin viheliäisiin epäpuhtauksiin katsoessaan naamaansa peilistä. Mustapäät ovat erittäin yleinen iho-ongelma ja niitä löytyy lähestulkoon kaikilta. Mutta vaikka ne ovatkin yleisiä, on niiden poisto yllättävän hankalaa ja oikeaoppisia konsteja eroon pääsemiseksi ei löydy kovin helposti.

Tilaa täältä tuhansien suomalaisnaisten suosikkinaamio!

Terveen ihon salaisuus on ihon oikeaoppinen hoito, puhdistus sekä terveet elämäntavat. Olet varmasti kuullut lukuisia tarinoita siitä, miten ruokavaliosi ja elintapasi näkyvät ihosi kautta. On totta, että ihomme reagoi ruokavalioomme ja siihen miten kohtelemme yleisesti ottaen elimistöämme. Mutta hyvätkään elintavat eivät ihan kaikkea pelasta, vaan iho tarvitsee myös oikeanlaiset tuotteet pysyäkseen terveenä ja kuultavan puhtaana.

Markkinoilta on pitkään puuttunut tehokas tuote mustapäiden poistoon. Monet tuotteet kyllä lupaavat puhtaan ihon ja tehokkaan hoitokeinon myös mustapäiden poistoon, mutta siitä huolimatta vaikutus on saattanut jäädä laimeaksi.

Syvänmeren muta suorastaan imee likaa ja kuollutta ihosolukkoa itseensä

MayBeauty on ihon- ja hiustenhoitotuotteisiin erikoistunut kauneudenalan yritys, jonka The Incredible Face Mask on laittanut hetkessä monen suomalaisnaisen ihonhoitorutiinit uusiksi. Ei ole ihme, että tästä syvänmeren mudasta voimansa saavasta kasvonaamiosta on tullut monen naisen luottotuote ihonhoidossa.

30-45 minuuttia vaikuttava naamio poistaa tehokkaasti paitsi mustapäät ja kuolleen ihosolukon, se myös poistaa ylimääräistä öljyisyyttä ja talia sekä ennaltaehkäisee aknea. Naamion teho perustuu mudan ihoa puhdistavaan vaikutukseen ja sen hoitaviin mineraaleihin. Naamio toimii imemällä kuona-aineita ja likaa ihohuokosista ja vilkastuttamalla verenkiertoa, jolloin ihosta tulee kuulas ja tasainen. Hoidon jälkeen iho tuntuu paitsi puhtaalta, myös pehmeältä ja kimmoisalta.

Naamiossa on ainostaan välttämättömät ainesosat ja sitä on rikastettu mudan lisäksi muilla ihoa hoitavilla aineilla. Glyseriini kosteuttaa ihoa, lakritsinjuurijauhe rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja  vihreäteeuute toimii tehokkaana antioksidanttina.

Haluatko kerralla eroon mustapäistä ja epäpuhtauksista ihollasi? Täältä pääset tilaamaan tämän ihmeitä tekevän naamion – klikkaa!

Parasta naamiossa on paitsi sen helppokäyttöisyys ja luonnonmukaiset ainesosat, mutta ennenkaikkea tehokkuus, jonka pääset näkemään omin silmin, kun irroitat naamion kasvoiltasi hoidon jälkeen. Kuollut ihosolukko ja mustapäät tarttuvat naamioon ja tämä suorastaan motivoi jatkamaan mutanaamion käyttöä säännöllisin väliajoin. Varoituksen sanana voisimme sanoa, että naamion käyttö on myös todella koukuttavaa, sillä on mahtavaa nähdä epäpuhtauksien jäävän naamioon ja katsoa kirkasta ja puhdasta ihoa peilistä.

Näin käytät The Incredible Face Maskia:

  • Purista pussin sisältö puhtaaseen astiaan.
  • Levitä naamio kasvoillesi paketissa tulevan siveltimen avulla. Vältä hiusrajaa ja kulmakarvoja, sillä ne jäävät naamioon kiinni sen kuivuessa.
  • Anna naamion vaikuttaa kasvoilla 30-45 minuuttia.
  • Poista naamio vetämällä se rivakasti pois iholta, kuten laastari. Tuotteen poistaminen nipistää ihoa, mutta  poistamisen ei tulisi sattua ihoon.
  • Epäpuhtaudet ja mustapäät ovat jääneet naamioon kiinni ja sinulla on pehmeä ja puhdas iho!

Tilaa naamio täältä – klikkaa!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.