Jotta kylmässä ja kuivassa talvi-ilmassa ei olisi jo tarpeeksi koettelemusta meidän iholle, tuottaa se päänvaivaa myös hiuksillemme. Kylmä pakkanen, kuiva sisäilma ja hiusten muhiminen pipon alla useiden kuukausien ajan kuulostaa kyllä kieltämättä varsin haastavalta kombolta – onneksi meillä täällä MayBeautylla on myös oma kombomme pelastamaan tilanteen.

Nimittäin The Moroccon Miracle Combo. Kyseessä on kahden tuotteen tuotepaketti, joka sisältää salonkitasoisen hiusnaamion sekä neljää eri hoitavaa öljyä sisältävän hiusseerumin. Molemmat tuotteet saavat tehonsa ennenkaikkea arganöljystä, jota ainutlaatuisuutensa vuoksi kutsutaan myös nestemäiseksi kullaksi.

Arganpähkinöistä saatava öljy tulee Marokon lounaisosissa sijaitsevista Argania Spinosa-puista. Alue on tunnettu kuivuudestaan, jolloin tämä puu on oppinut varastoimaan vähäisenkin kosteuden. Tämä ominaisuus on syy, miksi arganöljyä arvostetaan ja käytetään niin paljon eri kosmetiikkatuotteissa – kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi öljy on täysin ainutlaatuinen hoitamaan kuivaa ihoa tai hiusta. Se on suosittu aine erilaisessa hoitavassa kosmetiikassa, eikä ihme, sillä sen on todettu olevan täynnä ravitsevia ominaisuuksia.

Arganöljy ei ole mikään uusi villitys, sillä paikalliset berberit ovat tuottaneet ja vaalineet öljyä jo vuosisatojen ajan. Se sisältää runsaasti A- ja E -vitamiineja, antioksidantteja ja tyydyttämättömiä rasvahappoja. Arganöljy onkin täysin omiaan elvyttämään ja kosteuttamaan talven kuivattamat hiukset. Lisänimi nestemäisestä kullasta, ei siis ole ihan tuulesta temmattu.

Anna naamion kosteuttaa kuiva hius ja viimeistele lopputulos seerumilla

Hiukset kaipaavat samalla tavalla hoitoa kuin ihokin, ja on tärkeää, että jokainen löytää omalle hiuslaadulle sopivat hoitotuotteet. Skandinaavinen hius on usein hauras ja ohut ja etenkin talvella se voi sähköistyä kuivan pakkas- ja sisäilman johdosta. Tämä on seurausta kuivasta päänahasta ja hiuksista. Paras tapa kosteuttaa kuivunutta hiusta onkin öljy.

Moroccan Miracle-hiusnaamio on salonkitasoinen hiusnaamio kotikäyttöön, jonka tehoaineena on superkosteuttava arganöljy. Hiusnaamio sisältää myös keratiinia ja elvyttäviä proteiineja, jotka hoitavat ja vahvistavat kuivaa sekä hentoa skandinaavista hiusta. Kun hiukset ovat terveet ja saavat tarpeeksi kosteutta, eivät ne enää sähköisty niin helposti ja myös kampaukset säilyvät pidempään. Naamiomyssyä pidetään päässä noin puolen tunnin ajan, jonka jälkeen hiukset huuhdellaan mahdollisimman viileällä vedellä.

Hoidon jälkeen lopputulos viimeistellään hiusseerumilla, joka tuo haluttua kiiltoa ja eloa hiuksiin.

Moroccan Miracle-hiusseerumi on ultrakevyt, rasvaton seerumi, joka on ainutlaatuinen sekoitus arganöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, jotka kaikki sisältävät tärkeitä ja hiuksia hoitavia rasvahappoja.

– En uskonut, että Moroccan Miracle auttaisi hiuksiani, mutta vain yhden hoitokerran jälkeen rakastuin siihen – hiukseni ovat kuin uudelleensyntyneet, iloitsee 33-vuotias Maria.

Tänä talvena hiustesi ei siis tarvitse kärsiä kylmyydestä tai kuivasta pakkasilmasta, vaan voit hemmotella niitä The Moroccon Miracel Combolla, joka saa hiuksesi suorastaan toivomaan, että talvi kestäisi pidempään.

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.