Kevät kolkuttelee jo ovella, ja pikkuhiljaa voidaan alkaa myös toivottaa kesä tervetulleeksi. Kun kevään ensimmäiset auringonsäteet lämmittävät kasvoilla, silloin on jo lupa alkaa haaveilemaan kesästä.

Me suomalaiset osaamme toden teolla arvostaa kesää, valoa ja aurinkoa. Kun olemme selvinneet kuukausia D-vitamiinin, kirkasvalolampun ja sosiaalisen median lomakuvien avulla, voidaan hyvillä mielin taputtaa itseämme olkapäille. Tule jo kesä - me todellakin olemme ansainneet sinut!

Kesällä on tärkeää huolehtia ihon suojakertoimista, sillä harva asia on iholle niin haitallista, kuin auringon UV-säteily. Moni kuitenkin haaveilee pronssinhohtoisesta rusketuksesta ja vaikka tarkoituksena ei olisikaan saada rusketusta, niin kieltämättä rantatuolissa löhöily kuuluu kesän suosikkiaktiviteetteihin.

Auringosta voi kuitenkin nauttia hyvin mielin, kunhan muistaa muutaman tärkeän ohjenuoran. Ensin kannattaa hoitaa iho kuntoon talven jäljiltä, kuorinnan ja riittävän kosteutuksen avulla. Aurinko nimittäin kuivattaa ihoa, joten on tärkeää, että iho on riittävän kosteutettu ennen aurinkoon menemistä.

MayBeautyn Coffee Scrub on täydellinen kuorintatuote, jos etsit luonnollista ja tehokasta tuotetta, jolla saisit pehmeän ja tasaisen ihon. Kuorittu ja tasainen iho on nimittäin kaikista tärkein vaihe, jos haaveilet upeasta rusketuksesta. Jos iholla on kuivia läikkiä tai kuollutta ihosolukkoa tekee aurinko ihostasi laikukkaan, sillä kuivat kohdat ruskettuvat eri tavalla, kuin kosteutetut kohdat.

Kookosöljy ja kahvinpurut takaavat tehokkaan, mutta samalla luonnonmukaisen kuorinnan ja jättävät ihosi sametinpehmeäksi. Kookosöljy kosteuttaa ihoa ja jättää ihon napakan ja kiinteän tuntuiseksi. Kuorinta myös stimuloi ja kiihdyttää ihon verenkiertoa, jolloin kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja ihosta tulee tasaisempi. Coffee Scrub kuorinta on kätevän paketin ansiosta myös helppo ottaa mukaan etelänmatkoille.

Kun iho on kuorittu, on tärkeää pitää se kosteutettuna. Jos kaipaat vielä lisäboostia Coffee Scrubin jäljiltä, levitä vielä yksi kerros rasvaa iholle. Anna kosteusrasvan imeytyä hyvin, ennen kuin lisäät viimeiseksi aurinkosuojan.

Aurinkosuojan kanssa ei kannata pihtailla ja aluksi kannattaakin suosia mahdollisimman korkeita kertoimia. Kun iho on jo saanut vähän väriä ja tottunut aurinkoon, voit pikkuhiljaa siirtyä tarvittaessa pienempiin kertoimiin. Kasvoille kannattaa kuitenkin aina levittää vähintään 30 kertoimen aurinkosuojaa, sillä kasvoilla iho on ohuempaa, kuin muualla kehossa.

Auringonottosäitä odotellessa, tsekkaa Coffee Scrub tarjoukset MayBeautyn verkkokaupasta! Klikkaa täältä!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.