Mitä jos tänä vuonna tekisit sellaisen uuden vuoden lupauksen, että huolehtisit itsestäsi ja hoitaisit ihosi kuntoon? Meillä on siihen tehokkaat apuvälineet, joiden tulokset näet omin silmin. Lue lisää alta.

Uusi vuosi, uudet kujeet. Uuden vuoden lupaukset ovat varsin yleinen tapa toivottaa tuleva vuosi tervetulleeksi ja hyvästellä samalla vanhat tavat ja tottumukset. Tosin, valitettavan usein nämä lupaukset tuppaavat unohtumaan alkuinnostuksen jälkeen.

Lupaamme esimerkiksi lopettaa tupakoinnin, mutta muutaman päivän päästä annamme periksi mielihalulle. Tai sitten lupaamme liikkua enemmän, mutta salikortti jää kuitenkin lojumaan lipaston pohjalle ja lenkkarit eteiseen. Motivaatio tuntuu loppuvan, kun haluttuja tuloksia ei näykään niin nopeasti.

Mitä jos sanoisimme sinulle, että meillä on ihonhoitoon tarkoitettu tuote, jonka tulokset näet omin silmin heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen? Joka toivottavasti motivoi sinua hoitamaan ainakin ihosi kuntoon, jos muut lupaukset pettävät? MayBeautyn The Incredible Face Mask on lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosioon – juurikin sen tehokkuuden ja näkyvien tuloksien johdosta.

Epäpuhtaudet jäävät naamioon ja näet ne omin silmin

Tämä peel off-naamio saa voimansa syvänmeren mudasta, joka suorastaan imee likaa ja kuollutta ihosolukkoa itseensä. Teho perustuukin syvänmeren mudan ihoa puhdistavaan vaikutukseen ja sen hoitaviin mineraaleihin. Naamiossa on ainostaan välttämättömät ainesosat ja sitä on rikastettu mudan lisäksi muilla ihoa hoitavilla aineilla. Glyseriini kosteuttaa ihoa, lakritsinjuurijauhe rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vihreäteeuute toimii tehokkaana antioksidanttina.

30-45 minuuttia vaikuttava naamio poistaa tehokkaasti paitsi mustapäät ja kuolleen ihosolukon, se myös poistaa ylimääräistä öljyisyyttä ja talia sekä ennaltaehkäisee aknea. Naamio myös vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin ihosta tulee kuulas ja tasainen. Hoidon jälkeen iho tuntuu paitsi puhtaalta, myös pehmeältä ja kimmoisalta.

Ehkä koukuttavinta naamiossa on kuitenkin se, että tehon voi nähdä omin silmin. Kun naamio irroitetaan vaikutusajan jälkeen kasvoilta, saat nähdä kuinka kuollut ihosolukko ja mustapäät ovat tarttuneet naamioon. Tämä jos mikä motivoi jatkamaan naamion säännöllistä käyttöä, eikä uuden vuoden lupaus ihosi hoitamisesta jää vain pelkäksi lupaukseksi.

Näin käytät The Incredible Face Maskia:

  • Purista pussin sisältö puhtaaseen astiaan.
  • Levitä naamio kasvoillesi paketissa tulevan siveltimen avulla. Vältä hiusrajaa ja kulmakarvoja, sillä ne jäävät naamioon kiinni sen kuivuessa.
  • Anna naamion vaikuttaa kasvoilla 30-45 minuuttia.
  • Poista naamio vetämällä se rivakasti pois iholta, kuten laastari. Tuotteen poistaminen nipistää ihoa, mutta  poistamisen ei tulisi sattua ihoon.
  • Epäpuhtaudet ja mustapäät ovat jääneet naamioon kiinni ja sinulla on pehmeä ja puhdas iho!

Kasvonaamion ohella on tärkeää huolehtia myös ihon säännöllisestä kuorinnasta. Jos ihoa ei kuori epäpuhtauksista ja ylimääräisestä talista, eivät kasvoseerumin ja kasvorasvan tehoaineet pääse vaikuttamaan ihoomme.

Maybeautyn The Incredible Face Gel on ihoa kuoriva hellävarainen geeli. Kun rakeetonta The Incredible Face Geliä hieroo kasvojen ihoon, alkaa se irroittamaan ihosta epäpuhtauksia ja talia, tehden ihostasi kuultavan puhtaan. Täältä pääset tilaamaan kasvogeelin ja lukemaan lisää tuotteesta!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.