Meikkivoidetta säännöllisesti käyttävät tietävät varmasti, että voide levittyy parhaiten tasaiselle ja kosteutetulle iholle. Meillä on sinulle todella kätevä vinkki, jonka avulla saat ihostasi tasaisemman ja jonka jälkeen meikkivoide levittyy iholle, kuin unelma.

Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin epätasaisesti levittyvä ja iholta pois rullaantuva meikki. Vaikka tekisit kuinka huolellista työtä ja sinulla olisi käytössäsi huippumeikit, niin silti lopputulokseen vaikuttaa suuresti missä kunnossa ihosi on.

Yksi tärkeimmistä terveen ihon merkeistä on riittävä kosteutus. Kun ihosi on tarpeeksi kosteutettu, on meikkivoide helpompi levittää iholle ja lopputulos on kuultava ja tasainen. Kuivat läikät iholla keräävät ylimääräistä meikkivoidetta, jolloin lopputuloksesta voi tulla laikukas. Huolehdi siis ihosi riittävästä kosteutuksesta etenkin näin talvella.

Jos ihosi on kosteutettu, mutta kaipaat sen olevan tasaisempi, ota käyttöön naamio, joka poistaa ylimääräiset ihokarvat, jolloin ihosi on kuin vauvan pylly ja meikkivoide levittyy täydellisesti iholle.

MayBeautyn The incredible Face Mask on ennenkaikkea mustapäiden ja kuolleen ihosolukon poistoon tarkoitettu peel off-kasvonaamio, mutta sen mahtavana sivuvaikutuksena on se, että naamio poistaa myös ylimääräiset ihokarvat.

Naamion teho perustuu syvänmeren mudan ihoa puhdistavaan vaikutukseen ja sen hoitaviin mineraaleihin. Naamiossa on ainostaan välttämättömät ainesosat ja sitä on rikastettu mudan lisäksi muilla ihoa hoitavilla aineilla. Glyseriini kosteuttaa ihoa, lakritsinjuurijauhe rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja  vihreäteeuute toimii tehokkaana antioksidanttina.

The incredible Face Mask poistaa tehokkaasti paitsi mustapäät ja kuolleen ihosolukon, se myös poistaa ylimääräistä öljyisyyttä ja talia sekä ennaltaehkäisee aknea. Tämän lisäksi ihokarvat tarttuvat naamioon ja saat supersileän ihon ja tasaisemman pohjan meikkivoiteelle.

Anna siis itsellesi tänä jouluna lahjaksi puhdas ja sileä iho, sillä loppujen lopuksi paras investointi minkä voit tehdä, on itseesi.

 

Näin käytät The Incredible Face Maskia:

  • Purista pussin sisältö puhtaaseen astiaan.
  • Levitä naamio kasvoillesi paketissa tulevan siveltimen avulla. Vältä hiusrajaa ja kulmakarvoja, sillä ne jäävät naamioon kiinni sen kuivuessa.
  • Anna naamion vaikuttaa kasvoilla 30-45 minuuttia.
  • Poista naamio vetämällä se rivakasti pois iholta, kuten laastari. Tuotteen poistaminen nipistää ihoa, mutta  poistamisen ei tulisi sattua ihoon.
  • Epäpuhtaudet, mustapäät ja ihokarvat ovat jääneet naamioon kiinni ja sinulla on pehmeä, sileä ja puhdas iho!

PS. Tämä monikäyttöinen naamio on myös loistava lahjaidea – myös miehille!

 

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.