Haluatko kiiltävät ja terveet hiukset? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista! Marokosta peräisin olevaa arganöljyä kutsutaan jopa nestemäiseksi kullaksi ja sitä valmistetaan arganpähkinöistä. Öljy on tunnettu ihoa ja hiuksia hoitavista ominaisuuksistaan. Jos siis haaveenasi on kauniit hiukset, on tämä ihmeöljy aivan omiaan auttamaan sinua tavoitteessasi. 

Arganpähkinöistä saatava öljy tulee Marokon lounaisosissa sijaitsevista Argania Spinosa-puista. Alue on tunnettu kuivuudestaan, jolloin tämä puu on oppinut varastoimaan vähäisenkin kosteuden. Tämä ominaisuus on syy, miksi arganöljyä käytetään niin paljon eri kosmetiikkatuotteissa, sillä kosteuttavien ominaisuuksiensa vuoksi öljy on täysin ainutlaatuinen hoitamaan kuivaa ihoa tai hiusta. Se on suosittu aine erilaisessa hoitavassa kosmetiikassa, eikä ihme, sillä sen on todettu olevan täynnä ravitsevia ominaisuuksia. 

Paikalliset berberit ovat tuottaneet ja vaalineet arganöljyä jo vuosisatojen ajan. Öljy sisältää runsaasti A- ja E -vitamiineja, antioksidantteja ja tyydyttämättömiä rasvahappoja. 

Arganöljy on myös Maybeautyn Moroccon shampoon ja hoitoaineen pääainesosa. Päivittäiseen käyttöön tarkoiteut tuotteet on luotu pehmentämään ja kosteuttamaan kuivaa ja vaurioitunutta hiusta. 

Kun hiukset ovat terveet ja tarpeeksi kosteutetut, ovat ne helpommin hallittavissa ja myös kampaukset säilyvät pidempään. Etenkin talvisin päänahka ja hiukset tuntuvat kuivuvan helpommin, kuivan sisä-ja ulkoilman johdosta. Hiukset myös muhivat pipon alla, jolloin päänahka ei pääse hengittämään kunnolla. 

Yksi tehokkaimmista tavoista kosteuttaa kuivaa ja pörröistä hiusta on öljy. Erilaiset öljyhoidot ovat tehokkaita tapoja kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa, ja tähän juurikin arganöljy on omiaan. Ohuelle ja hauraalle hiukselle hiusöljy voi tosin olla jopa liian tuhtia, jolloin kannattaa suosia hoitotuotteita, joihin on lisätty öljyä muiden hoitavien ainesosien lisäksi. Tämän vuoksi Moroccon shampoo ja hoitoaine ovat käteviä jokapäiväisessä käytössä. 

Jos haluat tehostaa shampoon ja hoitoaineen tehoa, kannattaa hiuksiin sipaista myös hoitavaa hiusseerumia pesun jälkeen. 

Moroccan Miracle-hiusseerumi on ultrakevyt, rasvaton seerumi, joka on ainutlaatuinen sekoitus arganöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä, jotka kaikki sisältävät tärkeitä ja hiuksia hoitavia rasvahappoja. 

Seerumi sopii myös hennolle skandinaaviselle hiukselle, jolle useat seerumit ovat liian rasvaisia ja jättävät hiukset likaisen näköiseksi. 

– Olen kokeillut varmaan tuhansia hiustenhoitotuotteita ja minun on pakko sanoa, että Morocccan Miracle seerumi on paras tuote hiustenhoitoon, sillä se tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helpommat harjata, sanoo Anna.

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.