0

Tietosuojaseloste

MayBeauty LTD noudattaa EU:n asettamia ”General Data Protection Regulation” (GDPR) tietosuoja-asetuksia.
 

MayBeautyn periaatteet

  • Emme myy tietojasi eteenpäin.
  • Emme kerää kuin välttämättömiä tietoja maksun käsittelyä sekä tuotteiden toimitusta varten.
  • Varmistamme tietojesi suojaamisen turvatoimilla.
  • Pyrimme selkeyttämään kuinka käytämme tietojasi.
  • Henkilötietojen poistaminen järjestelmästämme on helppoa.

Mitä ovat henkilötiedot?

Kaikki tiedot, joita voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen, kuten:
  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • IP-osoite
  • Luottokorttitiedot

Mitä tietoja keräämme/käsittelemme?

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja:

  • Tilaustiedot
  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • IP-osoite
  • Luottokorttitiedot
  • Luottotiedot
  • Asiakaspalveluviestit
  • Verkkokäyttäytyminen

Miksi keräämme henkilötietoja?

Henkilötietoja kerätään seuraavaan 6 kohtaan:

  • Maksujen käsittelyyn.
  • Tilausten toimittamiseen.
  • Käyttäjän verkkokäyttäytymisen analysointiin verkkosivuillamme.
  • Markkinointimateriaalin esittämiseen kolmansien osapuolien sivuilla, kuten Facebookissa.
  • Sähköpostien ja/tai tekstiviestien lähettämiseen.
  • Kirjanpitolakien noudattamiseen.

 

Henkilötietojesi valvoja

Maltalainen MayBeauty LTD on henkilötietojesi valvoja ja on niistä vastuussa henkilötietosuojalain mukaisesti.

MayBeauty LTD
Abacus Business Centre, Level 1,
Dun Karm Street, B’Kara Bypass,
BIRKIRKARA BKR9037, MALTA

Yrityksen rekisterinumero: C 79066

Henkilötietojen säilytys

Keräämämme henkilötiedot säilytetään Euroopan talousalueen (ETA) sisällä. Niitä saatetaan siirtää ja käsitellä Euroopan talousalueen ulkopuolella kolmansien osapuolien, kuten luottokorttiyritysten, toimesta. Tällaiset henkilötietojen siirrot tehdään aina GDPR tietosuoja-asetuksia ja paikallisia lakeja noudattaen. 

Pääsy tietoihin

Seuraavilla voi olla pääsy henkilötietoihisi:

  • MayBeauty LTD:n työntekijät.
  • Maksuntarjoajat ja muut samantapaiset kolmannet osapuolet.
  • Valtion viranomaiset.

Kolmansille osapuolille siirrettyä tietoa käytetään ainoastaan palvelujemme täydelliseen tarjoamiseen. Näet jokaisen prosessin kolmannet osapuolet listattuna alla. 

 

Lailliset perusteet tietojenkäsittelyyn

Suostumus: 
Kun teet ostoksia MayBeautyllä, suostut palveluehtoihimme ja tietosuojakäytäntöömme. 

Perustellut intressit:

Käytämme evästeitä moniin eri tarkoituksiin vieraillessasi verkkosivuillamme. Näet lisätietoja tästä evästekäytännössä.

Lailliset vaatimukset
Joissakin tapauksissa MayBeautyllä on laillinen vaatimus tietojesi säilyttämiseen, kuten tilaustiedot kirjanpitoa varten.

Sinun oikeutesi

Oikeus päästä henkilötietoihin:
Sinulla on aina oikeus nähdä mitä henkilötietojasi säilytämme. Ota yhteys asiakaspalveluumme ja lähetämme sinulle säilyttämämme henkilötiedot sähköpostitse.

Oikeus tietojen korjaamiseen: 
Sinulla on oikeus henkilötietojesi korjaamiseen, jos säilyttämämme tiedot sinusta ovat mielestäsi virheelliset, kuten osoitetiedot.

Oikeus siirtoon: 
Sinulla on laillinen oikeus saada kopio säilyttämistämme henkilötiedoistasi aina, kun MayBeauty käsittelee/kerää tietojasi. 

Oikeus poistoon:

Sinulla on aina oikeus poistaa MayBeautyn käsittelemiä henkilötietojasi tietokannastamme, paitsi seuraavissa tapauksissa:

  • Sinulla on tilaus meillä, jota ei ole vielä lähetetty.
  • Sinulla on avoin asiakaspalvelutapaus.
  • Kirjanpidolliset syyt, kuten jos olet tehnyt ostoja kanssamme.
  • Sinulla on velkaa MayBeautylle.

Oikeutesi vastustaa perusteltuja intressejä koskevaa tietojenkäsittelyä:

Sinulla on oikeus vastustaa MayBeautyn perusteltuja intressejä koskevaa henkilötietojesi käsittelyä. Emme jatka henkilötietojesi käsittelyä, paitsi jos voimme esittää laillisia syitä käsittelyn välttämättömyyteen, joka kumoaa intressisi ja oikeutesi tai laillisiin syihin vedoten. 

Sähköpostimarkkinointi:

Lähetämme markkinointiviestejä vain asiakkaille, jotka ovat hyväksyneet uutiskirjeen tilauksen tai rekisteröityneet verkkosivuillamme. Jos et halua enää vastaanottaa sähköposteja meiltä, klikkaa ’peruuta uutiskirjeen tilaus’ -linkkiä saamasi markkinointiviestin alalaidasta. 

Oikeus rajoitukseen:

Sinulla on oikeus vaatia MayBeautya rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tilanteissa:

 

  • jos vastustat  MayBeautyn perusteltuja intressejä koskevaa tietojenkäsittelyä, MayBeautyn tulee rajoittaa kaikkia sellaisten tietojen käsittelyä, kunnes perusteltu intressi on vahvistettu.
  • jos vaadit henkilötietojesi oikaisua, MayBeautyn tulee rajoittaa kaikkia sellaisten tietojen käsittelyä, kunnes henkilötietojen virheettömyys on vahvistettu.
  • jos käsittely on lainvastainen, voit vastustaa henkilötietojesi poistamista ja vaatia henkilötietojesi rajoitusta sen sijaan.
  • jos MayBeauty ei enää tarvitse henkilötietojasi, mutta sitä on vaadittu sinun puolestasi laillisista syistä.

Meillä on erityinen yksityisyydensuojaan erikoistunut henkilökunta, joka palvelee sinua mielellään oikeuksiisi liittyvissä kysymyksissä osoitteessa dataprotection@maybeauty.com.

Tietoturvapäällikkö:

Olemme nimittäneet tietoturvapäällikön varmistamaan, että käsittelemme henkilötietojasi aina avoimesti, tarkasti ja laillisesti. Voit olla yhteydessä tietoturvapäällikköömme osoitteessa dataprotection@maybeauty.com.

Oikeus valittaa valvovalle viranomaiselle: 

Jos MayBeauty on mielestäsi käsitellyt henkilötietojasi virheellisesti, voit olla meihin yhteydessä. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvovalle viranomaiselle.

Päivitykset tietosuojaselosteeseen:

Saatamme päivittää tietosuojaselosteemme. Löydät tämänhetkisen tietosuojaselosteen verkkosivuiltamme.

Evästeet

Käytämme evästeitä. Lue lisää evästekäytännöstämme täältä.

Up