Olipa kasvoillasi sitten 5 tai 50 juovaa, koskaan ei ole liian aikaista tai myöhäistä aloittaa taistelua ikääntymisen merkkejä vastaan. Monet naiset kokevat anti-aging ihonhoidon vaikeana ja haastavana - mutta sitä se ei ole, päinvastoin! Siksi kasasimme 5 joka naiselle toimivaa, helppoa vinkkiä heleään ja nuorekkaaseen ihoon, joilla jarrutat ikääntymisen merkkejä vuosikymmenestäsi huolimatta. Lue nämä!

 

1. Huolehdi ihon riittävästä kosteutuksesta.

Riittävä kosteutus silottaa ihon sävyä ja vähentää juonteiden syntymistä.

2. Valitse tuotteita, jotka kirkastavat kasvojasi. 

Näin voit vähentää peittävän meikin käyttöä, joka usein vain lisää ryppyjen ja juonteiden piirteitä. 

3. Panosta itseesi! Säännöllinen ihonhoito tuottaa varmoja tuloksia. 

4. Sisällytä ihonhoitoosi ainesosia, jotka hidastavat ikääntymisen merkkejä.

Fermentoidut ainesosat auttavat kollageenin tuotannossa, kun taas syväkosteuttavat ainesosat, kuten hyaluronihappo, sitovat kosteutta ja parantavat ihon kimmoisuutta. 

5. Sijoita laadukkaaseen kosmetiikkaan.

Bio-selluloosasta valmistetut kasvonaamiot pitävät seerumin paikoillaan kasvoillasi, jolloin se pääsee imeytymään syvälle ihoosi. 

Oletko kyllästynyt katsomaan peiliin huomaamatta ihonhoitotuotteidesi lupaamia tuloksia?

Idea tuotteidemme takana on, että voit silminnähden huomata eron. Myös anti-aging ihonhoidon tulisi olla helppoa ja mutkatonta, ja siitä tulisi selvitä vain muutamalla tuotteella, jotka tukevat toistensa tehoa ja ratkaisevat jonkin ihosi tietyn ongelman. 

Siksi olemme luoneet syväkosteuttavan Bio-Cellulose Face Mask -kasvonaamion, joka tuo triplasti tehoa kasvoille taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. 

 

Kosteutta, pehmeyttä ja hehkua

Onko tässä bloggaaja Ulla-Riitta Koskisen heleän ihon salaisuus?

Me MayBeautyllä keskitymme luomaan tuotteita, jotka oikeasti toimivat. Toisten yritysten keskittyessä uusiin tuotesarjoihin, me panostamme asiakkaidemme toivomiin luottotuotteisiin, jotka tukevat ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ihosi lähtötilanteesta huolimatta. 

Uskomme, että ihon säännöllinen hoito mahdollisimman luonnollisilla ja kosteuttavilla ainesosilla on paras tapa tukea ihon toimintoja sekä ehkäistä ja hoitaa ikääntymisen merkkejä kasvoillasi. Ja me emme ole ainoita!

Bloggaaja Ulla-Riitta Koskinen, Umppu, katsoo säännöllisen ihonhoidon olevan hänen sileän ja pehmeän ihonsa salaisuus. “Suosittelen kokeilemaan naamiota, jos ihosi näyttää elottomalta, ryppyiseltä ja epätasaiselta, ja haluat kasvoillesi hehkua, kosteutta ja raikkautta.” Hyaluronihappoa sisältävästä Bio-Cellulose Face Maskista tuli hetkessä Umpun luottotuote kosteutukseen ja juonteiden häivyttämiseen. “Mulle oli pitkään epäselvää mitä tarkoittaa kosmetologin jälkeinen ihon hehku, kunnes tämän naamion jälkeen sen tajusin - kasvot todellakin hehkuu ja tuntuu aivan uskomattoman pehmeiltä ja kosteutetuilta!”, Ulla-Riitta vakuuttaa. 

Ylellinen kasvonaamio, joka syväkosteuttaa ihosi tehokkaammin kuin tavalliset kasvonaamiot ehkäisten siten juonteiden syntymistä. 

Vaikka kasvonaamioiden käytöstä on tullut monille jo tuttu rutiini, yleisin virhe kauneudenhoidossa on varmasti kosteutuksen laiminlyönti. Päivittäisestä ja säännöllisestä tehokosteutuksesta huolehtiminen vähentää juonteiden näkymistä selvästi ja saa ihosi näyttämään kirkkaammalta, terveemmältä ja nuoremmalta. 

Ihosi myös menettää kosteustasapainoaan vanhetessaan, jolloin kadotettua kosteutta tulisi tukea syväkosteuttavilla tuotteilla ikääntymisen merkkien ehkäisemiseksi. Kosteutuksen laiminlyönti on varma tapa lisätä vuosia kasvoilla. Muistathan, että ennaltaehkäisy on helpompaa, tehokkaampaa ja edullisempaa kuin juonteiden peruuttaminen. ;)

Tilaa täältä ja huomaa ero!

Bio-Cellulose Face Mask tulee kätevässä yksittäispakkauksessa, jonka ansiosta naamio on helppo napata mukaan minne sitten menetkin!

Naamio on valmistettu fermentoidusta kookoksesta. Terveystietoiset ovat jo pitkään suosineet fermentoituja eli hapatettuja tuotteita, sillä hapatuksen ansiosta huipputerveelliset probiootit pääsevät tekemään ihmeitä niin ihollamme kuin elimistössämme. Fermentoinnissa syntyy peptidejä, jotka auttavat kollageenin tuotannossa ja ihon uusiutumisessa. Peptidit ovat ihosi nuorekkuuden säilyttämisessä tärkeitä tekijöitä, mutta niitä on yleensä hankala saada imeytymään ihoon. Fermentoidut peptidit puolestaan imeytyvät ihoon syvemmälle ja helpommin, vähentäen siten ihosi näkyviä juonteita ja ryppyjä. 

Bio-selluloosa on erittäin ohutta ja se sulautuu ihoon kuin tiivis kalvo, jolloin naamion tehoaineet pääsevät todella imeytymään ihoon ja täten tehokosteuttaamaan ihon syvemmätkin kerrokset. 

Naamio sisältää myös hyaluronihappoa, jonka säännöllinen käyttö sitoo kosteutta ihoon tehokkaasti ja silottaa samalla juonteita. Ihomme kosteustasapaino ja hyaluronihapon määrä vähenee huomattavasti vanhetessamme, jolloin iho menettää kimmoisuutensa ja ryppyjen määrä lisääntyy. Tällöin ihon kosteutusta on tärkeää tukea ulkoa käsin. 

 

Näin käytät Bio-Cellulose Face Maskia:

  1. Poista naamio pakkauksesta ja irrota molemmat suojakalvot. Levitä puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa noin 30-40 minuuttia. 
  2. Irrota naamio ja hiero ylimääräinen aine iholle pyörivin liikkein tehostaaksesi naamion vaikutusta. 
  3. Huomaa kuinka kirkkaat, pehmeät ja sileät kasvosi ovat naamion käytön jälkeen!

Mitä asiakkaamme sanovat…

”Olen kokeillut monia eri kasvonaamioita, mutta tämä on kaikista niistä ylivoimaisesti paras!” – Saara

 

“Olen usein skeptinen tuotteiden lupausten suhteen, mutta tämä naamio todella hoiti tehtävänsä! Ihoni tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta, huomaan myös pienten juonteiden hävinneen!” - Merja

 

“Naamio sitoi kosteutta ihoon sekä samalla siloitti juonteita. Kuulostaa täydelliseltä ja siltä se myös tuntuu käytössä!” - Laura

 

Huolehdi itsestäsi.

Ota Bio-Cellulose Face Mask osaksi kauneudenhoitoasi ja pysäytä aika kasvoillasi!

 

Tilaa Bio-Cellulose Face Mask täältä!

 

MayBeautyn tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.