Tukkoinen, epätasainen ja epäpuhdas iho näpyillä ja mustapäillä. Kuulostaako tutulta? Se ei kuitenkaan tarkoita, että et pääsisi niistä koskaan eroon. 

Tilaa täältä suomalaisnaisten suosima Face Cleansing Kit -tuotepaketti! 

Ihon kosteustasapainon vaihtelut sekä epäpuhtaudet, kuten mustapäät, hormoninäpyt ja kuollut ihosolukko, ovat varmasti naisten yleisimmin listaamat iho-ongelmat kautta aikojen. Ja jos olet selaillut internetissä tarpeeksi pitkään, et varmasti ole välttynyt tuhansilta vinkeiltä ja tuotteilta ongelman ratkaisemiseksi. Neuvot alkavat silti käydä vähiin ja kuukausittaiset kosmetologikäynnit alkavat käydä kalliiksi - millä ihmeellä kasvot saisi oikeasti pysymään puhtaina ja heleinä kotikonstein?

Terveelliset elämäntavat, monipuolinen ruokavalio sekä riittävä uni ovat terveen ihon perusta. Mutta joskus iho-ongelmat jatkuvat elämäntapamuutoksista huolimatta. Tällöin iho tarvitsee hieman ulkoista tukea. 

Tehokas ja säännöllinen kotihoito oikeilla tuotteilla on siis ehdottomasti puhtaan ja hyvinvoivan ihon A ja O. Tuotteita on nykyään tarjolla laidasta laitaan, mutta niiden upeiden lupausten sijasta saattavat ne saada aikaan vain enemmän haittaa kuin hyötyä. 

Useat ihonhoitotuotteet ovat huonosti suunniteltuja ja sisältävät ylikuivattavia ainesosia, jotka saattavat vain lisätä epäpuhtauksien määrää ja tukkia ihohuokosesi entisestään. Lisäksi harvat ihonhoitotuotteet toimivat saumattomasti yhdessä, jolloin tuotteiden teho jää valjastamatta ja huuhtelet kirjaimellisesti rahaa viemäriin. 

Tehokas tuotepaketti, joka puhdistaa kerralla tiukempaankin juurtuneet epäpuhtaudet

MayBeautyn Face Cleansing Kit on löytänyt osaksi jo tuhansien suomalaisnaisten ihonhoitorutiinia. Ja sen teho ei varmasti jää huomaamatta!

Face Cleansing Kit on 4-vaiheinen ihon syväpuhdistukseen ja kosteutukseen kehitetty tuotepaketti, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet tehokkaasti sekä tekee ihostasi heleämmän, pehmeämmän ja terveemmän. Sen teho pohjautuu tuotteiden syväpuhdistaviin ja ravitseviin ainesosiin, kuten syvänmeren mutaan ja hyaluronihappoon, jotka yhdessä poistavat ylimääräisen talin ja lian ihohuokosista sekä palauttavat ihon luonnollisen kosteuden. 

Tuotteet, ja niiden ainesosat, toimivat täydellisesti yhdessä, jotta saisit aina nauttia puhtaista, pehmeistä ja kuulaista kasvoista. Kaoliinisavi imee epäpuhtauksia itseensä sekä hoitaa ja ennaltaehkäisee epäpuhtauksien syntymistä, fermentoitu kookos lisää ihon omaa vastustuskykyä ja aprikoosiöljy taasen taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan. 

Taltuta iho-ongelmasi lopullisesti tällä yhdellä tuotepaketilla - klikkaa täältä tilaamaan!

Tämä 4-vaiheinen ihonhoitorutiini on helppo toteuttaa osana viikoittaista ihonhoitoa. Sen teho paljastuu sinulle varmasti jo ensimmäisellä käyttökerralla, joka tekee rutiinin omaksumisesta palkitsevampaa. 

Voit nimittäin kirjaimellisesti nähdä kuinka mustapäät ja epäpuhtaudet tarttuvat irrotetun The Incredible Face Mask -naamion mukana. Ja The Incredible Pore Strip vie ne kaikista itsepäisemmätkin epäpuhtaudet nenän alueelta viimeistään mennessään.

The Incredible Pore Mask taasen kruunaa ihosi syväpuhdistuksen poistamalla epäpuhtaudet syvältä käsin ja supistamalla laajentuneet ihohuokoset, joka vähentää uusien ongelma-alueiden muodostumista huomattavasti. Viimeisenä silauksena luonnon oma Bio-Cellulose Face Mask tehokosteuttaa ihosi pintaa syvemmältä ehkäisten punoitusta ja tasoittaen ihosi sävyä, samalla taistellen ikääntymisen merkkejä vastaan.   

Kannustamme ottamaan kuvan kasvoistasi hoitoa ennen ja jälkeen, jotta voit silminnähden nähdä mitä tuotepaketti saa aikaan. Koska voit todella huomata eron! Tervetuloa heleä, sileä ja puhdas iho!

Näin käytät Face Cleansing Kit -tuotepakettia:

  • Levitä The Incredible Face Mask puhdistetuille, kuiville kasvoille välttäen hiusrajaa ja kulmakarvoja. Anna vaikuttaa n. 30-45 minuuttia. Irrota kuivunut naamio rivakasti, kuten laastari. Näe miten hurjasti naamio on vienyt epäpuhtauksia mennessään!
  • Aseta sitten The Incredible Pore Strip -liuska nenällesi, anna vaikuttaa n. 30-40 minuuttia ja poista liuska. Huomaa, miten pehmeältä ja sileältä nenäsi iho näyttää - ja kuinka nenäsi mustapäät ovat vihdoinkin tiessään! 
  • Viimeistele ihosi syväpuhdistus levittämällä The Incredible Pore Mask puhdistettaville alueille. Anna kuivua n. 15-30 minuuttia, huuhtele ja näe miten ihohuokosesi ovat selvästi supistuneet ja ihosi näyttää kirkkaalta ja terveeltä. 
  • Lopuksi tehokosteuta ihosi Bio Cellulose Face Mask -naamion avulla. Poista molemmat suojakerrokset naamion ympäriltä, asettele kasvoille ja anna vaikuttaa n. 20-30 minuuttia. Poista naamio ja näe kuinka ihosi sileys ja kimmoisuus ovat palanneet!

 

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Klikkaa ja tilaa Face Cleansing Kit täältä!

 

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.