Pikkujoulut, synttärit, firman juhlat tai tyttöjen ilta – juhlia riittää joka viikonlopulle. Hauskan illan jälkeen olo voi olla vähän nuutunut ja tunkkainen, joten mikä olisikaan parempi tapa virkistää oloa, kuin pieni hemmotteluhetki ihanien ihonhoitotuotteiden parissa.

Tiedät varmasti sen kuplivan tunteen, kun valmistaudut illanviettoon ystäviesi kanssa. Tiedät, että tulossa on hauska ilta ja on ihanaa vastaanottaa sitä iloisissa tunnelmissa. Asujen valitseminen, yhdessä meikkaaminen ja lasien kilistely kuuluvat onnistuneeseen iltaan.

Pitkälle yöhön venyneiden juhlien jälkeen olo voi tuntua vähintäänkin nuutuneelta. Jalkoja särkee tanssimisesta ja iho saattaa tuntua tunkkaiselta ja värittömältä. Ota hetki itsellesi ja laita pystyyn hemmotteluhetki kotispassa.

Kirkasta ja puhdista iho The Incredible Face Kitin avulla

Viikonlopun juhlinta voi tuntua heikotuksena vielä alkuviikostakin, mutta esimerkiksi alkoholin ja valvomisen vaikutukset näkyvät iholla huomattavasti pidempään. Rypyt, eloton ja kuiva iho ovat seurausta hauskasta illasta, mutta ei hätää, meillä on tähän apukeinot.

Puhdista ja elvytä ihon verenkierto kolmen tehotuotteen avulla. The Incredible Face Kit sisältää kuorivan The Incredible Face Gel- kasvogeelin, mustapäiden poistoon tarkoitetun The Incredible Face Mask naamion sekä ihohuokosten puhdistukseen tarkoitetun The Incredible Pore Mask savinaamion. Tuotepaketti sopii lähestulkoon jokaiselle – sukupuoleen tai ikään katsomatta.

The Incredible Face Gel on ihoa kuoriva hellävarainen geeli. Erikoista geelistä tekee se, että se ei sisällä minkäännäköisiä mikrokuulia, jotka ovat paitsi vakava luontohaitta mikromuovin muodossa myös turhaa kemikaalia iholle. Kun rakeetonta The Incredible Face Geliä hieroo kasvojen ihoon, alkaa se irroittamaan ihosta epäpuhtauksia ja talia.

Jos iholla on mustapäitä, ota käyttöön The Incredible Face Mask, syvänmeren mudasta voimansa saava naamio. Tämä peel-off naamio poistaa tehokkaasti mustapäät ja kuolleen ihosolukon – tulokset näkyvät suoraan naamiossa, kun irroitat sen kasvoiltasi vaikutusajan jälkeen.

The Incredible Pore Mask on tarkoitettu puhdistamaan ja pienentämään tukkeutuneita ihohuokosia. Valkosavea sisältävä naamio sopii erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Naamio poistaa ylimääräistä talia sekä öljyisyyttä ja syväpuhdistaa ihohuokoset.

Hemmottele väsyneitä jalkoja naamiosukilla

The Fantastic Foot Mask on jalkanaamio, joka tuo kylpylätunnelman kotiisi. Kyseessä ei kuitenkaan ole ihan mikä tahansa naamio, vaan naamiosukat, jotka sujautetaan jalkoihin ja annetaan tehoaineiden tehdä taikojaan. Sukat poistavat tanssimisen ja korkkareiden aikaansaamat kovettumat sekä pehmentävät ja siloittavat halkeilleet kantapäät.

Sekoitus erilaisia öljyjä ja hedelmäuutteita, hoitavat jalkojasi tehden niistä pehmeät, kuin vauvalla. Samalla naamio poistaa myös haitalliset bakteerit, jotka voivat altistaa jalat erilaisille sairauksille. Naamion todellinen salaisuus piilee kuitenkin maitohapossa, joka on tehokas ihon kuorija, joka soveltuu niin herkälle, kuin myös epäpuhtaalle iholle.

Anna sukkien vaikuttaa 1-2 tuntia ja käytä tämä aika vaikka lempisarjasi katsomiseen. Vaikutusajan jälkeen huuhtele jalat hyvin lämpimällä vedellä. Heti käytön jälkeen voit tuntea jalkojesi pehmentyneen, mutta todellinen palkinto näkyy vasta muutaman päivän päästä.

Noin 3-7 päivän päästä naamiosukkien käytöstä kuollut ja kuivunut iho alkaa kuoriutumaan pois ja 7-10 päivän kuluttua kuollut ihosolukko on poissa ja jalkasi ovat kuin uudestisyntyneet.

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.