Kuorinta on yksi ihonhoidon kivijaloista, joten sitä ei missään nimessä tulisi unohtaa omista ihonhoitorutiineista. Oikeanlainen kuorinta on edellytys sille, että seerumit ja rasvat imeytyvät ihoon ja tehoaineet pääsevät oikeasti vaikuttamaan ihoomme. On kuitenkin muutama kohta, missä kuorinnassa voi mennä vikaan. Lue alta, mitkä yleisimmät virheet kannattaa välttää, jotta saat kuorinnasta parhaimman irti. 

Liian kova kuorinta

Tuntuuko, että mitä kovempaa kuorit niin sitä paremmin kuollut ja kuiva ihosolukko irtoaa? Väärin! Ihoa ei missään nimessä tule kuoria liian voimakkaasti, sillä muuten ihon oma suojakalvo vaurioituu ja teet ihollesi enemmän hallaa, kuin hyvää. 

Kuollut ja kuivunut iho kyllä irtoaa vähemmälläkin hieromisella. Pahimmillaan kuorit ihosi haavoille, mikä ei suinkaan ole kuorinnan tarkoitus. Kuorinnassa kannattaa myös suosia tuotteita, jotka rauhoittavat ja pehmittävät ihoa pelkän kuorinnan sijaan, näin kuorinta on mahdollisimman hellävarainen. 

Liian usein

Toinen yleinen virhe on liian usein toistuva kuorinta. Jotta ihon oma suojakalvo ei vauroituisi, suositellaan kuorintaa kerran viikossa. Näin iho ehtii rauhoittua kuorintojen välissä ja kosteuttavat sekä hoitavat seerumit ja rasvat vaikuttamaan ihoon. 

Liian tehokas tai voimakas tuote

Jokaisen iho on erilainen ja onkin tärkeää, että käytät omalle iholle sopivaa kuorintatuotetta. Esimerkiksi erityisen herkkä iho ei kaipaa liian voimakasta kuorintaa. MayBeutyn kahvia ja kookosöljyä sisältävä Coffee Scrub vartalonkuorinta on luonnonmukainen kuorinta, joka paitsi kuorii ihon, niin myös pehmentää ja kiihdyttää ihon verenkiertoa. Kookosöljy pehmentää ja kosteuttaa ihoa, kun kahvinpurut kiihdyttävät ihon pintaverenkiertoa ja tekevät ihon pinnasta tasaisemman sävyisen.  Uskallammekin väittää, että kun olet kerran kokeillut tätä kuorintaa - et halua enää käyttää muita kuorintatuotteita vartalollesi. 

Kuten monet muut markkinoilla olevat kuorintatuotteet, Coffee Scrub ei sisällä ollenkaan muovisia mikropellettejä, jotka ovat paitsi turhaa kemikaalia iholle, myös erittäin vakava luontohaitta. MayBeautyn kuorinnassa kuorinta tapahtuu luonnollisesti kahvinpurujen avulla, jolloin paisti ihosi kiittää, niin myös luonto kiittää. 

Kosteutuksen puute

Tärkein vaihe kuorinnan jälkeen on ihon tehokas kosteutus, mitä ei missään nimessä tule skipata. Kun iho on kuorittu kuolleesta ihosolukosta, imeytyvät kosteuttavat tuotteet paremmin ihoon. 

Coffee Scrub sisältää kookosöljyä, mikä kosteuttaa ihoa jo kuorinnan aikana. Kookosöljy on varsinainen kauneudenhoidon tehotuote, jota voi käyttää niin iholle, hiuksiin, kuin ravintonakin. Ihonhoidossa kookosöljy taipuu vaikka mihin ja se sopii loistavasti esimerkiksi kuorintavoiteisiin sekä kasvoille tai vartalolle. Kookosöljyä voi myös käyttää kosteuttamaan päänahkaa ja kuivia hiuksia, suun puhdistukseen (oil pulling) tai vaikka kynsinauhojen hoitoon. Ei siis ole mikään ihme, että MayBeauty on valinnut juuri kookosöljyn kuorintansa tähdeksi.

Kookosöljyn kosteuttavat ja ihoa pehmittävät ominaisuudet yhdistettynä kuoriviin kahvinpuruihin, takaavat ihanan ylellisen, mutta silti luonnonmukaisen kuorintatuotteen. 

Tilaa täältä kookosöljyä ja kahvia sisältävä ylellinen vartalonkuorinta –klikkaa!

MayBeauty tyytyväisyystakuu: Uskomme niin vahvasti tuotteidemme tehoon, että annamme niille 100% tyytyväisyystakuun. Muistathan, että tulokset saattavat vaihdella henkilöstä riippuen, mutta jos et ole tyytyväinen saatuihin tuloksiin, ole yhteydessä MayBeautyn asiakaspalveluun. MayBeautyn tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Kuvat: Unsplash & MayBeauty